GlossyBox & Со

• 46 804
  • 674
  •   1
Отговори
# 660
Аз до момента само Януарската на ЛФ я пропуснах...и единствено декемврийската поръчах с превозвач, тъй като по празниците имах лоши преживявания с БГ пощи. Но в друго време от година си пристига за 7-10 дни и няма проблем. Определено любима ми е ноемврийската кутия:

Ако тогава я бях видяла предварително сигурно щях 2 да си взема заради маската на Гламглоу и EveLove най-вече. Балсама на Моно също много ми хареса за моята кожа, която зимата идва суха, а крема за ръце подарих на майка ми и тя беше очарована, о и крема на Никс е супер, а и чъбито го ползвам, въобще точно в десетката за мен. Но отскоро почнаха да се появяват в блогове и може да се ориентираш преди да поръчаш, което е добре. Аз не държа на изненадата  Hug

П.С Който се интересува за Birchbox UK код bbloves, дава безплатна доставка за Февруарската кутия, излиза 10 паунда.

# 661
  • Street of Dreams
Хубава е кутията на ЛФ, определено. Аз мисля от време на време да си я поръчвам. Ще си направя и аз едно кашонче (два на два) и ще събирам за нуждаещите се (към Африка, примерно) Mr. Green

# 662
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Кутиите на Лукфантастик са мн хубави,особено тази с Loreal Pro нещата,мисля че беше стартер кутията им.
Не ни трябва превозвач,на същият принцип както при поръчката на козметика от сайта е - безплатно.Чудя се дали да не пробвам за март,обаче много продукти вече ми застояват.

Ondine,питах за пяната за тяло на Rituals.На гъба ли се слага или директно на кожа?

# 663
  • Street of Dreams
Тц, стартовата кутия беше с Керастаз.  Peace Аз не бях поръчвала от сайта и не знаех условията. Ако поръчаме и двете, еднакви ли ще са за DE и USA, в смисъл, има ли английска и американска версия на сайта?  newsm78

Пяната излиза от шишето като гел, а се разпенва на гъста и мека пяна при разтриване между дланите или нанасяне на гъбата/тялото. Аз слагам всякак.  Peace
Вие скоро имахте техен продукт, нали?

Моята loveglossy пристигна вече. Не ми се размина крема за ръце... Tired Иначе е чудна.  Peace

# 664
Имам нов тримесечен абонамент от lovemebeauty, без да знам и без дори да ме уведомят поне след това Crazy Сега видях че на 5ти са ми дръпнали пари от картата и лошо ми стана. Този път цената е без отстъпката естествено. Добре че не е годишен поне Simple Smile. Писах им, пък да видим дали ще успея да се отърва.

# 665
  • До хладилника, който обичам
Имам нов тримесечен абонамент от lovemebeauty, без да знам и без дори да ме уведомят поне след това Crazy Сега видях че на 5ти са ми дръпнали пари от картата и лошо ми стана. Този път цената е без отстъпката естествено. Добре че не е годишен поне Simple Smile. Писах им, пък да видим дали ще успея да се отърва.
Съмнявам се, подновява се автоматично. Ако е на принципа на ГлосиБокс, има дата, до която можеш да се откажеш, след нея и да се откажеш, парите горят.

# 666
  • Street of Dreams
Tака и не разбрах ентусиазма ви към тази кутия, но честит абонамент Mr. Green
Може пък да се стегнат тези Rolling Eyes

# 667
  • София

Всички кутии, които са на абонаментен принцип, ако не си откажеш абонамента, се подновява автоматично! Няма как да ти върнат парите, ако не си го спряла навреме.

Tака и не разбрах ентусиазма ви към тази кутия, но честит абонамент Mr. Green
Може пък да се стегнат тези Rolling Eyes
Проблем имаше само януари или поне се надявам да е така иначе кутиите са си супер!

Показвам си отново първата кутия, по-добра от друг абонамент не съм имала! От нея не ми хареса само серума за лице, но е в тествова опаковка точно с тази цел, да се пробва! Другите неща си ги използвам с кеф.

