Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 200
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
Ще припадна ! Някой да ми обясни защо се гредаха като прецицали мачета ? Толкова притеснени, това не е моята дефиниция за близост ! Сисъпаха ми всичките представи. Сцената можеше да се направи много по-добре. Извинявам се,че ще го каза, но изнасилването ни го показаха по ужасен начин. Там видяхме много повече от сега. Плаче ми се направо.

# 331
Е, няма такова разочарование.....Много големи ни бяха очакванията, то какво - едно голямо нищо
Всичко друго очаквах,но не и този рев Керимов smile3515 smile3515

Едже и Мелек ни прецакаха яко и сега ни се хилят отнякъде..... Laughing

# 332
Така е живота за съжаление -едно искаш ,друго ти се случва,а и техния случай е ...тежък...да не кажа фатален..
Важното ,че го преодоляха .....

# 333
  • Sofia, Bulgaria
според мен ще дадат какво е станала в някои от оставащите малко серии
но вместо на сутринта да са по щастливи и влюбени, те даже не си говорят и поглеждат - много гадно е това, не го очаквах

# 334
# 335
  • софия
офффф, аз ще остана безмълвна......
какво беше това newsm78

сигурно от втория път ще им се получи по-добре #Crazy
сори...нещо не ги разбрах....

п.п.
Зори, и аз този паралел очаквах....
ега ти....

# 336
Остава ни да си представяме Керим Булут в действие
То само на голата фантазия ни оставиха
 #Crazy #Crazy Верно 74 епизода за една булчинска рокля и малко чорапогащник

# 337
  • София
.............. Мен ме разтърси.
Още не мога да се опомня-взрив от емоции и студена вода...взрив от емоции и студена вода...
Тъкмо я докосна и заплака,плаках с него,ама не това чаках...
Тъкмо пак я докосна и дадоха роклята...
Направо ми скършиха сърцето на половина...
Не знам на кой свят съм...
/И почвам да ви чета и изпадам в луд смях  Joy Joy Joy.Не знам,дали не превъртях вече... newsm78/

# 338
  • В Града на Липите
Мисля, че всичко е минало ок, просто явно това е тяхната представа за свян и смущение.

Те за това не трябва човек да има големи очаквания или въобще каквито и да било очаквания.

# 339

Оставам без думи ...При Мерием и Кадир дадоха повече...Усмихнати сутринта и щастливи , а нашите изглеждат все едно са извършили престъпление...!? ooooh!

# 340
Божее Боже, вече е ясно че сценаристките не харесват Керим, все гафове му правят..
Аз съм напълно разочарована, толкова слаба  първа брачна сцена

# 341
и все пак...май не е само от срам, защото една усмивка не видях...и съм съгласна,че изнасилването го показаха къде, къде по-подробно...не очаквах кой знае каква сцена, но поне как се будят заедно  Sad

# 342
Керим каза, че не мое да забрави онази нощ и че заради него всичко се е случило и че не може да си прости, как би го направила ФГ. А ФГ му каза да забрави за онази нощ
Аз си мисля, че по-нататък ще ни покажат нещо по-така, пък и не съм убедена че е имало първа брачна сутрин  Embarassed

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 23:15 от bebo_sn

# 343
Офффф, ако не се държаха на сутринта така сякаш са извършили престъпление, много щеше да ми хареса и щях да простя постната сцена.
Трябваше да си простят преди това, всички го знаехме, но не очаквахме такава драме. Мен лично леко ме стресна.
Като ви мине разочарованието съм сигурна че ще оцените цялата сила на сцената, особено когато я получим с превод. Мен ме разтърси.
Хриси и мен ме разтърси, не го очаквах, но беше много силен момент, така ми стана жал и за двамата, боже мислех тази вечер да не плача... Още повече го харесах Керим, такъв чувствителен мъж не знам дали съществува???

# 344
Това,че Керим се разстрои го разбирам, нормално беше според мен. Но то нямаше сцена на брачната нощ. Просто дадоха как се целуват, това го видяхме подробно предишните епизоди. Поведението им сутринта е алогично за мен ! В пълен потрес съм !

Общи условия

Активация на акаунт