Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 040
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
Добре,аз ще ви провокирам и ще ви попитам ,ако пред вас стои мъжа на живота ви и вие го обичате повече от всичко на света,той седи и плаче срещу вас и виждате как сърцето му се разяжда от мъка и угризения,а вие сте му простили в душата си ,нама ли да посегнете и да го прегърнете,да го погалите да го успокоите,да пресушите сълзите му с устни, да му покажете любовта си .Пак уточнявам не беше необходимо да се изконсумира на всяка цена първата брачна нощ,досега беше стъпка по стъпка и това можеше да стане след като се опознаят като заживеят заедно.Честно ви казвам Керим беше толкова убедителен,че бях готова да скоча в компа и да го успокоя Blush

И моля без домати,че пак им се е качила цената на пазара  bouquet

# 421
Изпитът е издържан само отчасти,защото за да бъде издържан както трябва поведението на другата сутрин дори и със свян не може да е такова.Може би в началото на следващата серия ще се промени ситуацията,но вече се съмнявам,защото остават 6 серии.Аз очаквах,че ще ни занимават с трагедията на Яшаранови в контраст с любовта на двамата главни герои.Те обаче и тази трагедия я показват на тъгъдък,т.че какво ще ни занимават цели 6 серии-как Керим продължава да се лекува,как настъпва нова криза заради Мустафа или как Сами и Хаджер нямат проблеми.Определено нещо започна да куца.Аз това не наричам добър сценарий и показаната сцена е нищо в сравнение с подобни сцени в други турски сериали,т.че обяснението,че това е турски сериал не върви.Е накрая остава неочакваното да е ,че Керим не може да се справи и наистина повече няма да гледам нищо от тези двете.

# 422
Ще чакам да се поправят в следващите серии. Това,че така се гледаха - може би наистина не се е случило нищо. Ако е така всичко е тип топ, сцена ще има по натам. Но не е заради турската аудитория, защото така е свикнала и т.н. Които сте гледали - Мелодията на сърцето (пак на Едже и Мелек), Езел, Аси, Облака. Просто не е това причината. Има две възможности - или нищо не се случи, или просто сцената не беше достатъчно изпипана. Замислете се - кадрите щяха да се направят така, че само да загатват какво се случва, нищо нямаше да се види. Има си чисто режисиьорски похвати. И все пак аз съм си оптимист - не се е случило нищо, затова се гледат така. Ще ни пояснят следващият епизод. Много се надявам, много. Praynig
Според мен се е случило.
Но едва ли това е важното.

По-интересно е, че  никой не знае какво мисли другия.
Никой не смее да започне разговор- може би защото никой от двамата не знае какво да каже.
Керим си мисли: дали я нараних?Дали всичко е наред?
А Фатма какво си мисли не знам, но изглежда щастлива.

# 423
моми4ета, обещаха ни нео4акван край и такьв ни показаха Simple Smile, някой о4аквал ли е такъв финал?
аз само финала успях да видя, много запи4аше, но се наслаждавах на репортажите на нашите репортерки и преовода4ки за което им БЛАГОДАРЯ!!!  Hug Hug но на финалната сцена вси4ки замлькнаха с изклу4ение на Хриси. Хриси - и сам воиньт е воин!!! беше много забавно, както винаги, смях се от сьрце.
мал4ева, май ще трябва да минат на курс при теб режисиорките, имат нужда да сложат малко цвят на романтик сцените.

ако някой знае на БГ фонетика кьде е буквата 4 (тук ползвам 4ислото) и U нека ме светне моля   newsm78
То и с четка да им го нарисувам,пак така ще излезе на екран,ама хайде... Много ми дойде горчива тази серия...

# 424
Епизода е много силен , подчертан паралел защото в този щастлив за тях ден , заобиколени от близките си -всеки от останалите си получи заслуженото../изключвам Хаджер от наказанието ,дано е щастлива с детето си/

# 425
.... Ако бях на нея, щях да го прагъра, да го успокоя, .......

То ако беше всякоя от нас отдавна да го е прегърнала, да го е успокоила, да му е простила, че и хубави неща да му е причинила.

# 426
Според мен финалната сцена беше много силна и прекрасно изиграна! Разбираемо е в сюблимния момент на Керим да не му издържат нервите, точно заради тези си страхове искахмв да видим как ФГ го поощрява. Но чак такъв срив не очаквах. Жалко, че Керим, който толкова нежно и търпеливо я чакаше, уверяваше, че я обича, че за него тя е чиста и неопетнена, накрая не успя да й дари красиво любовно преживяване и да я накара да се почувства "нормална" жена. И двамата го заслужаваха, но не се получи. Травмата продължава да е с тях, за съжаление.
Каквото и да се е случило през нощта, не са се почувствали едно цяло. Много са смутени. Мислехме, че са готови за вълшебна приказка, но май не са...Значи, най-хубавото предстои...

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 23:54 от ValentinaP

# 427
Ще чакам да се поправят в следващите серии. Това,че така се гледаха - може би наистина не се е случило нищо. Ако е така всичко е тип топ, сцена ще има по натам. Но не е заради турската аудитория, защото така е свикнала и т.н. Които сте гледали - Мелодията на сърцето (пак на Едже и Мелек), Езел, Аси, Облака. Просто не е това причината. Има две възможности - или нищо не се случи, или просто сцената не беше достатъчно изпипана. Замислете се - кадрите щяха да се направят така, че само да загатват какво се случва, нищо нямаше да се види. Има си чисто режисиьорски похвати. И все пак аз съм си оптимист - не се е случило нищо, затова се гледат така. Ще ни пояснят следващият епизод. Много се надявам, много. Praynig
Според мен се е случило.
Но едва ли това е важното.

По-интересно е, че  никой не знае какво мисли другия.
Никой не смее да започне разговор- може би защото никой от двамата не знае какво да каже.
Керим си мисли: дали я нараних?Дали всичко е наред?
А Фатма какво си мисли не знам, но изглежда щастлива.

newsm10

# 428
Енгин беше невероятен както винаги. На мен Берен ми издишаше на места. Това което показва с играта си е, че се бори със себе си и започвам да си мисля, че накрая ще ги разделят. Или Берен слабо се представя, или ще имаме кофти финал Sad

# 429
Светозара, Фатмагюл ти изглежда щастлива ? Никаква наченка даже на усмивка не се прокрадна по устните й ! Изражението й казваше: "Боже, какво се случи, какво да кажа !" Притеснена беше, само това ! Той беше по същия начин. Видяхме какво значи щастие на сватбата ! Сутринта беше неловко, нямаше щастлива атмосфера. Не казаха и думичка !
Димони и аз мисля като теб. Серията беше силна до момента в който дадоха роклята.  Peace

# 430
Хайде от мен лека нощ  до утре  newsm46
Само да отбележа сега гледах последната сцена пак; Керим е ядосан/забележете как сложи чашите на масата/, а Фатмагюл смутена.

п.п.Леле милото сега ме пита дали искам да идем до Истанбул newsm35 познайте какво му отговорих.

# 431
Nitka много си права. Трябваше му прегръдка на Керим, не само думи..

# 432
  • София
nitka, тя плака с него -плачеше с неговите сълзи за неговата болка.По-голяма близост на душите им досега не е имало...
И аз плаках... Cry

# 433
  • В Града на Липите
Енгин беше невероятен както винаги. На мен Берен ми издишаше на места. Това което показва с играта си е, че се бори със себе си и започвам да си мисля, че накрая ще ги разделят. Или Берен слабо се представя, или ще имаме кофти финал Sad

Миранда спри да мислиш и си налей една бира.  Hug Пак са те обзели черни мисли.  Grinning Отивам да ти търся на Боровинка поста, в който от три източника пише, че финала ще е прекрасен.

Вени, тръгвайте докато не е свършил сериала или не се е отказал  Joy

# 434
в предната серия ни накараха да полетим и сега ни тръшнаха ,ама със все сила в земята...
серията за силна беше много силна,ама сигурно и ние сме си виновни ,че тръгнахме с голямата кошница

Постоянно ни тръшкат в пода и после ни интубират с една минута романтика.
Ама вече няма да им се хващам. Това си е шокова терапия.
Сценаристите много ни провокират.

Ако искам някой да ме изненада на някой празник, ще поканя сценаристките- вероятно първо ще ми отнесат главата, а после ще мия върнат обратно с букето от рози и тръни като ореол

Общи условия

Активация на акаунт