Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 251
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Хахаха, следователно аз печеля, че познах , че Керим е прегорял  Joy Joy Joy и че е имало само задължителната програма. Хриси, дай кит-ката  Wink

# 706
Пояснение от Соие:
Приятели,прескоченият момент в краят на 74 еп,ще бъде показан в началото на 75 еп.Фатмагюл и Керим стават мъж и жена на истина,само че поради големите си очаквания,поради това че са чакали дълго този момент,и заради постоянните мисли как ще преживеят всичко това,са разочаровани.Това е причината за "студените ветрове"на сутринта.Времето,за да свикнат един с друг ще бъде болезнено,разбира се и с това ще се справят.
Превод:Мериам
Копнах го от фейса

Превод:Мериам   Hug   bouquet

Опаааа какво означава разочаровани. От какво?!  newsm78

Хайде някой разочаровал се от неговата брачна нощ да ми пише, може и на лични.

# 707
  • Разград

# 708
А някой друг, какво имаше да дава за първата брачна нощ???? hahaha hahaha hahaha

# 709
Хахаха, следователно аз печеля, че познах , че Керим е прегорял  Joy Joy Joy и че е имало само задължителната програма. Хриси, дай кит-ката  Wink
Joy Joy Joy Joy Joy
Направо ме разби!  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 710
Зорничке,  Joy Joy Joy, ще се справиш, нали разбра? Така е с очакванията. От малки ни карат да вярваме в тези вълшебни моменти - първа целувка, първи път с любимия... В повечето случаи вълшебството си идва с времето и затова има разочаровани, защото мислят, че е задължително да са на седмото небе от раз.

# 711
  • В Града на Липите
Злати, не си чела, както трябва.  Аз първа си заложих кит ката че ще има п.б.н.
Ще ти го дам ама друг път  hahaha Щом прочетох подсказката и го изядох.

# 712
За сетен път се убеждавам, че Едже и Мелек са много, ама много добри! Можем да си правим гаргара и да си пишем колкото си искаме наши си сценарии, но тези двете си знаят работата. Хайде да си признаят тези на които първият им път е бил голяма работа!  Wink Аз правя крачка и се строявам в редицата на Ф и К.  Embarassed

# 713
Големи сте палавници!
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Я си представете:
Скрит текст:
кекса да е бил само една минута... цък-цък и Язък!  Twisted Evil

# 714
zlatinag
 Каква е задължителната програма, в този час е позволено и в открит текст да ми поясниш Laughing

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556198_2895684111 … _1785483895_n.jpg

# 715
Зорничке,  Joy Joy Joy, ще се справиш, нали разбра? Така е с очакванията. От малки ни карат да вярваме в тези вълшебни моменти - първа целувка, първи път с любимия... В повечето случаи вълшебството си идва с времето и затова има разочаровани, защото мислят, че е задължително да са на седмото небе от раз.
Ето, затова сме ние мамите да обясним, че от раз не се отива в седмото небе, жалко че Фатмагюл си няма майка да и го каже....

# 716
  • В Града на Липите
За сетен път се убеждавам, че Едже и Мелек са много, ама много добри! Можем да си правим гаргара и да си пишем колкото си искаме наши си сценарии, но тези двете си знаят работата. Хайде да си признаят тези на които първият им път е бил голяма работа!  Wink Аз правя крачка и се строявам в редицата на Ф и К.  Embarassed

Ще се подредя до теб  Embarassed

Що се отнася до Е и М, велики са, спор няма. И за миг не съм се съмнявала.

# 717

+1

# 718
  • Бургас

Ще се подредя до теб  Embarassed

Що се отнася до Е и М, велики са, спор няма. И за миг не съм се съмнявала.

Ами като сте казали да си признаваме ,айде и аз при вас с Ф и К Whistling

# 719
Всички сте интелигентни жени..Не сте ли разбрали,че ако някой иска да си остане с проблема най -сигурния начин е да намери кой му е виновен за него
newsm10

От последната подсказка май трябва да разбираме, че все пак няма да се разделят К и Ф. Хич, ама хич не ми се иска филмът да има кофти финал. Дано преодолеят нещата, които все още ги измъчват, и да видим една нормална двойка, каквато и на тях им се иска да бъдат. Но все пак ще стане това, което сценаристите решат... Аз почти се бях отказала да гледам останалите серии след разните подмятания за евентуална раздяла.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт