Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 177
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
  • NICE,FRANCE
bouquet за всички сценаристки,репортерки,режисьорки...абе за всички вас,които правите това място така прекрасно и уютно!
Дано нет-овете вървят безпроблемно,че да се потопим в сватбената магия на нашите любимци,между другото мин четвъртък гледах през Мозила и нито за миг не заби Канал Д,днес също работи мн добре,дано да е така и довечера baby_neutral

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 17:20 от galandri

# 61
  • София
Не е подсказка, а моя измишльотина. Пък знае ли се, може и така да стане.
Важно е, каквото и да си кажат, края да бъде очаквания от всички нас - щастливи  Hug

# 62
  • София
Ето ме и мен  #Onfire
Отивам да се преобличам!
Дано не заспя на филма,че много се уморих днес  Crazy!

# 63
Лили, забравих да те поздравя за прошката. Много ми хареса!  newsm51

Хриска, и аз се чудех за Атос... Ако има как и двамата да изиграе, най-добре ще е. Laughing

Мариана,  newsm51

Злате, дойде ли кавалера?  Laughing Hug Heart Eyes

Л_Даниwavey

# 64
# 65
Не е подсказка, а моя измишльотина. Пък знае ли се, може и така да стане.
Важно е, каквото и да си кажат, края да бъде очаквания от всички нас - щастливи  Hug

Simple Smile Така и аз предположих, но измишльотината ми хареса  Hug

# 66
Хубаво се гласите за вечерта,но не казахте как ще се облечете! Нали все пак сме на сватба... newsm78

# 67

За любителите на еротиката в стил Тарантино.

Репортаж от снимките на Първа брачна нощ.

Скрит текст:
Нощ. Пълна луна. Дъх на лавандула. Вратата се отваря. Влиза Керим. Фатмагюл – кукла от прозрачен порцелан.Приближава се. Докосва нежно кичур коса, немирно паднал на челото. Он’я поглед. Устните му търсят нейните. Намират ги.  Плахо докосване. Страстна целувка. Пръсти в косите и. Пръсти в косите му. Копче… целувка,  копче… целувка….. , Длани върху гърдите му. Пръстите галят раменете и. Копринена кожа,копринена роба. Бавно се свлича в краката и.

Стоп камера.

В стаята са:Керим, Фатмагюл, Хилал, две камери, двама оператори, фризьор, гримьор, суфльор,
Човека с рефлектиращия екран. Светят  20 прожектора на тавана до полюлея на Малчева. Температурата е 35 градуса.
Енгин гол до кръста.  Берен по халат.

Хилал :
- Енгин, влизаш в стаята все едно си яхнал боен кон и ще щурмуваш крепост. Крепоста се е предала. Тя те чака. Влез плахо. Гледай неуверено. Ах, Енгин, тези твои коси, в които всички (включително и аз) искат да заровят пръсти. Фризьорката, сложи повече лак. Косата му пак е пред лицето му. И казах при целувката близък план на Берен, Енгин на заден план. И Енгин  - с тия твои дълги пръсти трябва да накараш милиони жени да мечтаят, а ти докато извадиш фибите оскуба момичето. Добре, че в кокчето има 40 фиби, та докато ги свалиш да направим някой хубав кадър. Берен, а ти така чевръсто му разкопча ризата, че ако зрителят го види ще занемее. Не забравяй, че го вършиш за първи път.  Доста си смутена. Направи го по-бавно, по-несигурно. И оох,  Енгин, пак твойте бързи пръсти… По- бавно. Баавноо. Ще хванеш презрамката с два пръста и бааавно ще я плъзгаш по рамото. Берен, защо по дяволите си с тези терлици? Къде са ти обувките? Знам, че с тая рокля на Вера Уанг, дето уж сама си я уши похарчихне целия бюджет за сватбата, та не останаха пари за свестни обувки, ама ще изтърпиш още 4-5 часа. Ох, не знам какво ви ставв днес, та така бързате да претупате тая сцена и да се метнете в леглото? Енгин, ти пак ли цяла нощ с фенки си се занимавал?  Дано, като си се събудил сутринта, тая да не е била крокодил, че след три раки всички ти се виждат прекрасни. Берен, а вие с Есра пак ли цяла нощ от кръчма е кръчма? Затова им се виждаш подпухнала на зрителите, ами то без сън не може. Виж на Есра и се получава, ама на нея ролята и е такава – колкото по- недоспала, толкова по-зла. Айде 10 мин. почивка. Дайте на Енгин нова риза, че тая е мокра. Той така се вживя, все едно наистина от две години не е пипал жена. Пийте по кафе и продължаваме с втори дубъл.

