Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 005
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Разград

# 511
Момичета аз вече не издържам на напрежението, защото не изгледах серията до края само първата част и ме заболя корема.Опитвам се да не чета какво сте писали ама разбрах вече, че пак ще плюя по Керим.Още съм му набрала от началото на 73-та серия, където блъскаше по масата.Повече не мога да гледам турски сериали-имам чувството, че тия турски мъже не могат да обичат изобщо, за тях май съществува само чувството на собственост.Оооох боли ме корееемааааа моля ви намерете ми някакъв линк за втора част Sick
Има голяма истина в тези думи. Керим колкото и да обича на моменти го усещам типичен турчин и много се дразня. Най-много ме ядоса като замина за Бодрум заради Мустафа. Вече ми се иска един англичанин (примерно) да се появи и да се залюби с ФГ и тя да ги зареже всички тези ревниви и честолюбиви откачалки

# 512
Момичета аз вече не издържам на напрежението, защото не изгледах серията до края само първата част и ме заболя корема.Опитвам се да не чета какво сте писали ама разбрах вече, че пак ще плюя по Керим.Още съм му набрала от началото на 73-та серия, където блъскаше по масата.Повече не мога да гледам турски сериали-имам чувството, че тия турски мъже не могат да обичат изобщо, за тях май съществува само чувството на собственост.Оооох боли ме корееемааааа моля ви намерете ми някакъв линк за втора част Sick
Има голяма истина в тези думи. Керим колкото и да обича на моменти го усещам типичен турчин и много се дразня. Най-много ме ядоса като замина за Бодрум заради Мустафа. Вече ми се иска един англичанин (примерно) да се появи и да се залюби с ФГ и тя да ги зареже всички тези ревниви и честолюбиви откачалки
Абе айде да не е англичанин, че там пък ще умрем от скука-ама тук вече е момента да си го кажем, че българските мъже са върха.Сега вече го признавам със сигурност.Само като си помисля, че като за турчин Керим се явява нещо като почти ангелче небесно, нямащо подобие в околовръз, само си помислете за какво става въпрос при останалите.

# 513
# 514
От чисто информационен аспект:
сцени-бози със страстни мъже - бол,
а избухване на вулкан от болка и любов като плача на Керим  гледам за първи път.
Бозите ще продължат,
а такава сцена скоро няма да видя пак.
То си трябва и актьор да го изиграе, не е само въпрос на сценарий.

Напълно подкрепям, като този път и Берен слагам в кюпа. И двамата направиха неповторима игра. Дори и финала е един път! Кой знае какво ще се окаже, а по форумите ще се изпишат хиляди страници с размисли и страсти. Сценаристките и режисьорката са си написали домашното, знаят как да го поднесат и дори тънкият хумор, който вкарват и в сериозните сцени много ми допада.

Чета lusia и знам, че всичко във филма си е на точното място!  Hug 

# 515
# 516
  • Разград

# 517
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Това, за мен беше най-хубавата серия до момента!!! Дългият кадър, със свалената бяла рокля, беше страхотна идея!!! Сълзата на Керим върху голото рамо на ФГ!!! Сцена, с двамата на пода пред леглото, беше върхът!!! Никаква друга сцена не би ме задоволила!!! Страхотна игра на Берен и Енгин!!! Наистина по-добре беше да свърши епизода с падналата рокля. От тук започва, според мен, големия финал.
Виждам, че не сте доволни, но не мога да ви помогна. Предупредих ви, а вие ми се разсърдихте.
Вече няма балкон. Той падна преди няколко епизода. И като се разпиляха ония ми ти доматииии, "репортери", "скрити камери", "сценаристи" ... От тогава газим в пюре. Тази вечер информирах модератор за пост, който ме изкара извън равновесие. В еуфорията, някой съвсем натурално беше задал въпрос ... Няма да го цитирам, защото вече е изтрит.
И да не забравя ... Бях се приготвила с отговор, преди серията, но нямах време да пиша. Става дума за адвоката Йомер. Някоя го търсеше за кавалер на сватбата. Смятам, че разбрахте, че аз бях с него. Няма защо да създавате нова група. Тя отдавна съществува и всичко е уредено в програмата му.
С Cruela много отдавна сме уточнили  кой е първи в списъка и ... Ама вие сте от скоро и обичате да пишете, а не сте прочели много неща от предишните теми. Мислите, че светът започва са вашето "падане от балкона". Тц!!!  
В пост 144 на стр.10 diksi72 пита за истинското име на адвоката Йомер.
Пускам в спойлер цялото инфо, което имам.

Скрит текст:
Съб., 28 Ян. 2012, 20:27

author=di...va link=topic=636829.msg20953659#msg20953659 date=1327775221]
Привет отново, момичетаа!!! newsm18 newsm18 newsm18
Благодаря ви за реакциите!!!
Чакам още доматчета или...  
Аз като написах, че мразя Яшаронови, вие пък го приехте буквално. Много добре играят и в прав и в преносен смисъл!!!
Даже Селим направи едно добро - има точка. Ердоан и той събира точки, но се притеснявам на Решат бижутера да не направи пак някой гаф.
Ама сега други бръмбари има в главата
Ctuela може да е на бар и аз да използвам положението

Скрит текст:
İsim           ALPER

Soyad                   KUT

Eğitim       - Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü - AB Gençlik Forumu    bünyesindeki gençlere tiyatro eğitimi 2008

Doğum Tarihi    -      25/10/1962

Boy                -       1.81

Beden         -     40
Saç                 -     Gri

Göz                 -     Siyah

Dil    

Tiyatro         -      Bakırköy Belediye Tiyatroları

Televizyon       -       Kırmızı Işık, Behzat Ç, Kalbim seni seçti, Fatmagülün suçu ne

Sinema    

Reklam    

Yetenek          -      Perküsyon, Piyano, Halk Oyunları, Tango, Vals, At Binmek, Basketbol, Bilardo, Hentbol,        Futbol, Yüzme, Dart, Seslendirme

[/b]

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 01:13 от di...va

# 518
МНОГО СИЛЕН ЕПИЗОД! Та това са Фатмагюл и Керим! Спомнете си през какво ли не минаха, какво ли не преживяха. За мен щеше да е неестествено, ако не си поговориха за преживяното и за вината си точно тази нощ. Колкото за случилото се през нощта - случило се е. Те бяха просто смутени от случилото се между тях за пръв път след всичко преживяно. На мен епизода ми хареса и ме разтърси, все едно аз преживявах с тях. По друг начин не можеше да представят първата им нощ насаме. Не би било правдиво, щеше да е сладникаво и блудкаво. Все пак филма е кауза - не може момиче минало през толкова ужасно нещо да се отпусне изведнъж. А Керим все едно , че забравил за вината си,да я отнесе направо в леглото. Аз не бих искала да видя това.

# 519
  • Разград

# 520
  • В Града на Липите
Самоцитирам се, никога не ми се е случвало до сега.
Нета ми забиваше, сега отново изгледах последните сцени.
Затова започвам наново.
Фатмагюл, след  всичко преживяно, стоеше и го чакаше,  готова да бъде негова. Е нямаше как да не се разплаче Керим, чувството за вина изби като истерия.  "Ако не бях те задържал, ако не бях те показал... нямаше да изживееш всичко това, промених живота ти..., каква вина имаш ти"
"Ако не бях излязла в толкова часа..., ако не бях минала от там...., толкова ако..."  - му казва Фатмагюл. Представяте ли си? Колко е силна.
Следващата сцена, отдавна не бях виждала нещо толкова красиво. И страст имаше, много точно премерена. И първа брачна нощ имаше, със сигурност. Много тихичко Фатмагюл му казва нещо, "ще се оправим (ще оздравеем)" - до колкото чух.
Играта на Енгин изключителна. На Берен също. Просто финала на серията беше на Керим.

Даника, много ти благодаря  Hug Напълно споделям мнението ти.

Зори   Hug и на теб за превода, сега стигнах до него. От един час чета, доста нещо сме изписали.
Обаче признайте си едно поне.
Е и М може да са всичко друго но не и банални. Оставиха ли ни незавършени и развълнувани, оставиха ни.

Димана, чудесен анализ.   Hug Много ми беше интересно да го прочета.

сто пъти си редактирах поста, но още дочитам и постоянно нещо ме провокира да го коментирам.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 01:13 от hrissi_sz

# 521
di...va Hug  bouquet еха уредих се ама да видим за коя сватба ще ми бъде кавалер ,че тая мина Grinning Опс незнех ,че е зает отивам при кирим последна на опашката.На мен в серията единствено неразбрах сутринта лошите погледи на кирим.Като гледах преведените части мисля че е имало брачна нощ но сутринта newsm78

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 01:19 от diksi72

# 522
Моля ви сееее намерете ми линк да гледааааам серията още съм на половината вие знаете повече кое къде може да се гледа.Обещавам, че няма да плюя по Керим и по Фатмагюл повече  и няма да защитавам Мукадес само се смилете и дайте линк  #Crazy

# 523
# 524
  • София
Ей,човек като изгледа отново тази сцена и си попроменя първоначалното възприемане newsm78 и все пак ми е много интересно какво е станало след разговора newsm78Чакам с интерес.....

Общи условия

Активация на акаунт