Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 014
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
Dimony, hrissi_sz

И в стилистиката на написаното от hrissi_sz - Мустафа довечера най-после да стори ниет да ни избави от себе си.  Praynig

Пожелавам приятно гледане!!!

# 46
  • В Града на Липите
Чао дами. До довечера.

п.п. Мерси Боровинке  Hug, обаче никога не бих дръзнала да се меря със Славейков. Просто много ми хареса начина му на изказ и изплагиатствах.

Марта,  Hug заради клипа ти забравих да си тръгна от работа. И макар да съм го гледала, никога няма да ми омръзне. Много е нежен.   bouquet

Inshallah, Круела, Inshallah

# 47
Димони  Hug, и аз за пръв път я виждам тази критика.

И ако мога да перифразирам великия П. Славейков бих казала следното:

Скрит текст:
И на първо място: Какво дири тоя герой Мустафа постоянно в съзнанието на юнака? Сериала КВФ со всичките си картини и асоциации, възбужда, у нас дълбоко възхищения към самия юнак и неговата любима. Героя на Мустафа е едно обикновено кръвожадно животно, на което не е мястото в главата на  юнака, а когато се сличи да доближи самия юнак, постоянно се опитва да го утрепе. И изобщо твърде много екземпляри от животното царство се натрупват около юнака и в чувството ни остава като че те са се събрали на мърша. Ако не друг, то поне героинята Мукадес трябваше да усмирят малко. Но не стига дето присъствува постоянно около главните персонажи ами и й се отдава много голямо значение, и невъзможни, невероятни функции.
Друго нещо не на място в тоя сериял е, дето Мустафа все не умира. Дъжд го валя, вятър го духа кръвта му изтече, той не мре!
Това е крайно лошо не само от външна, но и от формална страна. Нали божем една баба, прилична на вещица му превързва раната с мръсен парцал и му дава съмнителна чорба да пие? Но види се героят има свръхсили, и независимо кой му ближе раните все оцелява?
Хриси, това в спойлера е просто велико Simple Smile

# 48
Мен  ме е обзела голяма сватбена треска,затова ще си приготвя кърпички ,пуканки и 1бира/другите ще ги скрия,че съвсем ще ме отсвирят от вкъщи ,не стига че луда ами и пианде #Crazy/ Аз също каквото гледам до към 22,30 и след това пауза и след 24,00 на спокойствие чета тук репортажитена Хрис от горещата точка ,коментари ,преводчетата и всичко останало .Невероятно удоволствие е. А след тази серия може и да посрещна изгрева Joy  

# 49
Дръжте се, момичета, малко остана!

Хриси, Славенка, Малчева,  smile3501 smile3501 Сега разбирам откъде идват несъответствията в сериала - бирата им е дошла вповече. Wink Laughing

Добре дошли на всички новодошли!   bouquet

Черна Котка Бял Котарак, препоръчвам ти "Стъпки в пясъка", няма да съжаляваш.  Hug

Марта, преправеният клип за Мукадесита е супер! Този също. smile3501

Завчера, като гледах Керим в затвора, си помислих, че от Енгин би станал прекрасен Дартанян. Как мислите?

# 50
  • В Града на Липите
Куркуметке,  Peace и Атос също. Представи си, колко драматично ще го изиграе.

# 51
ММММММММММММММ,Ако реши да го изиграе,аз ще загина драматично... това ми е един от любимите романи,а екранизиран и то с негово участие,ще утрепе рейтинга от раз...  hahaha hahaha hahaha

# 52
Непременно ще си го дръпна да го гледам   bouquet

# 53
  • Разград

Fatmagül & kerim ღ Miracle of love

# 54
Куркуметке,то с нас ,сценария ще заприлича малко на "Орел,рак и Щука",ама хайде да не изпадаме в подробности...  Whistling Whistling Whistling Whistling

Последна редакция: чт, 10 май 2012, 17:15 от mal4eva1984

# 55

Искам време да ви изчета, да се насладя на писаното и да мога спокойно довечера да си видя първата брачна нощ (или сутрин... каквото дойде).

# 56
  • София
Ето така започва разговора между нашите любимци, след като остават сами след сватбата:

Керим:  Скъпа, с тази целувка ти казах всичко, което исках ...
Фатма:  Продължи да говориш тогава!

# 57
  • Разград

Скрит текст:
Ти, който почваш да четеш сега това стихотворение,
изпитвал ли си някога за миг съмнение,
че поговорките наистина са прави,
че Господ бави, но не може да забрави?
Че който зло желае - страда.
А не остава без награда
доброто, сторено без корист,
и че човешката ни орис
е да се борим за доброто
и за човечността, защото
обиди, завист, интригантство,
лъжи, кавги, пиянство
тъй заразили са всемира,
че днес и вярата умира.

из "Обич никога не стига" на Мадлен Алгафари

# 58
Привет, момичета! Благодаря за сърдечното посрещане!  Heart Eyes
Неуморни сте, едва успях да ви настигна. На страхотния екип - Хриси, Славена, Круела и репортерката Малчева - страхотни сте  newsm51. Оправихте ми настроението.
Зорничка, убедена съм, че си  невероятно младо момиче. Много ми харесаха постовете ти за българските сериали.  newsm10
Lilims, много красив трейлър. bouquet Мнението ми за прошката се препокрива с твоето.
Крисмар, много добри опити. Продължавай в същия дух!  smile3501
Благодаря и на всички останали за чудесните постове. До довечера сладурани! Hug

# 59
Ето така започва разговора между нашите любимци, след като остават сами след сватбата:

Керим:  Скъпа, с тази целувка ти казах всичко, което исках ...
Фатма:  Продължи да говориш тогава!

Това подсказка ли е или...?

Общи условия

Активация на акаунт