Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 422
  • 752
  •   1
Отговори
# 600

Скрит текст:
Не разбрах обаче - за  какво правите облог 

Абе за Юмер!!!

# 601
  • В Града на Липите
Марта, облога е имало ли е консумирана п.б.н. или не е имало.
п.п. Кажи разликите, че трябва да ходя да чистя. Та не свърши тоя ден значи  ooooh!

Иначе Милена си участва в собствена лотария с две топки - на едната пише Мюмтаз, на другата Юмер.   Joy  Joy

# 602
Аз харесвам всички!!! Всеки един от вас е уникален!!! И когато приемеш,че и другите са толкова съвършенни колко теб ти става топло и приятно на душата.Най-трудното нещо в този живот е да разсмееш някого,най-лесно е да го скастриш и да наложиш контрол!!!

smile3501 smile3525

# 603
п.п. Кажи разликите, че трябва да ходя да чистя. Та не свърши тоя ден значи  ooooh!

Иначе Милена си участва в собствена лотария с две топки - на едната пише Мюмтаз, на другата Юмер.   Joy  Joy

Божеее,аз си помислих,че е за Юмер,честно!!! За другото съм,пас!

# 604
Марта_49 , дай поне жокер, че днес сме изморени от чистене и задачките ни се опъват.  Peace
Или направо отговора, че да можем да заспим.

# 605

Моят залог е почти в отговора на загадката - ха сега да видя кой е "наблюдателен"

# 606
  • София
Марта,тези твои задачки днес с открий разликите ,ме затрудняват,айде кажи ни ги,че не мога да видя аз,пък ти ако щеш си поръсвай главата Joy Joy Joy Joy

# 607
  • Бургас
 newsm10 newsm51
Аз харесвам всички!!! Всеки един от вас е уникален!!! И когато приемеш,че и другите са толкова съвършенни колко теб ти става топло и приятно на душата.Най-трудното нещо в този живот е да разсмееш някого,най-лесно е да го скастриш и да наложиш контрол!!!

# 608
  • В Града на Липите
Миленка, срамота. Даниела заложи личния си Керим, аз последния си кит-кат, Круела най-красивите си червени куфари, ти не си разбрала  ooooh! Слез за малко на земята, само Юмер ти е в главата  Joy Joy

Къдравата й коса ли е загадката????

п.п. Това го обсъждахме, сякаш.

# 609
  • София
Устните!!!!!уф,дали познах newsm78 newsm78 newsm78

# 610
Мамарис, къде се губиш? Ние двете с тебе  май до Истанбул прескачаме от време на време?
Отивам да пиша за снимките на сцената с целувката. До после.

# 611
mamaris HugАаааа да си имаме уважението ,то и Керим в началото имаше малко фенки а сега милиони .Той може да има а Юмер не .Тц не става.Плюс това ние сме малко има надежда да го разделим Joy Joy

Ааааааа,аз днес съм нервна и не деля с никого!!
Ама ти нали си имаш розовата врътовръзка/немога да запомна името/за резерва аз нямам така че ще делим нервна ненервна това не мъ интересува Joy Joy Joy Joy Joy

# 612
# 613
Може и да не съм права но.......подсказвам
Вгледайте се ....в   
.
Скрит текст:

# 614
Значии не знам как ще го поделим
 Керим, доста трудна задача. Интересно е как в началото като че ли не го забелязваха толкова( може би свикнали на визия тип Къванч), ноо после сякаш някакъв ураган от фенки на Керим настана. Та много сложна тая задача. newsm78 Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт