Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 210
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Фантази, така не съм се смяла от отдавна. Децата ме питат,бабо защо се смееш smile3501
Много колоритно и много истинско. Нищо чудно и такива реплики да е имало на снимачната площадка.
Боен кон Joy Супер!

# 76
  • Разград
Скрит текст:
И писахме за сълзите в очите,
гледахме пламъка на любовта.
А те на пук на злините
хванати ръка за ръка
минаха през заветната врата
отправени към света на мечтите.

Тя - във бяло с грейнало лице!
Той - във черно с блеснали очи!
И сбъдват се мечтите
след реки от сълзи и лъжи
и гледат се във очите
в очакване на хубавите дни!

Слънцето огрява пътя техен,
вятъра косите нежно вей,
а там на двора ги очаква -
       Кадир бей!

Да кажат думичката сладка
"Да"!
Да започнат на живота
"новата глава"!
Да забравят за ингето
и за Шекспира в затвора!

Да заживеят с радостта
без излишната тъга
да запълнят празнотата
с любовта към децата!

дано ви хареса - надраскано в последната почивка

# 77
И на мене ми харесва, коте. Затова го написах, просто искам ФГ да е активната страна, защото любимия ми Керимчо се е спекъл нещо от страх, да не я нарани. Пък и малко си е прав. Всички знаем, че мъжете са много чувствителни на тази тема и ако нямат подкрепата на любимата жена, може и....не дай боже Praynig
ФГ е всичко за Керим, както й каза на плажа и ако се страхува от нещо, то е да не я нарани и той си го каза пред психоложката. И въпреки, че получи подкрепата на ФГ, все пак има известна доза страх. Но повече ме е страх от наемния убиец. Пък се и замислям, че нали Мустафа искаше Керим да бъде убит преди 05.05.Знам ли? Още 3 часа и ще видим...

Аз от килъра не се притеснявам, него ще го разпознаят. Но и мисля, че няма да има засечка в първата брачна нощ. Ф показа, че не се страхува. Да ще има напрежение, но то е нормално. Като си спомня първият си път и ми е трудно да си представя, че Ф ще е активна. По-скоро ми се иска да си поговорят, както някой беше казал, преди съществената част. Т.е. сексът да не започне от вратата за краката, като по задължение, а като прел'дия на еднин искрен разговор между тях, разговор, който няма да бъде прекъснат.

# 78
Момичета, много ми беше мъчно за вас няколко дни. Почвам да ви чета и да подгрявам за довечера.

Мамарис, добре, че ме облече и обу , защото щях да съм само по парфюм и аз тази вечер.

# 79
  • Пловдив
Благодаря на Марианка и  екипа за превода от английски на 73 серия

Куркумичке, баш ми е драго да те видя, джанъм липсваше ми тези дни  Hug Кавалера ми Вени го метна на Муки  Crossing Arms  пак ще съм си със старите кавалери Wink

Черна Котка Бял Котарак
, роклята ти е върхът  Peace

fantasya  smile3501 smile3501 smile3501, ти определено трябва да се вместиш при тях. Не знам в каква роля, но не си за изпускане  Wink Hug

krismar  newsm10

# 80
Благодаря на Марианка и  екипа за превода от английски на 73 серия

Куркумичке, баш ми е драго да те видя, джанъм липсваше ми тези дни  Hug Кавалера ми Вени го метна на Муки  Crossing Arms  пак ще съм си със старите кавалери Wink

Черна Котка Бял Котарак
, роклята ти е върхът  Peace

fantasya  smile3501 smile3501 smile3501, ти определено трябва да се вместиш при тях. Не знам в каква роля, но не си за изпускане  Wink Hug

krismar  newsm10

Постарах се в избора, току-виж младоженецът ме мерне с едното око, докато гледа булката с другото  Crazy

# 81
Фантазияяяя,направо ми разказа играта...
 hahaha hahaha hahaha hahahaЕх,ама и мен не ме пропусна пак...
 Голяма си скица....
От вратата,за краката...
Енгин колко ризи смени,докато заснемат сцената????  newsm78

# 82
Фантазияяяя,направо ми разказа играта...
 hahaha hahaha hahaha hahahaЕх,ама и мен не ме пропусна пак...
 Голяма си скица....
От вратата,за краката...
Енгин колко ризи смени,докато заснемат сцената????  newsm78

Ами 5 - 6 дубъла. Смятай.

# 83
  • София
Точно така, Коте. Първо разговор, за да се отпуснат. За активността на ФГ имах предвид да го насърчава. Знаем, че на нея и е за първи път и не мисля, че някоя жена знае какво точно ще изпита, когато е за първи път. Но после... и по нататък... А при ФГ първият път е ужасявящ, пък и на Керим след 2 години, май и на него ще да е за първи път, но...ще се справят. С много нежност, целувки... и то само ще си дойде Embarassed

# 84
krismar,ти защо толкова дълго си стояла на балкона?Допринасяш чудесно за атмосферата тук newsm10

Аз изобщо не вярвам,че ще се почнат от вратата за краката.Задължително ще си говорят нещо.То това също действа възбуждащо.Под активна Фатмагюл,аз не разбирам да го хване и да го яхне,а да участва в играта,не просто само да чака,да се води от първичните инстинкти.Имаше наченки от подобна активност в сценката на плажа.Вие много буквално взимате думите ми от предишната или по-предишната тема.Защото има и друга възможност,лягаш и не мърдаш,а чакаш да видиш какво ще се случи.Ето това не го искам,пък и не го вярвам.
Но всичко това ще се случи най-вероятно следващата седмица.Сега ще е само началото.Аз предполагам,че там ще свърши серията.