# 68
http://www.google.bg/imgres?q=%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8& … ;tx=44&ty=100https://

Не знам какво ще видите вие, но ако ми се получи - трябва да разберете с каква премяна ще съм на сватбата

# 69
     Здравейте, сладурани !  Hug

Пожелавам Ви най- вече безпроблемен нет и хубав образ!  Peace  Нека в този епизод видим това, за което си мечтаем от началото на филма  Praynig  Едни щастливи, влюбени, неразделни, радващи се един на друг и на любовта си Керим и Фатмагюл!  :love

п.п Не знам дали искам да видя ревнива Фатмагюл, това ще я нарани, но определено искам да видя Фатмагюл която най - накрая поставя мукадес на мястото и, след като разбира всичко за писмата и на какъв риск е бил изложен Керим отново.  Wink

# 70

За любителите на еротиката в стил Тарантино.

Репортаж от снимките на Първа брачна нощ.

Скрит текст:
Нощ. Пълна луна. Дъх на лавандула. Вратата се отваря. Влиза Керим. Фатмагюл – кукла от прозрачен порцелан.Приближава се. Докосва нежно кичур коса, немирно паднал на челото. Он’я поглед. Устните му търсят нейните. Намират ги.  Плахо докосване. Страстна целувка. Пръсти в косите и. Пръсти в косите му. Копче… целувка,  копче… целувка….. , Длани върху гърдите му. Пръстите галят раменете и. Копринена кожа,копринена роба. Бавно се свлича в краката и.

Стоп камера.

В стаята са:Керим, Фатмагюл, Хилал, две камери, двама оператори, фризьор, гримьор, суфльор,
Човека с рефлектиращия екран. Светят  20 прожектора на тавана до полюлея на Малчева. Температурата е 35 градуса.
Енгин гол до кръста.  Берен по халат.

Хилал :
- Енгин, влизаш в стаята все едно си яхнал боен кон и ще щурмуваш крепост. Крепоста се е предала. Тя те чака. Влез плахо. Гледай неуверено. Ах, Енгин, тези твои коси, в които всички (включително и аз) искат да заровят пръсти. Фризьорката, сложи повече лак. Косата му пак е пред лицето му. И казах при целувката близък план на Берен, Енгин на заден план. И Енгин  - с тия твои дълги пръсти трябва да накараш милиони жени да мечтаят, а ти докато извадиш фибите оскуба момичето. Добре, че в кокчето има 40 фиби, та докато ги свалиш да направим някой хубав кадър. Берен, а ти така чевръсто му разкопча ризата, че ако зрителят го види ще занемее. Не забравяй, че го вършиш за първи път.  Доста си смутена. Направи го по-бавно, по-несигурно. И оох,  Енгин, пак твойте бързи пръсти… По- бавно. Баавноо. Ще хванеш презрамката с два пръста и бааавно ще я плъзгаш по рамото. Берен, защо по дяволите си с тези терлици? Къде са ти обувките? Знам, че с тая рокля на Вера Уанг, дето уж сама си я уши похарчихне целия бюджет за сватбата, та не останаха пари за свестни обувки, ама ще изтърпиш още 4-5 часа. Ох, не знам какво ви ставв днес, та така бързате да претупате тая сцена и да се метнете в леглото? Енгин, ти пак ли цяла нощ с фенки си се занимавал?  Дано, като си се събудил сутринта, тая да не е била крокодил, че след три раки всички ти се виждат прекрасни. Берен, а вие с Есра пак ли цяла нощ от кръчма е кръчма? Затова им се виждаш подпухнала на зрителите, ами то без сън не може. Виж на Есра и се получава, ама на нея ролята и е такава – колкото по- недоспала, толкова по-зла. Айде 10 мин. почивка. Дайте на Енгин нова риза, че тая е мокра. Той така се вживя, все едно наистина от две години не е пипал жена. Пийте по кафе и продължаваме с втори дубъл.
Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy   Joy 

# 71
  • София
И на мене ми харесва, коте. Затова го написах, просто искам ФГ да е активната страна, защото любимия ми Керимчо се е спекъл нещо от страх, да не я нарани. Пък и малко си е прав. Всички знаем, че мъжете са много чувствителни на тази тема и ако нямат подкрепата на любимата жена, може и....не дай боже Praynig
ФГ е всичко за Керим, както й каза на плажа и ако се страхува от нещо, то е да не я нарани и той си го каза пред психоложката. И въпреки, че получи подкрепата на ФГ, все пак има известна доза страх. Но повече ме е страх от наемния убиец. Пък се и замислям, че нали Мустафа искаше Керим да бъде убит преди 05.05.Знам ли? Още 3 часа и ще видим...

# 72
fantasya Joy Joy Joy Joy Joy Joyмного сполучливо smile3501 smile3501 smile3501

# 73
# 74
  • Разград

Engin akyurek with beren saat clip - 15

Общи условия

Активация на акаунт