Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 115

• 47 024
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Хриси,наиситна ли смяташ,че по-нататък ще дадат още интимности???
Аз си мисля,че това е кулминацията,едва ли повече ще задълбават в тази насока.Но ти ме накара да се замисля newsm78.

# 391
  • В Града на Липите
Дани, ще дадат повече, ще дадат. Утре като гръмне нета и ще дадат. Споко. И като завалят домати, кетчуп и други подобни, ще се стегнат.
Те Е и М си знаят урока и се водят по общественото мнение.

п.п. Както вече казах, в този сериал всичко е трошичка по трошичка. Досега са ни го поднасяли на малки порцийки, няма накрая да се променят, я. Спомни си първата целувка, че то целувка ли беше, едва се докоснаха и книгата падна, а после и тази на брега... Та ще има продължение.
Просто Е и М обичат да ни дразнят. Умират си от кеф.

п.п. Аз даже чакам ретроспекции.

# 392
ПростДани, ще дадат повече, ще дадат. Утре като гръмне нета и ще дадат. Споко. И като завалят домати, кетчуп и други подобни, ще се стегнат.

п.п. Както вече казах, в този сериал всичко е трошичка по трошичка. Досега са ни го поднасяли на малки порцийки, няма накрая да се променят, я. Спомни си първата целувка, че то целувка ли беше, едва се докоснаха и книгата падна, а после и тази на брега... Та ще има продължение.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 393
На мен ми хареса сцената. Много чувствено се целунаха, само ФГ малко стискаше устните, но явно го приемат за нормално предвид нейното положение. Единствено бих им простила на Е и М, ако нищо не се е случило и затова не са ни го показали. Ако нарочно не са ни показали повече емоции, повече няма да гледам техен филм.

# 394
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=ztud0uGyr1M

Според мен изпитът е издържан. Тези свенливи погледи - това говорят. Браво на сценаристките. За публиката - толкова.

Допълвам: Великолепна игра на Енгин.

# 395
Ами те в Турция ако са възхитени от серията,кой ще ни пита нас? Аз пък като си тръгнаха за у тях си мисля:Тия хора дали си включиха бойлера?Не ми се вярва да са на ТЕЦ!

# 396
Аз не зная вече какво да очаквам от този филм...
Направо се чудя колко ли още ще ни мотат... Ужас.. Naughty

# 397
ПростДани, ще дадат повече, ще дадат. Утре като гръмне нета и ще дадат. Споко. И като завалят домати, кетчуп и други подобни, ще се стегнат.

Както вече казах, в този сериал всичко е трошичка по трошичка. Досега са ни го поднасяли на малки порцийки, няма накрая да се променят, я. Спомни си първата целувка, че то целувка ли беше, едва се докоснаха и книгата падна, а после и тази на брега... Та ще има продължение.

Да, и аз мисля така.  И въпреки всичко аз точно толкова си и очаквах. Въобще не съм се надявала и на повече. Това беше голямо изпитание за тях - едновременно страх и притеснение. Нормално е дори да ги е срам, все пак след толкова време и двамата не знаеха, какво ще се случи и го преживяха сякаш на ново.  Sad

# 398
  • София
Дани, ще дадат повече, ще дадат. Утре като гръмне нета и ще дадат. Споко. И като завалят домати, кетчуп и други подобни, ще се стегнат.
Признавам си,досега разсъждавам само и единствено от гледна точна на това,че ако има показана интимност,това ще е!Но ако всъщност не е така,тогава наистина нямам забележки.
Дори сватбената рокля,която изведнъж изсветля с утрото много ми хареса,но много ми се искаше да видя повече ласки и ако не ги видя до края на финала,ще се чувствам излъгана.

п.п.В момента имам носталгия по онова време,когато гледах много серии наведнъж.Искам вече да видя края...

# 399

Аз си мисля, че тук при нас се случват много повече неща и има повече концентрирана енергия на кавдратен сантиметър от колкото по всичките завои, дето ги измислиха двете бели птици. Разводниха съдържанието и изместиха фокуса. Оффф, наистина ме разочароваха. Чак ми нагарча от никаквия край на серията.

# 400
  • Разград
Първата брачна нощ ще я дадат като флашбек в следващия епизод. Нали във вторник излезе информацията че снимат първата брачна нощ, още тогава бяхме на мнение че ще е в следващия епизод.

# 401
Първата брачна нощ ще я дадат като флашбек в следващия епизод. Нали във вторник излезе информацията че снимат първата брачна нощ, още тогава бяхме на мнение че ще е в следващия епизод.

Fatmagülün Suçu Ne 74.Bölüm Son Sahne

Има ли вече качени части някъде?!

След повторно гледане на този клип ми се струва че е имало брачна нощ. Вижте как страстно я целува вече и придърпва главата и към себе си....

# 402
Явно ще има ретроспекция, а и ще се явяват на поправка, може би няколко поправки, докато си вземат изпита с отличен, защото нас друга оценка не ни удовлетворява.

# 403
Ако наистина е било "фалстарт", (защото може и да не е, и да ни покажат повече подробрости в следващата серия) знаете ли, че те може и да си се чустват сега по близки от всякога, и от всички "нормални" новобрачни двойки. Имат си тайна, своя тайна, само те си знаят. А как ще се смеят след време. Само като се погледнат, и ще избухват в смях. Може би още на закуската.
Честно, аз не намирам поведението им сутринта за странно.
Има време за всичко. И е по-добре да оставят нещата просто да се случват, а не да се случват, защото е първа брачна нощ. Много са сладки, и двамата.

# 404
Според тази серия беше много силна и трогателна мисля, че превода ще ни даде това което ни липсва.Момента прострелването на Мустафа и раждането на детето беше много силен...,,
А колкото да интимността да си призная не съм очаквал, че ще видим повече.Но сълзата на която Керим отрони на рамото на Фатмагюл ме лични ме трогна много.
Дани и според мен интимни моменти тепърва предстоят все пак финала ще е дълъг може би днес е началото на края.

Общи условия

Активация на акаунт