Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 465
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Хриси  Hug повтарям си го и не съм вече толкоз унила като вчера и в четвъртък вечерта. Поддадох се просто на емоциите. След толкова хубава, наситена с емоции серия (също и предходните серии) човек очаква възможно най-много. На фона на останалото, краят на серията бледнее и постигна само една цел - да ме подразни, но не и да предизвика интереса ми. Имам вяра в сценаристките (все още  Grinning) и в четвъртък ще се облегна спокойно вкъщи да видя какво са измъдрили. Ако оплескат нещата ще изтърпят от мен страхотна критика ! Хич няма да си изкривя душата, нито заради ръцете или гласа на Енгин, нито заради сладураната Берен и тяханата майсторска игра. Все пак, актьорите, колкото и да са добри, не могат да прикрият издишащ сценарии. Това само в случай,че не ни се сбъднат предсказанията, де ! Иначе ще се помиря с тях  Grinning

# 526
lusia   Hug
mapua грешиш, ФГ каза неведнъж, че тези "ако" са безкрайни и няма смисъл да търсиш причина и вина. Колкото и да е тежко, трябва да приемеш, че се е случило, и да живееш с този спомен. Да се научиш да живееш с него. Мисля, че в този смисъл бяха и думите й към Керим в сватбената нощ.

Точно това казвам и аз - тя му каза, че не е необходима да забравя, просто да свикне с този спомен. Явно съм разбрана погрешно. Казах че са - заблудили психоложката - понеже по-напред в темата имаше постове от рода, че тя трябва да им върне парите, че не си е свършила работата... Та по този повод. Явно не съм се изразила ясно. Абсолютно съм съгласна с lusia. Такава е и моята мисъл, но явно не съм я  формулирала ясно.  Peace

# 527

Злати:

Скрит текст:
Този път аз ще те бия на табла !  Grinning

# 528
Репортаж(Страданието на Мукадес)
Скрит текст:
Ранно утро след сватбата на Керим и Фатмагюл. Песента на птичките оглася градината в къщата на Кадир!
Мукадес седи в своята стая,държи снимка на Мустафа,реве с пълно гърло(като магаре) и нарежда:
-Мустафа,Мустафа,каква будала бе ти,каква будала...Колко пъти ти казах спри,защо не ме чу,колко пъти ти предложих да те утеша,да те прилаская,а ти-не,искам Фатма... На ти сега,и мен ме почерни...И мен.... Толкова да те исках,а ти не ме взе....Ах,Мустафа....
Понечва да вземе кърпичка да си избърше сълзите и сополите и точно в този момент в стаята с гръм и трясък влиза Рахми:
-Знаех си аз,знаех си...Всичко ти си направила! Ти! И Керим и Фатмагюл искаше да нараниш...
Сега си отивай,отивай си...Но децата остават при мен...
И така Рахми изгони Мукадес и след време си взе нова жена  с която живееше тихо и щастливо,а Мукадес си остана само със снимката на Мустафа и спомените за един щастлив,но вече отминал живот!
  bouquet

# 529
Репортаж(Страданието на Мукадес)
Скрит текст:
Ранно утро след сватбата на Керим и Фатмагюл. Песента на птичките оглася градината в къщата на Кадир!
Мукадес седи в своята стая,държи снимка на Мустафа,реве с пълно гърло(като магаре) и нарежда:
-Мустафа,Мустафа,каква будала бе ти,каква будала...Колко пъти ти казах спри,защо не ме чу,колко пъти ти предложих да те утеша,да те прилаская,а ти-не,искам Фатма... На ти сега,и мен ме почерни...И мен.... Толкова да те исках,а ти не ме взе....Ах,Мустафа....
Понечва да вземе кърпичка да си избърше сълзите и сополите и точно в този момент в стаята с гръм и трясък влиза Рахми:
-Знаех си аз,знаех си...Всичко ти си направила! Ти! И Керим и Фатмагюл искаше да нараниш...
Сега си отивай,отивай си...Но децата остават при мен...
И така Рахми изгони Мукадес и след време си взе нова жена  с която живееше тихо и щастливо,а Мукадес си остана само със снимката на Мустафа и спомените за един щастлив,но вече отминал живот!
  bouquet

а дано де!
де тоя късмет!

