Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 227
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
  • В Града на Липите

Оставам без думи ...При Мерием и Кадир дадоха повече...Усмихнати сутринта и щастливи , а нашите изглеждат все едно са извършили престъпление...!? ooooh!

Мерием и Кадир не изживяваха тяхната драма. Пък и не знам какво сме очаквали толкова, все пак това е турски сериал. Може после в ретроспекции да ни дадат повече. В този сериал обожават ретроспекциите.

# 346
А вие сигурни ли сте,че са се събудили заедно... Я си представете да го е изритала на дивана...  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 347
Очаквах друг финал, те като ощипани се държат

# 348
  • Бургас
Aaaa ич не съм доволна ,сигурно това е първия турски филм в който дават толкова малко от първата брачна нощ или по-точно казано нищо.Ами то в Бодрум беше много повече и по-страстно. Crossing ArmsВсе едно че беше на заколение Фатма,поне да бяха дали как преодолява страха и поне малко желанието и към Керим .Пфу много съм разочарована и не говоря за нещо по-така,просто не беше добре не беше  smile3511Направо се разревах с него  Cry

# 349
Нормална е реакцията на Керим...понякога се плаче и от щастие..той е мечтаел за този ден ,но при него се случи РАЗЛИЧЕН ,макар и желан...

# 350
офффя ково стана пак, защо са така сърдите... smile3515

Нещо май Керим самолета ли го е притеснил,въртолета лиии newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Нещо ме дразни сутришното им поведение newsm78

Скрит текст:
Забеляза ли колко вида сладко имаше на закуска и това ако не е подсказка.

# 351
И аз мисля,че нищо не е станало-щом Керим не е готов, значи нищо не се е случило. Сценаристите това искат-той да стане напълно готов и тогава да има фойерверки. Е, за наша сметка да чакаме де...

# 352
  • Добруджа
Момичета, а дали Муки вече не им е звъннала да им каже за Мустафа и затова да се гледат така.  newsm78

# 353
  • Червено знаме 11:)
Не разбрах,свърши ли епизода или има още? newsm78 newsm78

# 354
  • София
Момичета,той трябваше да си поплаче, на него така и не му дойде реда да се отпусне и отдаде на чувствата си.И аз на негово място нямаше да мога да продължа напред, ако не се беше случило това...

Обаче,много малко ръце,целувки и докосване,направо ме оставиха наполовина пуста  Cry Cry Cry!Искам си Керим целуващ и докосващ!
А как прекрасно изиграха и двамата притеснението си,мислех че екрана ще се взриви...

# 355
Хриси, умрях от смях с резюметата ти. Особено ми хареса как описваш масата на закуска след брачната нощ  Joy Joy Joy

# 356
Само сълзата в първата сцена ме трогна. Останалото  не ми хареса

# 357
  • В Града на Липите
Айдееее, дадоха ни покрива на къщата, преброихме керемидите и ни оставиха да си гризем ноктите една седмица.
Едно ми е странно незавършено, развълнувано, тъжно...

п.п. Толкова чакахме смъртта на Мустафа, а мина сякаш незабелязано.

# 358
Хриси турски сериал е, но ще намеря първата брачна нощ от Аси и ще се убедиш,че не е заради някакви ограничения от страна на турския СЕМ. Паралелът с Кадир и Мерием не е удачен според мен, но паралела с изнасилването е абсолютен. Там ни дадоха ужаса, не го спестиха. Тук безмилостно изрязаха всичко. Чок шашардъ !

# 359
  • Бургас
Поне да си бяха казали на сутринта ,че се обичат.Язък Cry

Общи условия

Активация на акаунт