Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 460
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • Разград

# 541
Уважаеми колежки медицински сестри и професионалисти по здравни грижи!
По повод професионалния Ни празник 12 май искам да ви поздравя за избора ви на най-хуманната професия и да ви благодаря за грижите и всеотдайността! На този ден нека не забравяме да изразим почитта си към всички, отдали сърцата си на грижата за здравето и живота на хората. Пожелавам ви много успехи в личен и професионален план.
Благодаря ви за смелостта да изберете именно този професионален път, макар че той е осеян с изпитания и трудности! Помнете винаги, че да помагаш на другите е мисия, с която човек идва на този свят!
 Въпреки трудностите, с които се налага да се сблъскваме ежедневно, ние се класифицираме като "герои на нашето време"!
 Герои, защото предпочетохме да останем в България!
 Герои, защото продължаваме да сме активната част от триадата: лекар-медицинска сестра-пациент!
 Герои, които въпреки унизителното трудово възнаграждение, продължават да изявяват своя професионален заряд на сцената, наречена "българско здравеопазване"!
 Герои, които, въпреки неволите на деня, безпрекословно изпълняваме нашите професионални задължения и с цялото си сърце продължаваме да бдим над здравето на своите пациенти и успешно изпълняваме своята мисия в служба на Негово Величество Пациента, респективно - на цялото общество
 БЛАГОДАРЯ ВИ И ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! smile3501  bouquet  bouquet  bouquet

# 542
  • Пловдив

Сълза, самообвинения - великолепна игра...

# 543
Дикси,
Скрит текст:
техните ниски  врати ме върнаха в къщата на баба ми,където беше по същия начин. вечно бях с разбита глава,докато бях малка... влизах,удрях се и сядах директно на пода...Е на това му казвам влизане със замах...  Joy Joy Joy

# 544
Керим си е пич,но от време на време показва слабост,като всяко нормално същество.Сигурно е трудно да се живее с толкова емоционален човек,но Фатмагюлка си знае,ще го вкара в правия път.Все пак са семейство,а всичка в едно семейство зависи от жената..

Peace

Керим винаги си е вървял  в правия път,а и няма нищо лошо ,че е емоционален . По-добре да е емоционален,отколкото да мълчи,да таи всичко в себе си,да крие чувствата ,които го вълнуват . С втория тип се живее по-трудно,защото никога не знаеш какво му е в главата...

Това за жената е вярно . Както се казва -мъжът е главата на семейството  , но жената е врата ,който я движи в различни посоки...

А за това ,че вече К и ФГ  са истинско семейство, аз съм сигурна и никой не може да ме разубеди!  Naughty
Айде, на бас!

Честит професионален празник на медицинските сестри - Марта, Джолева, Редроуз74  и всички останали ,ако има такива ! Много успехи в благородната ви професия!

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 19:45 от daniela.qnkova

# 545
mal4eva1984 Joy Joy Joy Joy Joy

# 546
  • В Града на Липите
Даниела, аз вече си заложих Киткат-а, че са  Joy Ти какво залагаш?

Малчева, интересна съдба си и намислила на Мука  Grinning Още обмислям, дали й е достатъчно.

Много ми харесват тук.

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 19:37 от hrissi_sz

# 547
И аз гледам последните 15 мин сигурно за стотен път и няма да ми омръзне, мн ми харесва. Просто невероятно изиграна. Относно целувването в тази сцена, толкова страст, че на мен ми действа, не знам на Енгин и Берен какво им е. и сигурно са имали поне 3-4 дубъла. Снимката на Кенан  CrazyБерен какво му харесва не знам, толкова е дребен и безличен(поне за мен) и не ми изглежда мъжествен, ама хич.  Thinking

Бинаги ми е било интересно какво си мислят, когато се целуват в подобни сцени и какво си говорят между дублите. Сигурно е доста неловко понякога. И още нещо- може Кенан да е бил на снимките зад кадър. Знам, че това е честа практика при подобни сцени, контролът е много важен.  Laughing

# 548
И аз залагам на успешна първа брачна нощ, но също на много поправителни до постигане на отличната оценка. Wink

Честит празник на всички медицински сестри в темата ни!   bouquet smile3501

# 549

Сълза, самообвинения - великолепна игра...
Безспорен фаворит в пресъздаването на подобен вид силни емоции...малко са артистите в световен план ,които биха могли да се справят толкова успешно,като Енгин....

-дори една въздушна целувка изпраща с толкова финес...

# 550
Даниела, аз вече си заложих Киткат-а, че са  Joy Ти какво залагаш?

Малчева, интересна съдба си и намислила на Мука  Grinning Още обмислям, дали й е достатъчно.

Хриси,ми хайде де! От 10.00 ч те чакам да се включиш и да разбиеш класациите...Колкото вчера сте били шумни,толкова днес сте увесили нос! И накрая вече ми избиха бушоните и измислих най-лекото наказание! Другия вариант нали го знаете-лудницата или Ълдър!!!  Joy Joy Joy

# 551
Сега за КВФ:
Едно е вярно- никога няма да забравим този филм!За силно въздействащата  актьорска игра,за невероятната палитра от емоции,която ни връхлита Енгин Акюрек заслужава място в световното кино!Само един актьор ме е карал да се разчувствам така  и незная защо ,но направих паралел с филма Легенди за страстта с Брад Пит.Дори и това ми се вижда слабо сега.
Този път сценаристките си свършиха брилянтно работата-нагледали сме се на еротични и чувствени мъже по сапунките,но истинскта емоция истинското реалити ни го показаха в четвъртък.
Смятам,че имаше първа брачна нощ.А за да се отпуснат и да бъдат истински щастливи е нужно още време.Време..

# 552
  • Разград
Engin akyurek with beren saat clip - 20

# 553
Даниела, аз вече си заложих Киткат-а, че са  Joy Ти какво залагаш?

Малчева, интересна съдба си и намислила на Мука  Grinning Още обмислям, дали й е достатъчно.

Хриси,залагам моя Керим !   Защото съм сигурна,че няма да загубя баса ! Иначе,не бих заложила "половинката на душата си "..  Simple Smile Simple Smile

Малчева,  Peace  

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 19:41 от daniela.qnkova

# 554

Вижте обувките на Кенан.  LaughingС по-висока подметка са, за да стои добре до Берен.  Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт