Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 037
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Куркумка,именно именно! newsm10

Момичета, Енгин тази вечер игра невероятно!Особено момента,в който влезе в стаята...Боже,сърцето ми спря.Берен не му отстъпи нито за миг.Как се вливат толкова силни емоции в една сцена???Това е изкуство...

Вени,искрено се надявам да си права!Аз не знам защо реших,че първата брачна нощ ще е единствената показана пред нас!

# 406
  • София
лелеееееее щуго сте изписали - нЕма време да ви чета , сега си влизам и сватбата Опустих и кой знае още к'во  Laughing
фантазийка  Heart Eyes
малчева Благодря за репортажа на лични   bouquet
поздрави на балкона ( дано не съм под него когато падне ) и на всички тук -
целувки

# 407
  • В Града на Липите
Явно ще има ретроспекция, а и ще се явяват на поправка, може би няколко поправки, докато си вземат изпита с отличен, защото нас друга оценка не ни удовлетворява.

Ще има, ще има, нали им знаете похвата. Аз точно това очаквах, даже мислех, че по-рано ще свърши серията. Само тоя сутрешен свян го изиграха много странно. Дано свян да е било.

Според тази серия беше много силна и трогателна мисля, че превода ще ни даде това което ни липсва.Момента прострелването на Мустафа и раждането на детето беше много силен...,,
А колкото да интимността да си призная не съм очаквал, че ще видим повече.Но сълзата на която Керим отрони на рамото на Фатмагюл ме лични ме трогна много.
Дани и според мен интимни моменти тепърва предстоят все пак финала ще е дълъг може би днес е началото на края.

newsm10

# 408
Във фейса момичето което прави превода на филма казва че Фатмето щяла да се очужди newsm78

# 409
Дани, ще дадат повече, ще дадат. Утре като гръмне нета и ще дадат. Споко. И като завалят домати, кетчуп и други подобни, ще се стегнат.
Те Е и М си знаят урока и се водят по общественото мнение.

п.п. Както вече казах, в този сериал всичко е трошичка по трошичка. Досега са ни го поднасяли на малки порцийки, няма накрая да се променят, я. Спомни си първата целувка, че то целувка ли беше, едва се докоснаха и книгата падна, а после и тази на брега... Та ще има продължение.
Просто Е и М обичат да ни дразнят. Умират си от кеф.

п.п. Аз даже чакам ретроспекции.

ХРИСИ
Ретроспекциите са единственото спасение за романтиците.
Но по-интересно ми е какво ще си кажат на закуска
Дали ще е :
колко хубав ден
или:
искаш ли още чай
или:
красива нощ
или:
...Хриси дай кристалното кълбо

# 410
Ще чакам да се поправят в следващите серии. Това,че така се гледаха - може би наистина не се е случило нищо. Ако е така всичко е тип топ, сцена ще има по натам. Но не е заради турската аудитория, защото така е свикнала и т.н. Които сте гледали - Мелодията на сърцето (пак на Едже и Мелек), Езел, Аси, Облака. Просто не е това причината. Има две възможности - или нищо не се случи, или просто сцената не беше достатъчно изпипана. Замислете се - кадрите щяха да се направят така, че само да загатват какво се случва, нищо нямаше да се види. Има си чисто режисиьорски похвати. И все пак аз съм си оптимист - не се е случило нищо, затова се гледат така. Ще ни пояснят следващият епизод. Много се надявам, много. Praynig

# 411
  • In the light side of the Moon!
моми4ета, обещаха ни нео4акван край и такьв ни показаха Simple Smile, някой о4аквал ли е такъв финал?
аз само финала успях да видя, много запи4аше, но се наслаждавах на репортажите на нашите репортерки и преовода4ки за което им БЛАГОДАРЯ!!!  Hug Hug но на финалната сцена вси4ки замлькнаха с изклу4ение на Хриси. Хриси - и сам воиньт е воин!!! беше много забавно, както винаги, смях се от сьрце.
мал4ева, май ще трябва да минат на курс при теб режисиорките, имат нужда да сложат малко цвят на романтик сцените.

