И поради липса на зеле сутринта, се налагах с марули

За времето съм съгласна, че е отвратско

Беба си е най-добре.. спи си милата и хич не й дреме

Баткото лудите го гонят (и мен с него

Мъжо го бие отбой днеска и се е изнесъл демонстративно в другата стая (т.е. на всички съм им крива, да се спасявам сама)

За колики не давам нищо .. беба си плаче малко само вечер след баня / преди да заспи - щото явно мнооого й се спи, а пък и е мноооого трудно да заспи

Още нещо - не знам дали вярвате, ама аз съм се убедила и с двете си деца, че има доста вярно - ако много много плачат идете някой да им бае - съвсем сериозно.. Моя мъж може да бае и всяка вечер като се приберем и двамата минават през него преди да заспят - а малката ако е особено неспокойна и по 2 пъти.. И се кротва като с копче. Просто разликата се вижда на мига - не знам какво и как го прави - но е факт. (доста пъти и познати дечица е оправял, макар техните да не вярват - ама зорът какво ли не прави).
С баткото няколко пъти съм се виждала в чудо като се дереше (а съм забравила процедурата) - бае му, измива му очите и заспива все едно нищо не е било..
Сигурно ви звуча като някоя шаманка, може и от внушение да е (макар че как се внушава на бебе) - просто отбелязвам наблюдения

Айде стига съм ви отегчавала, но докато не пуснат малко слънцегреене няма къде да се запилея