Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 490
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
# 511
 За тая има-няма 2 минутна подготовка за закуска  изписахме почти половин тема. Кой знае колко дубъла са правили, за да докарат тези си изражения на физиономиите /Берен и Енгин / - хем да засилят интереса на драгия зрител, хем да предизвикат и полемика - какво точно значат / имаше ли -нямаше ли ; добре ли стана - или не стана ; сърдити ли сме - или смутени и т.н. /.  "Те си знаят" - култова реплика и "дано да е за добро" - също.
А  въпросните маргаритки - ту ги има, ту ги няма.

# 512
lusia   Hug
mapua грешиш, ФГ каза неведнъж, че тези "ако" са безкрайни и няма смисъл да търсиш причина и вина. Колкото и да е тежко, трябва да приемеш, че се е случило, и да живееш с този спомен. Да се научиш да живееш с него. Мисля, че в този смисъл бяха и думите й към Керим в сватбената нощ.

# 513
74-ти епизод последният ли е?

# 514
74-ти епизод последният ли е?
Не! Има още 4-5 епизода.

# 515
  • Бургас

Една страхотна мелодия от Облака!Просто невероятна песен!

# 516
Аз пък имам друго мнение защо така се гледат.  newsm78 Може би Фатмагюлка е изревнувала от нашите фенки!? Те нали по това време бяха там,а Керим я гледа така и се чуди  newsm78 как да я излъже и да отиде да се снима с тях.. Wink

# 517
  • Разград

# 518
Момичета кога ще излезе 74 епизод с превод??
         Когато - тогава. Като успеят момичетата - ще научим.

# 519
# 520
Аз пък имам друго мнение защо така се гледат.  newsm78 Може би Фатмагюлка е изревнувала от нашите фенки!? Те нали по това време бяха там,а Керим я гледа така и се чуди  newsm78 как да я излъже и да отиде да се снима с тях.. Wink
smile3521 smile3521
Скрит текст:
Я си представете Керим да я е разкостил отвсякъде и после тя да не може да се държи на крака и затова да е такава странна на закуска....

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 18:04 от mal4eva1984

# 521
Привет !  Hug
Честит празник   bouquet
Наистина, заради последните 2 минути направо се скапах. Ако беше свършила серията с роклята на пода щеше да е съвсем друго и нямаше да развивам космически теории - защо, как, кога, с кого и по какъв начин ! Нейсе. Възстановявам се.
Смъртта на Мустафа си я представях ама точно по този начин. И аз го оплаках, взех си от халвата. Не мога да не съжаля този човек. Колко ми беше симпатичен в първата серия, а как деградира. То неговото се превърна в жалко подобие на съществуване. Дано синът му да е безкрайно щастлив с мама Хаджер и (много се надявам) с татко Сами !  newsm76

# 522
  • В Града на Липите
Привет !  Hug
Честит празник   bouquet
Наистина, заради последните 2 минути направо се скапах. Ако беше свършила серията с роклята на пода щеше да е съвсем друго и нямаше да развивам космически теории - защо, как, кога, с кого и по какъв начин ! Нейсе. Възстановявам се.

Зори  Hug, повтаряй си, че това са пълни провокации на Е и М. Аз вече съм си написала един сценарий за началото на следващия епизод и ми е едно спокойно и щастливо.
Очаквам да видя ретроспекции на п.б.н, ще съм доволна на колкото дадат. Ако може малко от целувките. После очаквам да прекарат нощта в едно легло, глава до глава и да ги събуди тел.звън, вероятно от Мукадеса-простакеса, която да ги уведоми за Мустафа и да им скапе сутрешното настроение. Та може Керим пак да е овнясал за 5 минути, и наред със свенливите погледи да мятка и по някой проучващ, в смисъл какво аджеба чувства жена му относно новината.
Дори и да сбъркам, ще си изгриза някой нокът, и ще приема техния вариант. Поне ще ме изненадат.  Joy

# 523
Знаете ли какво си мисля за 4-те сладка:
Скрит текст:
нали знаете кога на един мъж му трябва много сладко...ако не знаете-сетете се!  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 524
Марта
Скрит текст:
Виждам че ти честитят празника днеска от което предположих ,че сме колежки  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт