GlossyBox & Со

• 46 930
  • 674
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Странна ми е тази тенденция, да ви съобщвават какво ще има в кутиите - може би за да я поръчат повече хора? И тъй като сте почнали да си разваляте изненадата ще ви кажа, че тази спирала за нищо не става Laughing hahaha  bouquet

То се води, че кутията ще е доставена днес-утре.... това че ние я получаваме след седмица-две, заради превозвача, те не го знаят  Mr. Green

# 361
  • Street of Dreams
Ясно Peace
Моята идва все в края на месеца Rolling Eyes

# 362
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес получих октомврийската кутия на Глоси за Щатите,17 окт.Никога преди не са подранявали толкова.Снимах и по-късно ще пусна ревюто.Доволна съм. Heart Eyes

# 363
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Снимки и впечатления  Flutter Допадат ли ви продуктите?
(и при мен дойде матовият финиш на Nails. Inc.)

http://coquelicotta.com/?p=13539   

# 364
  • София
Снимки и впечатления  Flutter Допадат ли ви продуктите?
(и при мен дойде матовият финиш на Nails. Inc.)

Ще кажа, че си ни показвала и по-хубави кутии, но и така е по-хубава от английските  Laughing

Ей така изглежда, според картата с продукти моята глоси кутия. Само не знам какъв ще ми е цветът на лака  Laughing
Скрит текст:

# 365
  • Street of Dreams
Beautyholica,  пигментът за устни ли е? Интересно ми е как стои. Аз също много бих се зарадвала на такава кутия, всички продукти биха ми влезли в употреба. Това с парфюмите е добра идея, чрез Глоси открих MYNY на DK. Heart Eyes Aз съм фен на матовите нокти и слагам почти винаги матов топ лак, последната ми любов е върху полупрозрачно перлено бяло Heart Eyes Точно този има един голям плюс и един голям минус - съхне изключително бързо, но не матира особено, а съвсем леко. Peace

Кутията на Nad също ми е интересна, с изключение на ВВ крема. Сигурно съм единствената в този форум, която няма продукт на Nuxe, a на маски много наблягам.

При нас разкриха само един от продуктите - спирала за вежди на една от марките, които Глоси обичат да лансират - не помня дали беше ModelCo (по-малкото зло), или SoSusan (по-голямото зло). Каквото и да е, надявам се този път да няма LaVera - няма по-противна марка за мен, макар и био... Stop

# 366
  • София
Спирала за вежди на ModelCo е много хубава. Аз съм светла, изпратих ми тъмният вариант, който се оказа перфектната спирала за дните в които съм без грим, подчертава красиво миглите и не личи изобщо  Mr. Green

# 367
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пигмента на Тарт не е супер пигментиращ,но мн добре очертата контура на устните и ако беше в по-ярък цвят бих го ползвала и само като молив за устни.Нанесен на устни държи към 3 часа (без хранене).
Цветът е малинов,върши ми работа за през есента.

И аз обичам да получавам парфюми,при това не виал размер,а 7-15 мл,каквито слагат в глоси кутиите,за да си дам време да оценя даденият аромат върху кожа и дрехи.

# 368
  • Street of Dreams
Спирала за вежди на ModelCo е много хубава. Аз съм светла, изпратих ми тъмният вариант, който се оказа перфектната спирала за дните в които съм без грим, подчертава красиво миглите и не личи изобщо  Mr. Green
Ти я носиш на миглите ли? newsm78

Излезе ли спойлер на ЛФ за ноември?

# 369
  • София

Ти я носиш на миглите ли? newsm78

Излезе ли спойлер на ЛФ за ноември?

Да, идеална е за грим, "без грим", слагам рядко, надявам се да не си докарам проблем на очите  ooooh!
ЛФ за ноември е много рано Simple Smile

Ето и моята Октомври Бърчбокс UK кутия.

KMS California Free Shape Hot Flex Creme 50ml
Shaveworks – The Cool Fix (29ml)
Pixi by Petra Shea Butter Lip Balm
Meaningful Beauty Anti-Ageing Wrinkle Smoothing Capsules (7 capsules)
Cattier Pink Clay Face Mask – Masque Argile

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 14:23 от nad_tab

# 370
Тази кутия позната ли ви е? Днес четох ревю в блог. http://maquilab.blogspot.com/2014/10/my-little-box-uk-parisienne.html
Изглежда интересно и с некозметичните продукти.  Thinking Simple Smile

http://www.mylittlebox.co.uk/

# 371
  • София
Аз я получавам  Blush

# 372
  • Street of Dreams
Аааа, много е сладка Flutter Heart Eyes
Бях я мяркала само като име.

Кашмир, защо се спотайваш и не пишеш за нея? Crazy

# 373
Здравейте, не съм си поръчвала досега такива кутии, но съм доста привлечена точно от тази, която agressiva е споделила. Изглежда ми страхотно Simple Smile)) Peace

# 374

КОЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ?! Тази за която питах ли?!  Shocked
Оооо, моля те, поръчай ми следващия път и за мен, ако е удобно, ще ти дам паричките и без това щяхме да разменяме за пореден път разни неща.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт