Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 444
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
waveyДобро утро, Добър ден.Изчетох ви за да се събудя и успях,за което благодаря.Честит празник на медицинските сестри  :bouquet:mal4eva1984 Hug  bouquetДа се оплача.Снощи гледах един филм от първа страница някой спомена,че има много хубави филми там.Този който си избрах наистина беше невероятен, любов ,романтика, тъга, хубави актьори абе чок гюзел,НО финала беше по турски ,тя умира да спаси него, e немам думи.Този сериал наистина ще ми е последен.Досега съм гледала 6 сериала 4 от които имат гаден край.noritka1 Joy Joy Joy Joy Joy

Дикси,и аз като тебе. Не понасям филми с лош край. На фона на безумното ни ежедневие искам само хубави емоции от изкуството, затова съм абсолютен консуматор.

Скрит текст:
Не харесвам "нова българска музика" със всичките и напъни за изкуство.

# 556
  • Разград
soner arıca - deniz gözlüm (fatmagül&kerim)

# 557
.
Уважаеми колежки медицински сестри и професионалисти по здравни грижи!
По повод професионалния Ни празник 12 май искам да ви поздравя за избора ви на най-хуманната професия и да ви благодаря за грижите и всеотдайността! На този ден нека не забравяме да изразим почитта си към всички, отдали сърцата си на грижата за здравето и живота на хората. Пожелавам ви много успехи в личен и професионален план.
Благодаря ви за смелостта да изберете именно този професионален път, макар че той е осеян с изпитания и трудности! Помнете винаги, че да помагаш на другите е мисия, с която човек идва на този свят!
 Въпреки трудностите, с които се налага да се сблъскваме ежедневно, ние се класифицираме като "герои на нашето време"!
 Герои, защото предпочетохме да останем в България!
 Герои, защото продължаваме да сме активната част от триадата: лекар-медицинска сестра-пациент!
 Герои, които въпреки унизителното трудово възнаграждение, продължават да изявяват своя професионален заряд на сцената, наречена "българско здравеопазване"!
 Герои, които, въпреки неволите на деня, безпрекословно изпълняваме нашите професионални задължения и с цялото си сърце продължаваме да бдим над здравето на своите пациенти и успешно изпълняваме своята мисия в служба на Негово Величество Пациента, респективно - на цялото общество
 БЛАГОДАРЯ ВИ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! smile3501  bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник -  на теб  и на Джолева - да сте живи и здрави момичета ! 

# 558

fantasya Hug
Скрит текст:
филма който гледах ти го препоръчвам "Любовта обича съвпадения" много е хубав но и тъжен

# 559
  • Разград

# 560
Само един актьор ме е карал да се разчувствам така  и незная защо ,но направих паралел с филма Легенди за страстта с Брад Пит.

Червена роза, и аз много отдавна направих този паралел с "Легенди за страстта" и Брад Пит. И  търся друг образ на Енгин в световното кино ама не намирам нищо толкова огнено, като Скарлет О'Хара в мъжки род.

# 561
Скарлет О Хара е същата зодия,като Керим.Зодия "Коч"

# 562
Моля моля без обиди на зодии Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3534

# 563
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Изключително удоволствие е за мен да БЛАГОДАРЯ на страхотните анализи, които написахте в темата!!!Свалям ви шапка!!! Удоволствие ми доставиха:
hrissi_sz, Dimony,Черна Котка Бял Котарак, Slawena, Gabie, gphilipova, freespirit, KStew, Л_Дани, Sofi_q, mama_an_ji, mariana51, jupetrov7, Lilims, Cruela, Бели Ружи, evelin, gery_dobreva, Dilemi, Veni_Koleva, beti01, noritka1, vania_e, zlatinag, borovinka123, дива-ойка, light_1607, djoleva, Мушмулка, Yours5, Марта_49, larito, dana78, vihor, dimana-nova, alians130, ladychar86, dettodorowa, ValentinaP, daizy_g, mireto, mani26, Zorni44ka, miranda78, daniela.qnkova, kurkuma, ....

Днес ги четох за втори път!!! И моите емоции са от единия до другия полюс. И аз се чувствам ту радостна, ту отчаяна и все мисля за това. Естествено си правя асоциации с моя собствен житейски опит. Убедена съм, че всяка от нас е преживявала  насилие/ под каквато и да била форма/, скръб, загуба, бедност, болест, ... Убедена съм, че и всяка една от вас, е имала такава сцена, или подобна, до леглото както в 74-ти епизод. Ако не е, сигурна съм, че ще предстои!!! Никой не е застрахован и безгрешен!!!
Помня два момента в живота си до сега, в които съм имала такива разговори, признания, ... и буквално обръщане на душата с хастара на вън. Много сълзи, много рев, много думи - искрени, честни, тежки!!! До припадък!!! НО, и сега и сега, не мога да си спомня имало ли е след тези моменти нещо в леглото!? Помня думите, помня всички детайли, но не помня какво е било непосредствено след приключване на разговора!!! Само като се сетя, за тези мои сцени в реалния живот и си поема дълбоко дъх, изхлипвам. Катарзис ли, е прошка ли е, признание ли е, самопризнание ли е, присъда ли е, любов ли е, мъка ли е ...??? Не знам, но се помни за цял живот и все някога се случва!!!

