Най-добрите ръце - д-р Петър Трендафилов

• 5 763
  • 6
  •   1
Отговори
Искам да благодаря на доктор Петър Трендафилов - коремен хирург, началник отделение във Военна болница, който ме оперира от херния преди 10 дни. Невероятен специалист и човек. По време на операцията се чувствах в най-добрите ръце. И до сега не мога да повярвам, че всичко протече по най-добрия начин за мен.
Благодаря от все сърце!

# 1
При доктор Трендафилов няма нищо меркантилно. Невероятна компетентност и професионализъм има в очите и действията му.

# 2
За др. Трендафилов освен добра дума няма какво друго да кажа. Моята операция беше на 18 април - херния, диастаза на коремните мускули и пластика. До този момент се чувствам прекрасно без усложнения и неприятни емоции. Преди и след операцията бях абсолютно спокойна и уверена в действията му и в крайния резултат. Заставам зад думите на Дафина, компетентност, човечност, абсолютен професионализъм. И аз като всяка жена съм подвластна на суетата и сега с удоволствие  се оглеждам в огледалото. Нямам думи да изкажа благодарността си. Лекар достоен за уважение, а такива останаха малко.

# 3
 Здравейте! Ще може ли някой да ми прати координатите на доктор Трендафилов? Ще бъда много, много благодарна! Simple Smile

# 4
Здравейте и от мен дами с херния  Simple Smile
Щом четете тази тема, значи наистина ви трябва добър коремен хирург. Горещо препоръчвам и аз д-р Петър Трендафилов. Симпатичен човек и много добър хирург. Отнася се с внимание, не подценява болката ви и обяснява всичко, което го попитате, дори и неща, за които не се пита Simple Smile Моята операция е на 10 дни, постепенно влизам в нормалния си ритъм на живот без вече почти никакви болки и дискомфорт (казвам почти никакви  Wink) Днес докторът ми махна конците толкова мигновено и без усещания, че даже не разбрах, че вече е свършил. Белегът ми е малък, майсторски, бих казала дори изтънчен в известен смисъл. Чувствах се сигурна в ръцете му и той оправда очакванията ми. За самата операция и възстановителния период няма да говоря, темата е за доктора. Ако за съжаление имате херния съветвам: не отлагайте операцията и доктор Петър Трендафилов е вашият хирург! Simple Smile Ето номерът му: 0888903295 Желая успех!

# 5
Здравейте. Аз също искам да благодаря на д-р Трендафилов. Миналият месец той оперира мъжа ми и всичко мина много добре. Мъжът ми вече направо е забравил, че се е оперирар, няма никаква болка в зоната около разреза, движи се доста, но все пак трябва да внимава да не прави по-резки движения още няколко месеца. Докторът наистина е много внимателен и обяснява всичко много ясно и точно. Предстои ли ви операция, свържете се с него, в сигурни ръце ще сте и бързо ще забравите, че сте имали операция.

# 6
Аз останах ужасно разочарована от този хирург. След неговата намеса се наложи да се сблъскам с много проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт