Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 052
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Енгин беше невероятен както винаги. На мен Берен ми издишаше на места. Това което показва с играта си е, че се бори със себе си и започвам да си мисля, че накрая ще ги разделят. Или Берен слабо се представя, или ще имаме кофти финал Sad

Еджето обеща хубав финал и все хубави серии до края.... Така беше казала преди време в туитър, че оставащите серии ще са всички много хубави!  Heart Eyes Дано!

# 436
Аз предлагам да напишем дружно писмо на двете сценаристки.Да им кажем,че сме разочаровани и не сме очаквали такова нещо.И да ги заплашим,че ще ги бойкотираме!Хич биля да не си мислят,че повече ще ги гледаме!Така де.ама ядосах се!

# 437
  • София
Още не съм започнала да  гледм филма,ама много ми харесва клипа:и то на любимата ми песен....
ето страст....

# 438
Хайде момичета да ви почерпя, че след няколко минути имам рожден ден, надявах се тази нощ сънят ми да е изпълнен от чок романтик мигове от първата брачна нощ на Ф и К, но ще трябва да чакаме още, така мисля аз, ще има романтика но в следващите епизоди и по малко торта

# 439
Здравейте момичета!
И аз като вас съм малко разочарована случилото се на сутринта, но гледайки финала, който Марианка постна, се зачудих  newsm78 дали изобщо се е случило нещо. Причината за чудежа ми е, че когато тя прескочи роклята (не мога да го обясня по-добре), нямаше крака (Енгинови) наблизо. И другото е,че докато даваха роклята и сменящия се цвят (клонящ към сутрин), нямаше сенки по леглото.
Не знам дали успях да се изразя правилно, надявам се ще ме разберете.

П.С. Не се включвам много често, но пък за сметка на това прочитам всяко ваше мнение и се радвам,че ви има.

# 440
nitka, тя плака с него -плачеше с неговите сълзи за неговата болка.По-голяма близост на душите им досега не е имало...
И аз плаках... Cry
Тази нощ много ги сближи-бяха по-близки отвсякога.
Именно това беше акцентът.
Роклята на пода не беше чак толкова важна след този момент на покаяние.
Според мен

# 441
Енгин беше невероятен както винаги. На мен Берен ми издишаше на места. Това което показва с играта си е, че се бори със себе си и започвам да си мисля, че накрая ще ги разделят. Или Берен слабо се представя, или ще имаме кофти финал Sad

Миранда спри да мислиш и си налей една бира.  Hug Пак са те обзели черни мисли.  Grinning Отивам да ти търся на Боровинка поста, в който от три източника пише, че финала ще е прекрасен
Е кофти, нямам бира  Joy Joy Joy
Ами след този финал какви да ме обземат? Колко серии гледахме и накрая такива изражения, все едно насила някой ги е карал да са заедно тази нощ. Ами как да не ти стане кофти?!

# 442
Във фейса момичето което прави превода на филма казва че Фатмето щяла да се очужди newsm78

Къде остава посланието , че тези жени могат да водят нормален живот , да имат семейство и деца...
                     Това ако се случи , спирам да гледам турски сериали...

# 443
  • София

Ако искам някой да ме изненада на някой празник, ще поканя сценаристките- вероятно първо ще ми отнесат главата, а после ще мия върнат обратно с букето от рози и тръни като ореол
Joy Joy Joy
Няма да казвам,като как точно  се чувствам,защото ще трябва да сложа червени точки, а и не е мястото....Само ще кажа,че ми е пусто Sad.

e;r.rs, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!На прекрасна дата си родена,да знаеш!След малко почвам и аз с почерпките! Mr. Green

# 444
Все си мисля,че Керим беше много ядосан и наблюдаваше Фатмагюл..Като са разбрали за смърта на Мустафа и той проверяваше реакцията й дали ще се разстрои.

# 445
Ама че хубав клип. Дано и ние видим нещо подобно в оставащите серии.

По рано бях писала че и засмукване на устни като в Бодрум да видя тази нощ, ще ми е достатъчно. Е и това не видях, да му се не види..

# 446

Вени, тръгвайте докато не е свършил сериала или не се е отказал  Joy
Аз направо скочих за куфара пък "той чакай малко за къде се забърза така".Ха сега как да му кажа за къде бързам  Embarassed

# 447
  • София
Изпитът е издържан само отчасти,защото за да бъде издържан както трябва поведението на другата сутрин дори и със свян не може да е такова.Може би в началото на следващата серия ще се промени ситуацията,но вече се съмнявам,защото остават 6 серии.Аз очаквах,че ще ни занимават с трагедията на Яшаранови в контраст с любовта на двамата главни герои.Те обаче и тази трагедия я показват на тъгъдък,т.че какво ще ни занимават цели 6 серии-как Керим продължава да се лекува,как настъпва нова криза заради Мустафа или как Сами и Хаджер нямат проблеми.Определено нещо започна да куца.Аз това не наричам добър сценарий и показаната сцена е нищо в сравнение с подобни сцени в други турски сериали,т.че обяснението,че това е турски сериал не върви.Е накрая остава неочакваното да е ,че Керим не може да се справи и наистина повече няма да гледам нищо от тези двете.

Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace Peace

# 448

Ако искам някой да ме изненада на някой празник, ще поканя сценаристките- вероятно първо ще ми отнесат главата, а после ще мия върнат обратно с букето от рози и тръни като ореол
Joy Joy Joy
Няма да казвам,като как точно  се чувствам,защото ще трябва да сложа червени точки, а и не е мястото....Само ще кажа,че ми е пусто Sad.
ОХХХХ, и на мен ми е пусто! ОФФ, яяяяяяяя, писна ми от сценаристките!!! Предлагам да ги предложим за уволнение!!! И повече никой да не им дава да пишат сценарии!

# 449
  • В Града на Липите
Ако не бяха толкова добри Е и М, щеше ли да има такава буря от емоции, реакции и коментари. Това е целта. Те не искат да са предвидими и банални. Искат да ти бръкнат в сърцето, да те раздразнят да те провокират. Да те накарат да се чудиш, да мислиш. Да те оставят недовършен и да искаш още и още и още...
И още нещо, след този епизод случайно някой да реши да спре да гледа???   
Мисля си, че следващия четвъртък сериала ще е с още по-висок рейтинг и още повече хора ще го гледат.

Общи условия

Активация на акаунт