И другото, за което искам да напиша, но не искам да ми отговаряте!!! Моля ви!!!
Ще започна малко по-от далече - Трябваше ми препоръка за работа и помолих най-близка приятелка за това. В стандартния текст тя вмъкна следния израз - "Прекалено честна и откровена, поради което влиза в конфликт с останалите." Знам, че не мога да се харесам на всички и не всички ме харесват!!! Но не мога да не отбележа, че постовете, които са меко казано несериозни и дори пошли - обиждат не мен, а създателите на филма!!! Целият екип на филма е страхотен!!! Не заслужава негативно и тъпо отношение нито един, дори и последния осветител!!! Сигурна съм, че четат всички форуми и сигурно има хора от екипа, които точно с това се занимават!!! Мислите ли, че само ние го правим, а те не!? Няма да скрия един пропуск, който ми извади очите, но никой не го отрази. Аз също не реагирах, веднага, защото се отнася за посещението на групата фенки, които бяха в Истанбул и те не пишат в нашата тема. Добре са се видели с Енгин, ама как така Берен "минала" и те не понечили даже да я поздравят!? Направо, като четох разказите им, потънах от срам. Нали се сещате, че ако я нямаше Берен, нямаше да видим Енгин и всичката тази магия, която ни е ошашавила толкова приятно!!!
И другото, което го дъвча от известно време, но което изби в истерията, след края на 74-ти епизод. Става въпрос за моето - информирай модератора. Тези постове / които сигурна съм!!! ги четат и от екипа на филма!!!/ и които под формата уж на шега са си груби, меко казано.  Дават храна на някои да му паднат съвсем задръжките и чувството за мярка. Така се случи и в четвъртък вечерта след финалните кадри. Не помня дори ника на тази, която написа - "ама не разбрах на керим .... " / много е пошло и обидно няма да го цитирам до край/. Та съфорумката не беше от често пишещите тук, а може би това да беше и първия ѝ пост!? Наистина не знам. Благодаря на модератора, че се намеси навреме!!!
Това е, момичета!!! Такава съм си аз. Искам стойностните постове да са много повече от другите, които слагат петна на темата. Някои като, че ли си мислят, че са на норма, или има състезание на написани най-много постове. Седни, помисли, премисли и тогава. Това не е чат!!! Това е ТЕМА!!!
А и не всеки, може да достигне нивото на изразяване на:
Христи, Slawena, Cruela, Маринака, Марта, ValentinaP, KStew, dettodorowa, Zorni44ka,... !!! и многото, които престанаха да пишат, или пишат все по-рядко!!!
Няма нужда да ми издигате лозунга за "свободата на словото"!!!
Искам да прочете, че дискусиите в BG mama, в темата КВФ, са най-стойностните и най-добрите!!!
Простете!!!

Честити празници на всички празнуващи и на всички, които съм пропуснала да поздравя!!!

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 20:29 от di...va

# 564
Само един актьор ме е карал да се разчувствам така  и незная защо ,но направих паралел с филма Легенди за страстта с Брад Пит.

Червена роза, и аз много отдавна направих този паралел с "Легенди за страстта" и Брад Пит. И  търся друг образ на Енгин в световното кино ама не намирам нищо толкова огнено, като Скарлет О'Хара в мъжки род.
Чета коментарите и се чудя защо не го забелязахте  ето тук  :gydi:http://www.btv.bg/seriali/brakschujdenets/

# 565
  • София
Eто тази физиономия на Керим от закуската  ме притеснява:
Какво означава, newsm78 newsm78 newsm78

# 566
Моля моля без обиди на зодии Joy Joy Joy Joy Joy Joy smile3534

Ами то и аз съм същата..И се гордея с това!  Laughing

# 567
Фантазия Hug
Когато ме научите да слагам красиви картинки и аз ще мога да разкрасявам постовете си Heart Eyes
Мили момичета ,вие станахте моите нови приятели!От тук вземам доза смях,порция умни мисли и огромно количество RELAX!БЛАГОДАРЯ ВИ!  bouquet smile3525 newsm51 Two Hearts

# 568
Eто тази физиономия на Керим от закуската  ме притеснява:
Какво означава, newsm78 newsm78 newsm78

А-ха да каже нещо в свое оправдание,но не знае откъде да започне..! Нещо е оплел конците явно!

# 569
Някой знае ли кога ще бъде качена 74-та серия?

Общи условия

Активация на акаунт