# 530
  • Разград
Goodbye Turkish Rose(Mustafa Nalcily)

# 531
един поздрав за всички бг-мами

http://vbox7.com/play:9ea4958278

# 532
Здравейте момичета!
След не знам кой -си преглед на серията Grinning отдавна съм спряла да ги броя....това което трайно ми се запечата,дори не беше сълзливата сцена с Керим,нищо че е преведена,вероятно по спомен мога да пресъздам и репликите им...не ме учудва и поведението им на следващата сутрин,все някак ще разбера от следващия епизод,какво са имали предвид сценаристите.....за мен успокояващото и най-същественото нещо което видях е следното:

тук Керим предпази Фатмагюл съвсем подсъзнателно,тоест това ми подсказва,че не е възможно една такава всеотдайна любов,каквато  се стараят да ни поднесат/сценаристите/ ,да ни покажат в същото време през оставащите 5-6 серии,че  може да бъде разрушена от някакъв фактор или някакво обстоятелство,просто тогава няма да си е заслужавало да гледаме изобщо целия сериал....

# 533
Керим си е пич,но от време на време показва слабост,като всяко нормално същество.Сигурно е трудно да се живее с толкова емоционален човек,но Фатмагюлка си знае,ще го вкара в правия път.Все пак са семейство,а всичка в едно семейство зависи от жената..

# 534
Скрит текст:
Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства.

След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините.
Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:
Скъпа моя,
Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел – дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.
Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам – стояха й чудесно.
Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.
Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново

# 535
Скрит текст:
Английски джентълмен решил да купи подарък за млада дама, към която имал чувства.

След дълго избиране се спрял на чифт ръкавици.
В избора на подаръка му помогнала по-малката сестра на неговата любима. Тя междувременно купила чифт бикини за себе си.
За нещастие обаче, когато опаковала покупките, продавачката направила грешка и разменила ръкавиците с бикините.
Така младата дама, вместо ръкавиците, получила бикини със следната бележка:
Скъпа моя,
Избрах този подарък, защото в редките случаи, в които сме излизали, забелязах, че нямаш навика да носиш такива. Ако не бях помолил сестра ти да ми помогне, щях да взема друг модел – дълги с копчета, но сестра ти ме убеди да взема по-къси. Забелязах, че тя самата носи такива и от нея знам, че се свалят по-лесно.
Цветът им е светъл, но продавачката ми показа нейните и ме увери, че ги носи вече от три седмици и не са никак зацапани. Помолих я да пробва чифта, който ти подарявам – стояха й чудесно.
Как искам да съм сега до теб и да ти помогна да ги сложиш. Знам, че до следващия миг, в който ще те видя, много други ръце ще са ги докосвали.
Ще ги целувам с удоволствие всеки път щом се срещнем. Надявам се, че ще бъдеш с тях, когато те видя отново

Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

# 536
 waveyДобро утро, Добър ден.Изчетох ви за да се събудя и успях,за което благодаря.Честит празник на медицинските сестри  :bouquet:mal4eva1984 Hug  bouquetДа се оплача.Снощи гледах един филм от първа страница някой спомена,че има много хубави филми там.Този който си избрах наистина беше невероятен, любов ,романтика, тъга, хубави актьори абе чок гюзел,НО финала беше по турски ,тя умира да спаси него, e немам думи.Този сериал наистина ще ми е последен.Досега съм гледала 6 сериала 4 от които имат гаден край.noritka1 Joy Joy Joy Joy Joy

# 537
  • Бургас
Обаче забелязвате ли,че всичките им врати са ниски,и Керим все се навежда за да влезе ,и в новата къща така.Явно не са по 2 м а около 1,80м.Тоя човек как не си удря главата всеки път незнам. Thinking

# 538
Скрит текст:
И аз да си кажа накрая. След последния кадър на серийката придобих усещането, че се ветрея като найлонова торбичка на едно клонче - от тия, дето днес ще ги събираме. Гледам на околните клончета познати никове, но няма да ги кажа кои са, защото съм дискретна като патронката на клуба ни. Кофти ми е. Искам да сляза на земята. Моля дружките за помощ, но никой не ме отразява. Напъплят ме едни скверни "бабамарини дамонвизми", че Керим и Фатма са като Хензел и Гретел. После се сещам за Облака и Бихтер и малко се успокоявам за сексуалното развитие на обновеното семейство Ългаз. Накрая почнах да гледам финала с превода чооок осторожно. И се успокоих. Всичко си е както трябва. Още когато нашият "професор по вратички и резета" мушна ключа в ключалката на новата къща и в същия момент Измирския Шекспир  изпусна последен дъх, а бебето беше в ръцете на Хаджер - се успокоих. Няма да им спираме бирката на Е и М, добре си списват сценария, но много редовно ни четат и се бъзикат с нас. Затова скривам спама. Иначе сте сътворили великолепни неща. Обичам ви. Hug

# 539
Благодаря, поздрава много ми хареса, а и анекдота за английския джентълмен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт