Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 415
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Лелее, вярно ,устните!
Много ,много целувки е имало!  love001  love001  love001
Ще спечеля аз баса,знам си! Peace

Ами ако загубиш?  Thinking Не, че мисля за тебе. Ние какво ще го правим твоя Керим?!

# 631
  • В Града на Липите
Виж сега Марта, аз имам друго обяснение.

Тъй като четох някъде, че Кенан много ревнувал, Берен се целува с Керим със силиконови устни, често срещан похват в турските сериали. Та, в тази сцена, просто не си е свалила снощния чифт.
За това ти се струват по-големи.

Круела,  Joy  Joy  Joy, ще видим какво ще го правим. Ще му дам моя кит-кат и твойте куфари и после ще му мислим.

# 632
Обаче друго си е на Юмер устните!!!  smile3508   love001  newsm09

# 633
mamaris HugАаааа да си имаме уважението ,то и Керим в началото имаше малко фенки а сега милиони .Той може да има а Юмер не .Тц не става.Плюс това ние сме малко има надежда да го разделим Joy Joy

Ааааааа,аз днес съм нервна и не деля с никого!!
Ама ти нали си имаш розовата врътовръзка/немога да запомна името/за резерва аз нямам така че ще делим нервна ненервна това не мъ интересува Joy Joy Joy Joy Joy
Ще ти се наложи, няма как... hahaha hahaha hahaha

# 634
  • In the light side of the Moon!
Моми4ета, мом4ета, привет. Аз не разбрах яшат яшаран умря ли или го закараха в реанимация? Последно видях 4е го изнесоха от стаята но беше все още с  вси4ките машинарии вклу4ени по него, все пак ако е умрял би трябвало да му ги махнат преди да го изкарат от стаята.

# 635
Eто тази физиономия на Керим от закуската  ме притеснява:
Какво означава, newsm78 newsm78 newsm78

Евелин, според мен в момента Енгин си мисли:
"Ох, съвсем се обърках. Едже ми каза да гледам сърдито, Мелек, свенливо, а Хилял гузно. Дали ми се получи  newsm78 Дано се е получило, че вече пети дубъл снимаме и стана обяд."

п.п. За Мука и аз си го помислих. Убедена съм, че не е спала цяла нощ. Едва е изтраяла да съмне. Чудя се само от мазето ли е позвънила или пак от терасата  newsm78

Малчева

Скрит текст:
Спри да очакваш, каквото и да е от мен през уикенда. Цял ден се занимавам с майстори, които убиха не само всичко детско у мен, ами и музата ми избяга като ги видя. Повярвай ми, нито един от тях не приличаше на Керим. Иначе можех да сътворя ода от пет листа  Joy  Joy  Joy
Хриси
Скрит текст:
сложи им по един чул на главите на твоите майстори и по една снимка на Керим отгоре и си готова! Ще ти мине!  Joy Joy Joy

# 636
  • В Града на Липите
Моми4ета, мом4ета, привет. Аз не разбрах яшат яшаран умря ли или го закараха в реанимация? Последно видях 4е го изнесоха от стаята но беше все още с  вси4ките машинарии вклу4ени по него, все пак ако е умрял би трябвало да му ги махнат преди да го изкарат от стаята.

Ще го бъде. Зора мина, засега.

# 637
mamaris HugАаааа да си имаме уважението ,то и Керим в началото имаше малко фенки а сега милиони .Той може да има а Юмер не .Тц не става.Плюс това ние сме малко има надежда да го разделим Joy Joy

Ааааааа,аз днес съм нервна и не деля с никого!!
Ама ти нали си имаш розовата врътовръзка/немога да запомна името/за резерва аз нямам така че ще делим нервна ненервна това не мъ интересува Joy Joy Joy Joy Joy
Ще ти се наложи, няма как... hahaha hahaha hahaha

Weary

# 638
  • Разград

Engin akyurek with beren saat clip - 21
[/i]

# 639
Виж сега Марта, аз имам друго обяснение.

Тъй като четох някъде, че Кенан много ревнувал, Берен се целува с Керим със силиконови устни, често срещан похват в турските сериали. Та, в тази сцена, просто не си е свалила снощния чифт.
За това ти се струват по-големи.

КруелаJoy  Joy  Joy, ще видим какво ще го правим. Ще му дам моя кит-кат и твойте куфари и после ще му мислим.
Две влюбени душици - за първи път сами със себе си и любовта си - досега всичко беше малко като "на шега" , но нощта си е била истинска. Единият пита с поглед, другия го е срам да отговори. Толкова са ясни  - зарежете облозите, той отвора е на физиономиите им.

Относно силиконовите устни.
Скрит текст:
Уф,  стига с този Кенан -Менан. Него може да си го целува и цял живот, ама Енгин само още един месец.  За какво са и ? "Ама тя си знае "

# 640
  • София
Нещо малко се разлигавих,простете ми Praynig
Скрит текст:

mal4eva1984,това с чула на главата и снимката е страхотна идея Hug,Хриси ще я сложи на майсторите,ами ние къде? newsm78

# 641
Лелее, вярно ,устните!
Много ,много целувки е имало!  love001  love001  love001
Ще спечеля аз баса,знам си! Peace

Ами ако загубиш?  Thinking Не, че мисля за тебе. Ние какво ще го правим твоя Керим?!

Вие не знам какво ще правите с моя Керим,ама аз какво ще правя без него....
Да ми е жив и здрав! Не бих го загубила за нищо на света ! ( това вече беше сериозно!)

Така че, освен да стискаме  палци всичко при младите да е било наред ,друго не ни остава... Laughing

# 642
Таз вечер като гледам ни ДАМОН,ни Добромир с индианското име "Сменящия памперси" и какво стана с онова момче което всеки момент чакаше съпругата му да роди  newsm78

# 643
  • София
Марта,ама кажи сега за устните,кой пръв се сети,а?!?!За това нямаше ли награда,че аз вече се обърках от залози и награди....та ако има -искам сия Crossing Arms

# 644
Хриска, като чета за силиконови устни и все се сещам за "Балки и Лари". Joy Joy Joy

Евелин, хич не ми хареса така зализан.  Naughty А наградате е званието "най-наблюдателна съфорумка".  Wink

Общи условия

Активация на акаунт