Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Момичета вие от първата ви брачна нощ сте разочаровани или от първият път?!!  Въпрос към тези които се причислиха Към Ф. и К.
Скрит текст:
Аз говоря за първия път.. Първата ми брачна нощ-още ми държи влага...

# 736
# 737
Лека нощ от мен, поздравявам ви с това стихче и сега се замислям, че трябва да се допълни : Обичта се превърна в бурна страст... Hug Hug Hug

Вървим по пътищата на живота…
Между нас застават хора, дни, години…
И не ни остава време за обичане….
Но в дългите нощи, когато ти не си до мен,
Аз любя те до болка в моите мисли
Тогава музика звучи във моята душа и прегръща те бъзмълвно
И знам, че тази страст бавно се превръща в обич
И знам, че тази страст бавно се превръща във доверие…

# 738
Да ви кажа честно моят първи път продължи около месец  Joy Joy Joy
Все започвахме и аз все исках да спрем, че моята половинка си е надарена и трудно стана така от раз  Joy Joy Joy
(Май доста беше изнервен накрая ама какво да направим...)

# 739
  • В Града на Липите
Yours5, въпроса на Круела не съдържаше п.б.н., така че отговорът се подразбира.

# 740
Не са ни виновни сценаристките. Сами сме си виновни, че забравяме понякога какъв филм гледаме.  Peace

nelka123 , благодаря за идеята за Гордост и предразсъдъци. Намерих си филма от 1995 с Колин Фърт. Отивам на късно съботно кино.

# 741
  • В Града на Липите
Не са ни виновни сценаристките. Сами сме си виновни, че забравяме понякога какъв филм гледаме.  Peace

nelka123 , благодаря за идеята за Гордост и предразсъдъци. Намерих си филма от 1995 с Колин Фърт. Отивам на късно съботно кино.

Това значи да осъмнеш. Но пък си струва  Peace Аз поне започна ли го, не мога да спра.

п.п. Иначе признавам ти, успя да ни провокираш. Сега докато си признаем всичките и ще изпишем още една тема.  Joy

# 742
За сетен път се убеждавам, че Едже и Мелек са много, ама много добри! Можем да си правим гаргара и да си пишем колкото си искаме наши си сценарии, но тези двете си знаят работата. Хайде да си признаят тези на които първият им път е бил голяма работа!  Wink Аз правя крачка и се строявам в редицата на Ф и К.  Embarassed

Ще се подредя до теб  Embarassed

Що се отнася до Е и М, велики са, спор няма. И за миг не съм се съмнявала.

Ами като сте казали да си признаваме ,айде и аз при вас с Ф и К Whistling

Дами и аз се нареждам до вас

# 743
Момичета вие от първата ви брачна нощ сте разочаровани или от първият път?!!  Въпрос към тези които се причислиха Към Ф. и К.
[/quote
 Embarassed От първия път

# 744
Валентина морето, наречено Каква е вината на Фатмагюл в четвъртък ще е доста бурно, за тези които ги е страх да стоят по далече на брега...
Страх, не страх - там сме!
А и от разочарования не ме е страх. Дори нищо особено да не се е случило между Керим и Фатмагюл, стига ми да гледам очите им и красивите ръце на Керим. Вълнуващо е не това, което правят, а силата и чистотата на чувствата им.

# 745
Да си призная - аз се усъмних в способностите на Едже и Мелек... Няма да им се извинявам още..  Grinning нека дойде четвъртък.

Така е, Хриси, какво да правя в кръвта ми е  Grinning Големи очаквания = на голямо разочарование. Нищо, още съм млада, ще се науча.

# 746
  • В Града на Липите
Страх, не страх - там сме!
А и от разочарования не ме е страх. Дори нищо особено да не се е случило между Керим и Фатмагюл, стига ми да гледам очите им и красивите ръце на Керим. Вълнуващо е не това, което правят, а силата и чистотата на чувствата им.

newsm10

Зори, нормално е да се усъмниш. Нали адвокат ще ставаш, или прокурор? винаги трябва да се съмняваш  Grinning

# 747
Да си призная - аз се усъмних в способностите на Едже и Мелек... Няма да им се извинявам още..  Grinning нека дойде четвъртък.
и аз

най-вече защото съм сигурна, че Керим е бил свръх нежен и на ФГ няма как да не й е харесало! Не мисля, че има място за разочарования с такъв мъж между чаршафите  Joy
Единствено бих разбрала сцената на закуска, ако просто Керим не е сигурен дали й е харесало, а на нея да й е харесало и затова пък тя да гледа срамежливо

# 748
  • София
И какво Круела ни хвърли стръвта и ние захапахме въдицата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
А иначе и аз говоря за първи път Embarassed,....то през п.б.н аз заспах докато отварям подаръците от сватбата,е,имах си оправдание,бях в 5 месец бр.,та милото ме е пренесъл до спалнята и ми е събул пантофките/домашните/ rotfImbo smile3521

Домът на Ф. и К.след 1 година
Скрит текст:

# 749

Домът на Ф. и К.след 1 година
Скрит текст:
Ехааааа красота.

Общи условия

Активация на акаунт