Неадекватност на критериите при записване в начално училище

• 20 433
  • 453
  •   1
Отговори
# 450
  • София
И още нещо - да има външни проверители.
Те не бяха ли така преди време? Само с външни проверители или нещо като на случаен принцип. Забравила съм вече.
Но за мен, лично, е недопустимо проверяващите да са от същото училище. Какво му е "външното" на това оценяване? Ако е налице такава практика, то тя следва да се преустанови.

Не, всичко се прави от учителите в училището / НВО 4 клас /.
А какво значи НВО-независимо външно оценяване ли  Embarassed аз поне така си мислех.. Confused

# 451
  • София
Национално външно оценяване Peace

# 452
Странно, за нашите преди години казаха, че се проверяват на разменен някакъв принцип между училищата.

О, сега няма нищо подобно.

# 453
  • Някъде на път....
Все пак, не вярвам, че това се случва точно в училищата, които държат на добрата подготовка и добрия си имидж.

Напротив!

Резултатите от НВО ще бъдат коректни, когато се правят с външни квестори.

Peace
И камери, с регламент за проверка на записа при подадена жалба за преписване и/или подсказване.

Иначе всеки може във всичко да си вярва, ако ще и в реинкарнацията. Но когато става въпрос за състезания с регламент, то е редно да има предпоставки за обективни проверки и недопускане на нелоялна конкуренция и недобри практики. Пък който си е съвестен- нека си е такъв.  Sunglasses На него такива правила също не биха попречили.
Абсолютно съм съгласна с теб! Peace

Общи условия

Активация на акаунт