# 668
  • Street of Dreams
Над, от самото начало имаше оплаквания, че пускат едни продукти, после ги няма, дебнене, почти няма избор, не ви приемаха картите и т.н. и т.н. На базата на това е неразбирането ми  Peace Ясно, че за вас си струва всичко това. Wink

А тази четка за какво е?

# 669
  • София
Над, от самото начало имаше оплаквания, че пускат едни продукти, после ги няма, дебнене, почти няма избор, не ви приемаха картите и т.н. и т.н. На базата на това е неразбирането ми  Peace Ясно, че за вас си струва всичко това. Wink

А тази четка за какво е?

Аз мисля, че е напълно нормално, продуктите които се търсят да се изчерпват. Не съм дебнала никога, поръчвам когато наличните продукти ми харесат, не бих казала че няма избор непрекъснато  newsm78

За картите... то с БГ картата преди година, нямаше начин да се плати и Глоси UK, късмет е, че изобщо ни ги приемат след като кутиите са предназначени за UK пазара!

Проблем имаше със системата им само през януари, надявам се да не се повтаря, че имам годишен абонамент  ooooh!

# 670
Значи имала съм и 6-месечни, и 3-месечни, и ежемесечни абонаменти на Глоси и Бърчбокс. Месечните са ми ги подновявали автоматично, но 6-месечните и 3-месечните съм убедена, че не са, без да съм извършвала конкретно действие да ги спра, просто си изтичат и толкова, все пак съгласете се, че има и годишни, които са си цифра, не може ей така да ги подновяват, не е 10 паунда да го подминеш. Затова съм изненадана - неприятно, разбира се. Кошмар се превърна тази кутия, неразбориите януари докато я получа, февруари - пратиха ми избрани от тях продукти - отново мога да се закълна, че не съм цъкала fill box for me волно или неволно.

ПС - Сега се разрових в условията на сайта, ето
Following your initial subscription period of one, three, six or twelve months, your Love Me Beauty subscription will be automatically renewed and put on a 1 month, rolling subscription which can be cancelled at any time. If you cancel during this period, your subscription will be ended and no further boxes will be sent.

Т.е. права съм, че не могат ей така да ми треснат нов тримесечен абонамент, ще се разправям с тях и надявам се, следващия месец да ми е за последно да имам нещо общо с тази кутия.

# 671
  • До хладилника, който обичам
За Глоси гаранция, че се подновява 3-месечния и 6- и 12-месечния Peace

4.5 Auto-renewal. Following your initial subscription period of a fixed three, six or twelve month subscription, your glossybox.co.uk subscription will be automatically renewed. You may opt out of automatic renewel before the 24th day of your expiration month through your customer account. Any three, six or twelve month subscription (fixed or gift) cancelled before the subscription expiration is not eligible for a refund.

# 672
Да, сега се сещам, че Глоси смениха схемата в някакъв момент, но пратиха мейл, след което грижливо си изтрих данните на картата от сайта им, за всеки случай Simple Smile. Хубавото е, че уведомиха и разбрах овреме Simple Smile.

# 673
  • София
Да, сега се сещам, че Глоси смениха схемата в някакъв момент, но пратиха мейл, след което грижливо си изтрих данните на картата от сайта им, за всеки случай Simple Smile. Хубавото е, че уведомиха и разбрах овреме Simple Smile.

Никакъв е-мейл не изпращат в момента, не си ли спреш абонамента, макар и годишен, го подновяват автоматично!

Мисля, че и за бирчбокс, схемата е аналогична.

Както се казва, всеки сам преценява кой вариант да избере, аз също се ядосах на неразбориите януари, но ако проблемите са само в един месец, ще го преживея  Mr. Green

# 674
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
МЕСТИМ СЕ -> http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=825932.0;topicrefid=19

П.С. Вземете със себе си и последните снимки и мнения  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт