Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 463
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Eто тази физиономия на Керим от закуската  ме притеснява:
Какво означава, newsm78 newsm78 newsm78

Според мен лошо гледа.Аз затова мисля ,че ще върнат назад в следващата серия ,явно има обаждане от Муки.Между другото има такава подсказка в английския форум ,но още не е потвърдена.

# 571
Скрит текст:
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Изключително удоволствие е за мен на БЛАГОДАРЯ на страхотните анализи, които написахте в темата!!!Свалям ви шапка!!! Удоволствие ми доставиха:
hrissi_sz, Dimony,Черна Котка Бял Котарак, Slawena, Gabie, gphilipova, freespirit, KStew, Л_Дани, Sofi_q, mama_an_ji, mariana51, jupetrov7, Lilims, Cruela, Бели Ружи, evelin, gery_dobreva, Dilemi, Veni_Koleva, beti01, noritka1, vania_e, zlatinag, borovinka123, дива-ойка, light_1607, djoleva, Мушмулка, Yours5, Марта_49, larito, dana78, vihor, dimana-nova, alians130, ladychar86, dettodorowa, ValentinaP, daizy_g, mireto, mani26, Zorni44ka, miranda78, daniela.qnkova, kurkuma, ....

Днес ги четох за втори път!!! И моите емоции са от единия до другия полюс. И аз се чувствам ту радостна, ту отчаяна и все мисля за това. Естествено си правя асоциации с моя собствен житейски опит. Убедена съм, че всяка от нас е преживявала  насилие/ под каквато и да била форма/, скръб, загуба, бедност, болест, ... Убедена съм, че и всяка една от вас, е имала такава сцена, или подобна, до леглото както в 74-ти епизод. Ако не е, сигурна съм, че ще предстои!!! Никой не е застрахован и безгрешен!!!
Помня два момента в живота си до сега, в които съм имала такива разговори, признания, ... и буквално обръщане на душата с хастара на вън. Много сълзи, много рев, много думи - искрени, честни, тежки!!! До припадък!!! НО, и сега и сега, не мога да си спомня имало ли е след тези моменти нещо в леглото!? Помня думите, помня всички детайли, но не помня какво е било непосредствено след приключване на разговора!!! Само като се сетя, за тези мои сцени в реалния живот и си поема дълбоко дъх, изхлипвам. Катарзис ли, е прошка ли е, признание ли е, самопризнание ли е, присъда ли е, любов ли е, мъка ли е ...??? Не знам, но се помни за цял живот и все някога се случва!!!

И другото, за което искам да напиша, но не искам да ми отговаряте!!! Моля ви!!!
Ще започна малко по-от далече - Трябваше ми препоръка за работа и помолих най-близка приятелка за това. В стандартния текст тя вмъкна следния израз - "Прекалено честна и откровена, поради което влиза в конфликт с останалите." Знам, че не мога да се харесам на всички и не всички ме харесват!!! Но не мога да не отбележа, че постовете, които са меко казано несериозни и дори пошли - обиждат не мен, а създателите на филма!!! Целият екип на филма е страхотен!!! Не заслужава негативно и тъпо отношение нито един, дори и последния осветител!!! Сигурна съм, че четат всички форуми и сигурно има хора от екипа, които точно с това се занимават!!! Мислите ли, че само ние го правим, а те не!? Няма да скрия един пропуск, който ми извади очите, но никой не го отрази. Аз също не реагирах, веднага, защото се отнася за посещението на групата фенки, които бяха в Истанбул и те не пишат в нашата тема. Добре са се видели с Енгин, ама как така Берен "минала" и те не понечили даже да я поздравят!? Направо, като четох разказите им, потънах от срам. Нали се сещате, че ако я нямаше Берен, нямаше да видим Енгин и всичката тази магия, която ни е ошашавила толкова приятно!!!
И другото, което го дъвча от известно време, но което изби в истерията, след края на 74-ти епизод. Става въпрос за моето - информирай модератора. Тези постове / които сигурна съм!!! ги четат и от екипа на филма!!!/ и които под формата уж на шега са си груби, меко казано.  Дават храна на някои да му паднат съвсем задръжките и чувството за мярка. Така се случи и в четвъртък вечерта след финалните кадри. Не помня дори ника на тази, която написа - "ама не разбрах на керим .... " / много е пошло и обидно няма да го цитирам до край/. Та съфорумката не беше от често пишещите тук, а може би това да беше и първия ѝ пост!? Наистина не знам. Благодаря на модератора, че се намеси навреме!!!
Това е, момичета!!! Такава съм си аз. Искам стойностните постове да са много повече от другите, които слагат петна на темата. Някои като, че ли си мислят, че са на норма, или има състезание на написани най-много постове. Седни, помисли, премисли и тогава. Това не е чат!!! Това е ТЕМА!!!
А и не всеки, може да достигне нивото на изразяване на:
Христи, Slawena, Cruela, Маринака, Марта, ValentinaP, KStew, dettodorowa, Zorni44ka,... !!! и многото, които престанаха да пишат, или пишат все по-рядко!!!
Няма нужда да ми издигате лозунга за "свободата на словото"!!!
Искам да прочете, че дискусиите в BG mama, в темата КВФ, са най-стойностните и най-добрите!!!
Простете!!!

Честити празници на всички празнуващи и на всички, които съм пропуснала да поздравя!!!

Мила, прекрасна, уханна, красива Дива Роза, животът е много тежък без чувство за хумор.

# 572
# 573
Скрит текст:
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Изключително удоволствие е за мен на БЛАГОДАРЯ на страхотните анализи, които написахте в темата!!!Свалям ви шапка!!! Удоволствие ми доставиха:
hrissi_sz, Dimony,Черна Котка Бял Котарак, Slawena, Gabie, gphilipova, freespirit, KStew, Л_Дани, Sofi_q, mama_an_ji, mariana51, jupetrov7, Lilims, Cruela, Бели Ружи, evelin, gery_dobreva, Dilemi, Veni_Koleva, beti01, noritka1, vania_e, zlatinag, borovinka123, дива-ойка, light_1607, djoleva, Мушмулка, Yours5, Марта_49, larito, dana78, vihor, dimana-nova, alians130, ladychar86, dettodorowa, ValentinaP, daizy_g, mireto, mani26, Zorni44ka, miranda78, daniela.qnkova, kurkuma, ....

Днес ги четох за втори път!!! И моите емоции са от единия до другия полюс. И аз се чувствам ту радостна, ту отчаяна и все мисля за това. Естествено си правя асоциации с моя собствен житейски опит. Убедена съм, че всяка от нас е преживявала  насилие/ под каквато и да била форма/, скръб, загуба, бедност, болест, ... Убедена съм, че и всяка една от вас, е имала такава сцена, или подобна, до леглото както в 74-ти епизод. Ако не е, сигурна съм, че ще предстои!!! Никой не е застрахован и безгрешен!!!
Помня два момента в живота си до сега, в които съм имала такива разговори, признания, ... и буквално обръщане на душата с хастара на вън. Много сълзи, много рев, много думи - искрени, честни, тежки!!! До припадък!!! НО, и сега и сега, не мога да си спомня имало ли е след тези моменти нещо в леглото!? Помня думите, помня всички детайли, но не помня какво е било непосредствено след приключване на разговора!!! Само като се сетя, за тези мои сцени в реалния живот и си поема дълбоко дъх, изхлипвам. Катарзис ли, е прошка ли е, признание ли е, самопризнание ли е, присъда ли е, любов ли е, мъка ли е ...??? Не знам, но се помни за цял живот и все някога се случва!!!

И другото, за което искам да напиша, но не искам да ми отговаряте!!! Моля ви!!!
Ще започна малко по-от далече - Трябваше ми препоръка за работа и помолих най-близка приятелка за това. В стандартния текст тя вмъкна следния израз - "Прекалено честна и откровена, поради което влиза в конфликт с останалите." Знам, че не мога да се харесам на всички и не всички ме харесват!!! Но не мога да не отбележа, че постовете, които са меко казано несериозни и дори пошли - обиждат не мен, а създателите на филма!!! Целият екип на филма е страхотен!!! Не заслужава негативно и тъпо отношение нито един, дори и последния осветител!!! Сигурна съм, че четат всички форуми и сигурно има хора от екипа, които точно с това се занимават!!! Мислите ли, че само ние го правим, а те не!? Няма да скрия един пропуск, който ми извади очите, но никой не го отрази. Аз също не реагирах, веднага, защото се отнася за посещението на групата фенки, които бяха в Истанбул и те не пишат в нашата тема. Добре са се видели с Енгин, ама как така Берен "минала" и те не понечили даже да я поздравят!? Направо, като четох разказите им, потънах от срам. Нали се сещате, че ако я нямаше Берен, нямаше да видим Енгин и всичката тази магия, която ни е ошашавила толкова приятно!!!
И другото, което го дъвча от известно време, но което изби в истерията, след края на 74-ти епизод. Става въпрос за моето - информирай модератора. Тези постове / които сигурна съм!!! ги четат и от екипа на филма!!!/ и които под формата уж на шега са си груби, меко казано.  Дават храна на някои да му паднат съвсем задръжките и чувството за мярка. Така се случи и в четвъртък вечерта след финалните кадри. Не помня дори ника на тази, която написа - "ама не разбрах на керим .... " / много е пошло и обидно няма да го цитирам до край/. Та съфорумката не беше от често пишещите тук, а може би това да беше и първия ѝ пост!? Наистина не знам. Благодаря на модератора, че се намеси навреме!!!
Това е, момичета!!! Такава съм си аз. Искам стойностните постове да са много повече от другите, които слагат петна на темата. Някои като, че ли си мислят, че са на норма, или има състезание на написани най-много постове. Седни, помисли, премисли и тогава. Това не е чат!!! Това е ТЕМА!!!
А и не всеки, може да достигне нивото на изразяване на:
Христи, Slawena, Cruela, Маринака, Марта, ValentinaP, KStew, dettodorowa, Zorni44ka,... !!! и многото, които престанаха да пишат, или пишат все по-рядко!!!
Няма нужда да ми издигате лозунга за "свободата на словото"!!!
Искам да прочете, че дискусиите в BG mama, в темата КВФ, са най-стойностните и най-добрите!!!
Простете!!!

Честити празници на всички празнуващи и на всички, които съм пропуснала да поздравя!!!

Мила, прекрасна, уханна, красива Дива Роза, животът е много тежък без чувство за хумор.
newsm10

# 574
Само един актьор ме е карал да се разчувствам така  и незная защо ,но направих паралел с филма Легенди за страстта с Брад Пит.

Червена роза, и аз много отдавна направих този паралел с "Легенди за страстта" и Брад Пит. И  търся друг образ на Енгин в световното кино ама не намирам нищо толкова огнено, като Скарлет О'Хара в мъжки род.
Чета коментарите и се чудя защо не го забелязахте  ето тук  :gydi:http://www.btv.bg/seriali/brakschujdenets/

Разбира се,че го забелязахме, но не може да става сравнение между двете роли .
 На Енгин му подхождат драматични роли .В тях е в стихията си, пресъздава чувствата по всички възможни  начини  - с очи,с глас, ръце ,с цялото си същество

Според мен лошо гледа.Аз затова мисля ,че ще върнат назад в следващата серия ,явно има обаждане от Муки.Между другото има такава подсказка в английския форум ,но още не е потвърдена.

Признавам си,че отначало и аз мислех,че гледа лошо. Но ,колкото повече дубли направих,толкова повече се убеждавам,че този поглед търси отговори на въпросите,които все още не смее да зададе на глас:

- Как се чувстваш ?   Беше ли ти хубаво?  Нараних ли те?  Причиних ли ти болка?

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 20:53 от daniela.qnkova

# 575
  • Разград
Някой знае ли кога ще бъде качена 74-та серия?

Когато  е готова серията ще пуснат линк в темата. Но за всеки случай не се надявай за днес.

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 20:24 от vania_e

# 576
  • В Града на Липите
Eто тази физиономия на Керим от закуската  ме притеснява:

Евелин, според мен в момента Енгин си мисли:
"Ох, съвсем се обърках. Едже ми каза да гледам сърдито, Мелек, свенливо, а Хилял гузно. Дали ми се получи  newsm78 Дано се е получило, че вече пети дубъл снимаме и стана обяд."

п.п. За Мука и аз си го помислих. Убедена съм, че не е спала цяла нощ. Едва е изтраяла да съмне. Чудя се само от мазето ли е позвънила или пак от терасата  newsm78

Малчева

Скрит текст:
Спри да очакваш, каквото и да е от мен през уикенда. Цял ден се занимавам с майстори, които убиха не само всичко детско у мен, ами и музата ми избяга като ги видя. Повярвай ми, нито един от тях не приличаше на Керим. Иначе можех да сътворя ода от пет листа  Joy  Joy  Joy

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 20:28 от hrissi_sz

# 577
според мен в момента Енгин си мисли:
"Ох, съвсем се обърках. Едже ми каза да гледам сърдито, Мелек, свенливо, а Хилял гузно. Дали ми се получи  newsm78 Дано се е получило, че вече пети дубъл снимахме и стана обяд."

Толкова разнопосочни напътствия са им дали, че ние вече втори ден се чудим какво аджеба изразяват физиономиите им на сутринта.

# 578
  • Пловдив
Прекрасно. Фатмагюл оправя къдрицата, но тя се връща.

# 579
  • В Града на Липите
Круелита, ти няма ли да се включиш в залагането?
Даниела много вдигна мизата обаче.  Joy

# 580
Днес Керим ли ще разиграваме на лотария?    Обаче не разбрах с Юмер какво се случи на заровете!  newsm78

# 581
  • Пловдив
Зори

Скрит текст:
Да се обзаложим ли  Wink Joy Joy
Много се радвам, че си по-добре  Hug Сигурна съм, че в четвъртък ще си още по-добре  Grinning Heart Eyes

mamata 48, пишеш толкова хубаво, прави го по-често  Praynig

Хриси, и аз залагам , че е имало п.б.н. Залагам брадата на Мустафа

За мен Керим гледа очаквателно  Wink, дали ще го похвалят или не  Joy Joy

# 582
http://www.youtube.com/​watch?v=nRPZyqp31Us
 "Единствен невинен" Тойгар Ъшъклъ обеща,парчето да е готово за днес....еее готово е.
Копнах го от Фейсбук.Разтапящо е...

# 583
  • София

Евелин, според мен в момента Енгин си мисли:
"Ох, съвсем се обърках. Едже ми каза да гледам сърдито, Мелек, свенливо, а Хилял гузно. Дали ми се получи  newsm78 Дано се е получило, че вече пети дубъл снимахме и стана обяд."

п.п. За Мука и аз си го помислих. Убедена съм, че не е спала цяла нощ. Едва е изтраяла да съмне. Чудя се само от мазето ли е позвънила или пак от терасата  newsm78

Малчева

Скрит текст:
Спри да очакваш, каквото и да е от мен през уикенда. Цял ден се занимавам с майстори, които убиха не само всичко детско у мен, ами и музата ми избяга като ги видя. Повярвай ми, нито един от тях не приличаше на Керим. Иначе можех да сътворя ода от пет листа  Joy  Joy  Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy rotfImbo rotfImbo
Ох,Хриси,пак ме хвърли в оркестъра Hug

Дива,явно имаш много чувствителна и ранима душа,винаги съм внимавала с такива хора,какво казвам и как го казвам!!!!Но тук в тази тема е толкова хубаво,приятно,забавно,не знам ти как ги усещаш нещата,но аз като цяло говоря,този форум,тази тема за мен са на доста високо ниво и като хумор,и като интелект от всички,и като емоции,усещам как много приятелки тук са добри и хубави хора,с поетични и нежни души,а плевел винаги ще има ,но тук е мнооого малко,почти незабележима!!!Така че,успокой се и погледни малко по-ведро на нещата,темата ни е прекрасна!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 584
Днес Керим ли ще разиграваме на лотария?    Обаче не разбрах с Юмер какво се случи на заровете!  newsm78
Юмер е за нас бе джанъм .Тя да се върне наща булка да я попитаме дали той и розова врътовръзка ще искат да пият чай с нас.

Общи условия

Активация на акаунт