Каква е вината на Фатмагюл? (Fatmagül'ün Suçu Ne ?) - Тема 116

• 53 288
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
На мен ми се струва, че нарочно го правят, Крюела, за да ни държат до последно под напрежение. Май подсказките пак те ни ги подхвърлят. Thinking

Да, вярно, че най-много ни интересува какво кого ще избере Дениз.  Joy Joy Joy

Evet! Как само опазиха в тайна толкова дискутирания финал?! Нито втори трейлър, нито снимки. Имаше само едно - "а на сутринта", на което не обърнахме особено внимание.  ooooh!

# 661
  • Разград
Kerim&Fgül Nikah 'nereden nereye'

# 662

По  KINONOVA дават версията Гордост и предразсъдъци с Матю Макфейдън и Кийра Найтли...

# 663
  • София
e;r.rs, Hug Hug Hug Hug

http://vbox7.com/play:136ed84282

Страхотна музика,а текста както винаги точно и на място!

Наистина невероятно нежно и красиво!!!!   Two Hearts Two Hearts Two HeartsБраво!!!

Скрит текст:

# 664

Страхотна музика,а текста както винаги точно и на място!

Много красиво и нежно..Чудесно!
Прекрасна песен, нямам думи...

# 665

По  KINONOVA дават версията Гордост и предразсъдъци с Матю Макфейдън и Кийра Найтли...

Сега ли започна? Искам ако може някой да ми изпрати версията с Речта на Краля..артиста който изпълнява ролята на г.н Дарси

# 666
  • Разград

Последна редакция: сб, 12 май 2012, 22:18 от vania_e

# 667
# 668
Дами, лека и пълна с хубави емоции нощ !
Дано утре ни зарадват с трейлър  и някоя по- хубава подсказка, че тези които знаем - лично на мен не ми допадат много.

Благодаря за информацията - аз ще се отдам на един любим филм.
До утре !

# 669
  • В Града на Липите
Да, вярно, че най-много ни интересува кого ще избере Дениз.  Joy Joy Joy

Куркуметке, тя сякаш избра вече. Доста категорична ми се стори.

Благодаря за клипчето, много е хубаво   bouquet

Милена, версията, която искаш я има в Замунда. Минисериал от 1995г в 6 части. Аз лично, друга не признавам.

# 670
Някой няма ли да се смили над емигрантите и да даде линк за това прекрасно клипче в тубето? Praynig

Евелин,  Joy Joy Joy

Крюелита, какво да правим, ще чакаме.  Wink Като си спомня, че спорехме дали изобщо ще има целувка до края на сериала и, че само Детелинка беше убедена, че ще има... А сега мислим имало ли е п.б.н. или не.  Joy

Хриска, избра тя, ама нас слабо ни вълнува.  Joy

# 671
  • Пловдив
Ама вие всички май на клона на Юмер се метнахте, а тоз човек на кого остана  newsm78

Такъв зайбек му метна, а никоя не го пожела  Grinning

# 672
Момичета, само аз ли разбирам какво иска да каже di...va? Тя не е против хумора или релакса, а против откровената пошлост, против безсъдържателните постове и излишни запитвания. И го казва по приятелски и интелигентен начин. Който има сърце - разбира, който няма - язък!

Чакам и аз подсказки. Помня, веднъж дадоха трейлър още в петък, де тоя късмет! Може скоро и преведена серия да дочакаме. Изглежда че колкото и да обсъждаме възможните финали, сценаристките винаги ще успеят да ни изненадат!  Simple Smile

# 673
  • В Града на Липите

Куркуметке  Hug, за теб и всички емигрантки.

п.п. Извини ме, не ти схванах шегата. Явно прекалено съм се пречистила днес.

# 674
MeriAm Pandarova-Kocaomer
Пак се сетих нещо:) в миналите подсказки за 74 еп,нали пишеше:Дали Мукаддес ще направи последен опит да раздели Фг и Керим?Снощи ви казах,че и тя ще иска да разбере,дали ще стане 'Случката",но...Сега пак гледах,момента,когато научават за Мустафа.Муко:Ами ако Фатмагюл научат?Мерием:В никакъв случай....
Тя прави всичко на пук...а и знаем как завижда на Фг.Чудя се кое ли надделя?

това си го копнах от фейса на бълг.фенове.Ами ред е на Мука да се развихри,но дано си намери майстора.

Общи условия

Активация на акаунт