ПОЧИВЕН ДОМ "ЕНЕРГО 1" - Св. Константин и Елена

• 93 868
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
Някой знае ли тази година Енерго 1 Св Константин и Елена дали ще приема почиващи ?

Укропитеците са го полуразрушили: https://nek.bg/index.php/bg/pochivni-bazi/pd-energo1-sv-kie

# 301
Някой с пресни отзиви за "Енерго-Росенец"? Задължителен храноден, цени в ресторанта и барчето? Изобщо всякакви впечатления ще са интересни.

# 302
Някой с мнение за Енерго 2 -Златни пясъци ? Базата е вече на ЕСО и е след ремонт.Предстои ми почивка там ,но не знам местоположението, кои плажове са в близост и къде е добре да се ходи.Ще се радвам на мнения !!

# 303
  • There I was on a July morning
dussie, като видях на картата - станцията е далеч  от плажовете. Аз лично бих предпочела плажа Ривиера около х-л Нимфа, защото там е по-плитко морето. Ако не ви притеснява, че плажът на Златните е с по-дълбок вход към морето, може и там да ходите.

# 304
Някой с мнение за Енерго 2 -Златни пясъци ? Базата е вече на ЕСО и е след ремонт.Предстои ми почивка там ,но не знам местоположението, кои плажове са в близост и къде е добре да се ходи.Ще се радвам на мнения !!

Плаж Ривиера е най-близо и най-подходящ, ако не е пред "Нимфа", този пред "Лотос" също е добре и има платена зона, останалите шезлонги са на комплекса и на още един хотел от Златните. От години почиваме на станция, която е на 200 метра от Енерго 2 и ходим на плаж само на Ривиера. Друг вариант освен него и Златните, е плаж "Чайка", но е по-далеч и по-тесен откъм ивица.

# 305
Благодаря , ще дам отзив като се върнем 😊

# 306
В момента сме вече 3-ти ден в станцията. Всичко е ок, храната е хубава, на евтини цени.Чистичко и приятно. Ремонта не е основен, по скоро козметичен.
Като минус отчитам големината на стаите, малки са, не твърде удобни.
На плаж ходим на Ривиера като опция са само плажа пред Империал и басейна. Входа е 30 лв.Ако имате въпроси, съм насреща ☺

# 307
В момента сме вече 3-ти ден в станцията. Всичко е ок, храната е хубава, на евтини цени.Чистичко и приятно. Ремонта не е основен, по скоро козметичен.
Като минус отчитам големината на стаите, малки са, не твърде удобни.
На плаж ходим на Ривиера като опция са само плажа пред Империал и басейна. Входа е 30 лв.Ако имате въпроси, съм насреща ☺

Заявката на храна как става - с карти на компютър от предния ден? Можеш ли да си поръчаш предварително и примерни цени на основни неща, ако не е проблем. Има ли много хора в станцията и има ли барче?

# 308
Цените ще Ви пиша на лично.Бар има към ресторанта, отделно барче няма.В началото на смяната нямаше хора, но вече се напълни.
Записването за храна става от предния ден с предплатена карта.
Днес ни смениха само кърпите в стаята, явно спалното бельо не е практика да се подменя.

# 309
Като база станцията е много добра.
Но децата не са добре дошли - не могат да се движат по стълбището сами, не им е позволено да тичат и да играят. В ресторанта персоналът наблюдават гостите непрекъснато.
Колите трябва да се паркират задължително с предницата към тревата на точно определеното за стаята място. Забранено е паркирането с багажника към тревата. Извън сградата пред входа, където има козирка, е забранено пушенето. То е разрешено само в една беседка, но в единия й ъгъл. В отсрещния ъгъл е забранено.

Вечер в някакъв час входната врата се заключва. Ако се върнеш по-късно, няма да можеш да влезеш. Ако си забравил нещо в колата си, няма да те пуснат да излезеш след този час.

И т.н.

Не вярвам нещо да се е променило, защото управителят е все един и същи.
                                                                         Нищо не се е променило за съжаление. Отношението на целия персонал към децата е отвратително.Миналото лято семейство колеги с две малки деца си тръгнаха по тъмно. Като цяло там предпочитат базата да е празна...явно и така си получават заплатите. "Предела", "Мала църква", "Пампорово"-да. "Боровец"- категорично не...заради целия изключително груб и недружелюбен персонал.

# 310
  • София
https://www.facebook.com/profile.php?id=61572438637828&locale=bg_BG

За някого може да е полезно - фейсбук страница на почивните бази на НЕК.

# 311
Не препоръчвам станцията в Пампорово. Всичко е доста остаряло, не е реновирано, дори казанчетата не работят в банята….
Храната е на средно ниво. Някои неща изобщо не стават за ядене.

Общи условия

Активация на акаунт