Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 293
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Честит празник на всички и да са живи и здрави именниците  bouquet
Всичко ще си дойде на мястото Peace

# 31
Цитат
Керим: На теб май не ти е удобно тук? Искаш ли да спиш в другата стая? Какво става? ...пита Мечул

Аз пък на този Мечул ли е какъв е не знам,вече не му вярвам..

Снощи докато си пътуваха не знам защо си мислех да ли са си включили бойлера и ми се стори,че влязоха не в тяхната къща,а в някаква друга която виждат за пръв път.И Керим като влезе в хола и седна на дивана си помислих,ей сега ще включи телевизора..

# 32
  • Пловдив

Eнгин....сложена е в Twitter.

# 33
  • София
Цитат
Керим: На теб май не ти е удобно тук? Искаш ли да спиш в другата стая? Какво става? ...пита Мечул

Аз пък на този Мечул ли е какъв е не знам,вече не му вярвам..

Снощи докато си пътуваха не знам защо си мислех да ли са си включили бойлера и ми се стори,че влязоха не в тяхната къща,а в някаква друга която виждат за пръв път.И Керим като влезе в хола и седна на дивана си помислих,ей сега ще включи телевизора..

Joy Joy JoyНаправо падам с тебе  hahaha.
Аз се зачудих,след тия танци не е ли добре едно душче първо да си "ударят",ама ето,явно не са си включили бойлера.Е,щом не им пречи  Tired...

# 34
  • Пловдив
Хриси, то  пак добре ако има кюфте  Laughing Да не стане само да гледаме, как други похапват, а ние преглъщаме  Joy Joy Добре де, все пак има още 6 серии, с какво според вас ще ги запълнят ако всичко е ок при Ф и К  newsm78 Логично е след като 73 серии гледахме адът на Фатма 6 серии да пострадаме и с Керим , а последната ще е Одата на радостта  Wink Не вярвам да ни метнат чак в друг сериал, от типа на " Каква е вината на зрителя " Peace

# 35

След края на снимките в сериала, Берен Саат заминава на 6-месечна ваканция в САЩ.  Rolling Eyes

Скрит текст:
Actress Beren Saat, one of the most popular names in Turkish T.V., is planing to go to the United States for a long vacation after the final episode of her current series "Fatmagül'ün suçu ne?" (What is Fatmagül's Crime?), daily Hürriyet reported today.

Saat reportedly told her friends that she was tired of being in the public eye so much, and said this situation had made her desicide to leave for the U.S., according to report.

Popular singer Kenan Doğulu, Saat's latest boyfriend, will supposedly keep her company during the six-month-planned vacation, during which they will stay together at Doğulu's house in Los Angeles.

Doğulu and Saat have been together for a while, and their relationship is said to be very serious. Turkish dailies have written that Saat has even met Doğulu's family.

http://www.hurriyetdailynews.com/tv-star-beren-saat-to-leave-tur … amp;NewsCatID=381

Заедно с настоящия си приятел Кенан Доулу ще отседне в къщата му в Лос Анджелис.  Laughing[/i][/b][/color]

# 36
  • Враца
Това май не е слагано:

От Engin Akyurek Bulgarian Fans

В деня на раждането на сина и Асунаучава за смъртта на Мустафа.Краят ли е това за Асу?или начало?
Кого ще избере Дениз?Реши ли,Мехмет ли или Емре...Мехмет май много страда казва Меджхул
МериАм

А това дали са истински подсказки??
Подсказка 75еп.
Чаканото не е така както са очаквали,все едно е станало ей така...няма ли да се оттървАт от травмата тези ...Engin Akyurek Hayran Sayfasi

Толкова обикновено ли беше,какво беше?Боже защо става все така?Това положение няма ли да се оправи?Фатмагюл и Керим разочаровани ли са?EAHS
MeriAm

# 37
  • софия
Габи,
аз пък мисля че двамата са един за друг, независимо от случилото се....
Керим е много деен , отворен за света, но и много добър и търпелив....
а Фати, извинявай, съвсем не я слагам в графата патриархално възпитание, въпреки по-затворения и характер........
преди изнасилването, тя не се даваше нито на Мукадес , нито на Мустафа, беше си много свободолюбива и непокорна дори....- всъщност точно с това вбесяваше Мукадес
тя е много силен характер и не смятам , че е по-малко отворена за света от Керим....

# 38
Хриси, то  пак добре ако има кюфте  Laughing Да не стане само да гледаме, как други похапват, а ние преглъщаме  Joy Joy Добре де, все пак има още 6 серии, с какво според вас ще ги запълнят ако всичко е ок при Ф и К  newsm78 Логично е след като 73 серии гледахме адът на Фатма 6 серии да пострадаме и с Керим , а последната ще е Одата на радостта  Wink Не вярвам да ни метнат чак в друг сериал, от типа на " Каква е вината на зрителя " Peace

Благодаря,че ме подсети..Аз покрай филма що чай изпих,не е истина..Обаче напоследък се хващам,че кюфтета у дома много зачестиха със салата..Само не си мислете,че аз ги приготвям кюфтета,от Кауфланд са...

# 39
Злати,имаха много възможности,с които да запълнят сериала.Едно от нещата е това,за което говори Габи.Друго е общественото мнение-това при тях е най-големия проблем.Как очакват да променят човешкото мислене,чрез вината на Керим ли?На кой съсед му пука как се чувства той и как точно ще разбере това?Ние знаем ли какво наистина мислят Селим и Ердоан,като изключим заетостта им да се правят на невинни.Нима събитията не ги карат и те да претърпят развитие? И още куп по-важни неща.

# 40

Благодаря,че ме подсети..Аз покрай филма що чай изпих,не е истина..Обаче напоследък се хващам,че кюфтета у дома много зачестиха със салата..Само не си мислете,че аз ги приготвям кюфтета,от Кауфланд са...
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 41
Цитат на Dimony
Цитат
Разбира се може да се помисли и по въпросите: Щеше ли Керим да се влюби във Фатмагюл, ако не изпитваше такова огромно чувство за вина?Щеше ли Керим да чака Фатмагюл толкова дълго, ако изобщо не беше свидетел на  онази нощ?

И аз съм си задавала подобни въпроси  newsm78. Еднозначен отговор нямам, но като че ли повече мислите ми клонят към отрицателния, защото тях ги сближиха обстоятелствата, съвестта на Керим, общите им врагове, майчината загриженост на Мерием, промяната на средата, действията и отмъщението на Мустафа, затворения характер на Фг ...
За мен като че ли не си подхождат като характери, нямат общи интереси, мечти, цели - подготовката за сватбата и къщата са материална изява, но не ме убеждават във  взаимност. Мечтата на Фг за тих и спокоен живот не ми се вързва с дейния Керим, който  ми се иска да видя отпреди десетина серии. Керим е отворен за света, а Фг си остана с патриархалното възпитание, макар че има някои наченки на промяна, но не са достатъчни. ( да уточня, говоря за характер, я не са събития.)
Понякога се съмнявам, че сърцата им бият в един и същ ритъм.

хайде, къде са доматите  #Splat #Splat #Splat

Точно така. Прочете ми мислите. И мене ме терзаят подобни въпроси.  Hug

Хриси, и аз съм романтичка и бях много шокирана от края на ЗП, убиха ми цялата романтика, както и в Облака ме довършиха, като убиха Сердар. Затова сега си имам едно на ум. newsm78

# 42
  • между морето и небето
Отдавна съм се убедила, че има пишещи, които не четат. може би за 10-ти път се натъквам на новината за бъдещите планове на Берен. аз съм от тези, които пропускат подобни постове свързани с личния живот на актьорите.

Моля ви,
Скрит текст:
четете повече преди да ни засипвате с информация от жълтата преса.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 14:10 от Gabie

# 43
Не знам доколко е достоверно инфото за Америка,но ви доверявам една тайна
Скрит текст:
само тук и само на вас,Берен Саат и Кенан Някойси,лятото ще прекарат на нашето черноморие,дегизирани като  /не са казали като кого,за Кенан май е като Веско Маринов/,ще пристигнат в къщата край морето на наша потебителка в един град...Там под смокинята ще има вечери на студена кайсиева ракия,мидени изкушения и задушени рапани,пържени попчета ,маринован сафрид и чирооз,който Берен обожава.Там ще се учи Кенан да пее „Лале ли си,зюбюл ли си „,на български,а Берен да танцува ръченица и да бродира ковьорчета с наши мотиви.За да е по пълноцена почивката са канени да скубят боб преди изгрев слънце и да прекопават няколкото декара царевица на домакините.След което така отпочинали,ще се заловят с новите си проекти –нов албум на Кенан с балкански етно мотиви в него,и новия филмов проект на Берен Саат,с участието /пази се в тайна/....от това по-жълто не може да бъде дали няма да го срещна и в някой вестник newsm78
newsm12 newsm12 newsm12 newsm09

# 44
Аз още снощи ви казах,че Керим явно е спал на дивана,ама имаше хора,дето не ми повярваха... Naughty
И после пак газихме в "пюре"...  Thinking
Хайде,стига сте се вкарвали във филма,ще видим в понеделник трейлъра на другата серия и може поне още някоя и друга подсказка и после почва:
"Каква е вината на Керим"-в 6 серии...   bouquet
Лек ден от мен! Wink

Общи условия

Активация на акаунт