ако някой знае на БГ фонетика кьде е буквата 4 (тук ползвам 4ислото) и U нека ме светне моля   newsm78

# 412
  • Пловдив
Не мога да ви чета сега, че утре ще ставам рано, но до където прочетох усетих, че сте разочаровани  newsm78
Недейте така, преживяхме я първата нощ  Laughing Момиченца, успокойте топката, утре на трезво всичко ще си дойде на място  Peace Важното е , че го направиха. Според мен сцената беше изключително силна и не вярвам някой да я забрави някога, така че нека не трепем от сега Едже и Мелек.

Преди да потъна сега в моята  smile3524, да ви раздам за бог да прости Мустафа  Sad
При нас е жито, ама Мимата като каза халва, няма да и троша хатъра  Joy Joy

Скрит текст:

Хайде подсладете се и да ми е жив и здрав Фърат  Laughing, дано по-скоро се обръсне  Praynig
Лека нощ от мен  Hug

ПП Хриси, изумително добра си като репортерка  Hug Hug Смях се от сърце как Муки имала мускулна треска на бюста и дето ми каза да не рева  Joy Joy Joy Аферим сана   love001  love001  love001

Зори Hug

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 08:41 от zlatinag

# 413
Във фейса момичето което прави превода на филма казва че Фатмето щяла да се очужди newsm78

Дано да не се окаже права, че тогава ще стане проблем... За къде да се отчуждава повече.  Sad Sad Sad След повторно гледане на последната сцена устнових, че е изпълнена с много емоции и ми хареса много!  Heart Eyes

# 414
  • В Града на Липите
Уф, ще се повторя, но много ме развълнува серията. Направо ме застреля. Ето на това му викам неочаквано. Този път направо ме изненадаха. Тази сцена беше убийствено наситена с емоции, поне за мен. Забравих да дишам по едно време, докато се опитвах да разбера Керим какво й казва. Ако бях на нея, щях да го прегърна, да го успокоя, но тя май се стресна.

Светозара, кълбото ми блокира от емоции

Злати, съболезнования за идола на фен групата ви/ти. Ама не се притеснявай, пак ще го дават, този път от отвъдното. За къде без рижата му муцуна.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 11:46 от hrissi_sz

# 415
Притеснени и засрамени ....защото  са се отдали изцяло на чувствата си , а тогава не се мисли ,нали?

# 416
При тази двойка нищо не е нормално или такова, каквото сме виждали другаде, затова и не бива да ги сравняваме с останалите. Спомнете си колко време им трябваше да се докоснат, да се целунат. Едва ли ще ни дадат и по-голяма интимност изведнъж. Предполагам в следващите серии ще видим и това. Но тук всичко е хапка по хапка, дори трошичка по трошичка.
Серията много ми хареса. Всичко, с изключение на странното им държание на сутринта.

Подкрепям  newsm10  newsm10 newsm10
Колко серии се "борихме" за целувка?!

А и нали другия четвъртък пак трябва да сме строени пред екрана. Не може да загубят аудитория току-така, до 21.06 има няколко серии.

Следващият чертвъртък като видим какво се е случило, ще придобием представа с какво ще се борим до края - основните дразнители горят един по един...

Мисля, че сега е много подходящ момент Бисена да се включи в ефир и да внесе малко яснота  Simple Smile

# 417
Уф, ще се повторя, но много ме развълнува серията. Направо ме застреля. Ето на това му викам неочаквано. Този път направо ме изненадаха. Тази сцена беше убийствено наситена с емоции, поне за мен. Забравих да дишам по едно време, докато се опитвах да разбера Керим какво й казва. Ако бях на нея, щях да го прагъра, да го успокоя, но тя май се стресна.

Светозара, кълбото ми блокира от емоции

И мен всичко ми блокира!  Grinning Grinning Grinning
Между другото, когато започнаха да се целуват тя му прошепна нещо от сорта на : Ще се излекуваме ( всичко ще се оправи). Не знам как да го преведа точно. Не вярвам да се отчужди, това вече ще е гадничко наистина от страна на Едже и Мелек.!

# 418
  • Варна
в предната серия ни накараха да полетим и сега ни тръшнаха ,ама със все сила в земята...
серията за силна беше много силна,ама сигурно и ние сме си виновни ,че тръгнахме с голямата кошница

# 419
Според мен няма да се отчужди заради Керим, а ще й стане мъчно за Мустафа и затова Керим ще си мисли, че е отчуждена.

Общи условия

Активация на акаунт