Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 428
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Круелита, ти няма ли да се включиш в залагането?
Даниела много дигна мизата обаче.  Joy

Аз още се триумя.  Thinking След епизода имах два гласа  "хаир" и един "евет". Към сегашния момент залога е обърнат. Мисля да изчакам четвъртъка. Най-много да си жертвам червените куфари. След залога на daniela.qnkova обаче съм ПАС!

# 586
  • Разград
Fatmagül & Kerim | Running Scared ♥

# 587
# 588
  • В Града на Липите
Дива, дано всичко лошо е останало зад гърба ти и ти предстоят много хубави дни.
Живота наистина често е суров и ни поставя пред изпитания, точно за това тук се опитваме да избягаме за малко от реалността и да разсеем облаците. Не винаги се получава, но всяка една усмивка затваря една рана или драскотина.
Аз поне много вярвам в смехотерапията.

п.п. Евелин, чудя се защо са решили да го изрусят на тази рисунка? Едва го познах. Много кахърен изглежда.

# 589
  • София
Днес Керим ли ще разиграваме на лотария?    Обаче не разбрах с Юмер какво се случи на заровете!  newsm78
Юмер е за нас бе джанъм .Тя да се върне наща булка да я попитаме дали той и розова врътовръзка ще искат да пият чай с нас.

тц тц тц уфффффф ама сте нахални ,не разбрахте ли че той е зает - амааа написаха ви го и вие пак - моля ви да си имаме уважението   Joy мажА е чужд - да сте дошли по напреде в темата ,а чакахте до последно , до де падна балкона
пост 564 - "добре " Mr. Green
така ми казаха да отговарям , а аз съм послушно дете  bowuu

дива - желая ти всичко добро - най чистосърдечно

# 590
Привет wavey Kissing Heart

Днес България е по- чиста  Heart Eyes

Много се радвам,че си имаме вече и съфорумник Grinning Dobro_mir  beer  добре дошъл  cheers

Честит професионален празник на медицинските сестри  Hug

Марта Джолева redroze74

Връщам се да ви чета  Heart Eyes

# 591
Днес Керим ли ще разиграваме на лотария?    Обаче не разбрах с Юмер какво се случи на заровете!  newsm78
Юмер е за нас бе джанъм .Тя да се върне наща булка да я попитаме дали той и розова врътовръзка ще искат да пият чай с нас.

тц тц тц уфффффф ама сте нахални ,не разбрахте ли че той е зает - амааа написаха ви го и вие пак - моля ви да си имаме уважението   Joy мажА е чужд - да сте дошли по напреде в темата ,а чакахте до последно , до де падна балкона
пост 564 - "добре " Mr. Green
така ми казаха да отговарям , а аз съм послушно дете  bowuu

дива - желая ти всичко добро - най чистосърдечно

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 592
  • София
Ама много изкрейзили фенки има тоз нашия хубавец!!!

# 593
Круелита, ти няма ли да се включиш в залагането?
Даниела много дигна мизата обаче.  Joy

Аз още се триумя.  Thinking След епизода имах два гласа  "хаир" и един "евет". Към сегашния момент залога е обърнат. Мисля да изчакам четвъртъка. Най-много да си жертвам червените куфари. След залога на daniela.qnkova обаче съм ПАС!
hahaha

Замислих се дали да не заложа Мукадес ( като непотребна вещ), но понеже съм сигурна ,че съм права,няма как да я загубя и да се отърва от нея завинаги  ...... Joy Joy

# 594
Eто тази физиономия на Керим от закуската  ме притеснява:
Какво означава, newsm78 newsm78 newsm78

Според мен лошо гледа.Аз затова мисля ,че ще върнат назад в следващата серия ,явно има обаждане от Муки.Между другото има такава подсказка в английския форум ,но още не е потвърдена.
Питащо - дано си зададе въпросите на глас, че да чуем и ние.

Ето ви една задачка - закачка: Кое е различно и се вижда след много внимателно вглеждане ?
И ако само аз го виждам - посипвам си главата с "доматос"

# 595
Аз харесвам всички!!! Всеки един от вас е уникален!!! И когато приемеш,че и другите са толкова съвършенни колко теб ти става топло и приятно на душата.Най-трудното нещо в този живот е да разсмееш някого,най-лесно е да го скастриш и да наложиш контрол!!!

# 596
mamaris HugАаааа да си имаме уважението ,то и Керим в началото имаше малко фенки а сега милиони .Той може да има а Юмер не .Тц не става.Плюс това ние сме малко има надежда да го разделим Joy Joy

# 597
Tочно така Даниела,залагаме сааамо на сигурно! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Пък ако загубиим.... doh

# 598
mamaris HugАаааа да си имаме уважението ,то и Керим в началото имаше малко фенки а сега милиони .Той може да има а Юмер не .Тц не става.Плюс това ние сме малко има надежда да го разделим Joy Joy

Ааааааа,аз днес съм нервна и не деля с никого!!

# 599

Скрит текст:
Не разбрах обаче - за  какво правите облог 

Общи условия

Активация на акаунт