Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 287
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Хриска, като чета за силиконови устни и все се сещам за "Балки и Лари". Joy Joy Joy

Евелин, хич не ми хареса така зализан.  Naughty

Е,има едно перчемче,де,смили се Praynig
 Joy Joy Joy

# 646
Таз вечер като гледам ни ДАМОН,ни Добромир с индианското име "Сменящия памперси" и какво стана с онова момче което всеки момент чакаше съпругата му да роди  newsm78
ДАМОН не ти и трябва,Добромир беше явно си го пропуснала,а другия го незнам.

# 647
  • Разград

Kerim ~ Fatmagül "Söyleyemedim"

# 648
Добър вечер от мен, то не било лесно човек да не влиза във форума един ден , от два часа чета и най-после ви стигнах.
Всичко и всички, сте  разконспирирали вече и аз мисля че е имало п.б.н.и и после са научили за смъртта на Мустафа, затова се гледат така на сутринта, Керим може би  питащо и леко обвиняващо плюс чувство за вина, Фатмагюл - леко смутена, срамежлива и чудеща се какво си мисли Керим
 Но да ви призная, много ми хареса епизода, пак ни показаха традиция, повечето си получиха наказанията, остана само Муки . Но най ме разтърси момента когато дадоха смъртта на Мустафа и раждането на сина му в един и същ момент, веднага си помислих, това е живота едни умират други се раждат и дано господ да не позволи, сина на Мустафа да  изкупва грешките на баща си.
За играта на Енгин и Берен, както винаги е перфектна и не само тяхната.
И накрая, както казва Слави: За мен е чест да ви чета, умни, интелигентни и чувствителни момичета, поклон и:bouquet:  bouquet  bouquet
И накрая да ви споделя, че започнах един много голям и тежък обект, имам много работа и да знаете как само ми липсвате, улавям се че докато работя, много често си мисля за вас, вече явно съм пристрастена. newsm78 newsm78 newsm78

# 649
Добър вечер от мен, то не било лесно човек да не влиза във форума един ден , от два часа чета и най-после ви стигнах.
Всичко и всички, сте  разконспирирали вече и аз мисля че е имало п.б.н.и и после са научили за смъртта на Мустафа, затова се гледат така на сутринта, Керим може би  питащо и леко обвиняващо плюс чувство за вина, Фатмагюл - леко смутена, срамежлива и чудеща се какво си мисли Керим
 Но да ви призная, много ми хареса епизода, пак ни показаха традиция, повечето си получиха наказанията, остана само Муки . Но най ме разтърси момента когато дадоха смъртта на Мустафа и раждането на сина му в един и същ момент, веднага си помислих, това е живота едни умират други се раждат и дано господ да не позволи, сина на Мустафа да  изкупва грешките на баща си.
За играта на Енгин и Берен, както винаги е перфектна и не само тяхната.
И накрая, както казва Слави: За мен е чест да ви чета, умни, интелигентни и чувствителни момичета, поклон и:bouquet:  bouquet  bouquet
И накрая да ви споделя, че започнах един много голям и тежък обект, имам много работа и да знаете как само ми липсвате, улавям се че докато работя, много често си мисля за вас, вече явно съм пристрастена. newsm78 newsm78 newsm78

Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 650
 hahahaБалки и Лари
Куркума Joy Joy Joy

# 651
  • В Града на Липите
Аз като пристигнах с гръм и трясък през януари имаше още един мъж, с кодово име Блеки или нещо подобно. Много обичаше да се заяжда с мен  Joy  Joy  Joy Сега се сетих, че все подмяташе как ме търпял мъжа ми.
И аз се чудя  newsm78 , герой ми е той  Grinning, явно съм си включила вещерските способности.

# 652
  • Разград
Engin AKYÜREK- Gercek oyuncu ! 

# 653
 http://vbox7.com/play:136ed84282

Страхотна музика,а текста както винаги точно и на място!

# 654

newsm10  Пленяваща песен , страхотен текст !

# 655
Не ви ли се струва, че слуховете и подсказките нещо закъсняват?! Излязоха три мижави изречения. Като за Фатмагюл и Керим е само едно. Мен лично малко ме интересуват Асу, Сами, Дениз, Мехмет и Емре.  Peace Някакво затишие е настанало. Да не са арестували хакерчето?  Thinking

Скрит текст:
1) Резюме и подсказки за 75 на ФГ
Енгин Акюрек Хайран Сайфасъ:

1) Чаканото не е така както са очаквали, все едно е станало хей така...няма ли да се отърват от травмата тези, пита Меджхул.

2)  В деня на раждането на сина й Асу научава за смъртта на Мустафа. Краят ли е това за Асу? Или начало?

3) Кого ще избере Дениз? Реши ли, Мехмет ли или Емре...Мехмет май много страда казва Меджх...

# 656

Много красиво и нежно..Чудесно!

# 657
На мен ми се струва, че нарочно го правят, Крюела, за да ни държат до последно под напрежение. Май подсказките пак те ни ги подхвърлят. Thinking

Да, вярно, че най-много ни интересува кого ще избере Дениз.  Joy Joy Joy

# 658

Страхотно.Браво на Роси smile3501доколкото знам е от този форум newsm78

# 659
Понеже подсказката беше от моя приятел със сложното име на когото вече не вярвам,че все ми задава едни тъпи въпроси и ме кара да мисля..Поради това считам,че да този момент подсказка няма

Общи условия

Активация на акаунт