# 85
Фантазия, много се забавлявах! Joy Joy Joy newsm10

За отбор преводачи от английски,  newsm51 newsm51 newsm51

krismar   bouquet

# 86
Хриси, Славенка,Круела, Малчева, Фантазия  
Julia
Злати как може така добре да ме познаваш  newsm78 Много време ми звънеше телефона с мелодията от Аси инстументала, но вече от една година ми звъни с главната мелодия на Езел  Grinning Когато ми звъни телефона и всички се обръщат с интерес  newsm47 Да преброим фенките на Фърат ? Аз и ти  Joy о кадар  Joy
Хриси в изправна готовност съм да пиша какво съм разбрала, само дано връзката е добра !  Hug
Да Ви кажа писахме някакъв казус.. ама не си го спомням вече даже за какво беше  newsm78 Joy
Благодарности на Екипа

# 87
Момичета,като гледам как сме се подкарали от сега,не зная като почне серията,на какво ще сме... то такива буйни страсти,че ако видим нещо така,да му мислят мъжете до нас...  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Марта,къде ни скри хапчетата и лекарския екип?  newsm78

# 88
  • Разград
Ето го и Шекспир

За Муки с претенциите това:   та нали цял живот мечтала за свой дом

не се получи с картинките

# 89
  • София

За любителите на еротиката в стил Тарантино.

Репортаж от снимките на Първа брачна нощ.

Скрит текст:
Нощ. Пълна луна. Дъх на лавандула. Вратата се отваря. Влиза Керим. Фатмагюл – кукла от прозрачен порцелан.Приближава се. Докосва нежно кичур коса, немирно паднал на челото. Он’я поглед. Устните му търсят нейните. Намират ги.  Плахо докосване. Страстна целувка. Пръсти в косите и. Пръсти в косите му. Копче… целувка,  копче… целувка….. , Длани върху гърдите му. Пръстите галят раменете и. Копринена кожа,копринена роба. Бавно се свлича в краката и.

Стоп камера.

В стаята са:Керим, Фатмагюл, Хилал, две камери, двама оператори, фризьор, гримьор, суфльор,
Човека с рефлектиращия екран. Светят  20 прожектора на тавана до полюлея на Малчева. Температурата е 35 градуса.
Енгин гол до кръста.  Берен по халат.

Хилал :
- Енгин, влизаш в стаята все едно си яхнал боен кон и ще щурмуваш крепост. Крепоста се е предала. Тя те чака. Влез плахо. Гледай неуверено. Ах, Енгин, тези твои коси, в които всички (включително и аз) искат да заровят пръсти. Фризьорката, сложи повече лак. Косата му пак е пред лицето му. И казах при целувката близък план на Берен, Енгин на заден план. И Енгин  - с тия твои дълги пръсти трябва да накараш милиони жени да мечтаят, а ти докато извадиш фибите оскуба момичето. Добре, че в кокчето има 40 фиби, та докато ги свалиш да направим някой хубав кадър. Берен, а ти така чевръсто му разкопча ризата, че ако зрителят го види ще занемее. Не забравяй, че го вършиш за първи път.  Доста си смутена. Направи го по-бавно, по-несигурно. И оох,  Енгин, пак твойте бързи пръсти… По- бавно. Баавноо. Ще хванеш презрамката с два пръста и бааавно ще я плъзгаш по рамото. Берен, защо по дяволите си с тези терлици? Къде са ти обувките? Знам, че с тая рокля на Вера Уанг, дето уж сама си я уши похарчихне целия бюджет за сватбата, та не останаха пари за свестни обувки, ама ще изтърпиш още 4-5 часа. Ох, не знам какво ви ставв днес, та така бързате да претупате тая сцена и да се метнете в леглото? Енгин, ти пак ли цяла нощ с фенки си се занимавал?  Дано, като си се събудил сутринта, тая да не е била крокодил, че след три раки всички ти се виждат прекрасни. Берен, а вие с Есра пак ли цяла нощ от кръчма е кръчма? Затова им се виждаш подпухнала на зрителите, ами то без сън не може. Виж на Есра и се получава, ама на нея ролята и е такава – колкото по- недоспала, толкова по-зла. Айде 10 мин. почивка. Дайте на Енгин нова риза, че тая е мокра. Той така се вживя, все едно наистина от две години не е пипал жена. Пийте по кафе и продължаваме с втори дубъл.
smile3501 smile3501 smile3501
 Laughing Joy Joy
Е,много си добра!

Куркумка, Hug!Пак ще гледаме заедно серията!

Общи условия

Активация на акаунт