Рим - шеста тема

• 101 712
  • 728
  •   1
Отговори
# 390
  • тук-там
Ами сега гледам и за апартаменти . Намерих един в сайта homeaway.com , но не знам как стават нещата писахх на човека, но той знаел само италиански .. обратна връзка нямам.

Apartments Apart
airbnb
hausetrip
wimdu
Roman Reference

не са линкове - потърси ги...

Погледни и в expedia - търси за Рим -  сикрет хотелите - падат до 40% от цената, но не знаеш в кой хотел си докато не букнеш - знаеш само района.

# 391
Пуснах за твоите дати букинга и ето само един от многото примери, които са под 1000 Е

http://www.booking.com/hotel/it/sonya.bg.html?aid=323175;label=b … fe23def0f7;dcid=1

Цената е на половина от това, което ти си пуснала, а хотела е с много добри отзиви, със закуска, на централно място и т.н. Незнам как точно търсиш.  Thinking

Апартаменти също има в този диапазон.  Peace

# 392
Според мен тя говореше за 1000 лева .

# 393
  • Milano
Tо4но така и то за 5 дена. Както беше написано първона4ално си помислих 1000 евро на ден, което се беше слу4вало само веднъж (и го даваха по тв).
Едно моми4е беше запазило в Рим 4рез airbnb.com и остана много доволна.

Wantmenow, ако слу4айно харесаш нещо и ''нямаш обратна връзка'', пиши ми на ли4ни.

# 394
Нотел Quo vadis чрез booking.com за 5 нощувки 6-11 април, 2013, цена за двойна стая 450 евро!

# 395
Да де , но от 40 до 90 евро на нощ е бая разлика.

# 396
Здравейте!

Аз бях в Рим преди повече от месец и доста подробно разказах защо, с кого и как бях там, в моя блог. Вместо да пиша дълъг пост, ви каня там, когато имате желание. Има и доста шарени снимки. Надявам се, че разказът - макар и малко различен, ще ви хареса. А ако някой иска да му препоръчам апартамента, преди бях пускала линк, но винаги мога да го направя отново на лични съобщения. Ето разказът ми за Рим  Hug

http://solunska16.blogspot.com/2012/11/blog-post_7348.html

# 397
Все едно бях с вас, много мило ми стана!

# 398
mili Прекрасно ... е малка дума Simple Smile
Толкова хубави снимки ... направо за wallpaper исках да ги сложа. С какво снимаш?

# 399
Благодаря ви от сърце!  Embarassed
Снимам с Никон D5100.

bouquet

# 400
Здравейте!

Аз бях в Рим преди повече от месец и доста подробно разказах защо, с кого и как бях там, в моя блог. Вместо да пиша дълъг пост, ви каня там, когато имате желание. Има и доста шарени снимки. Надявам се, че разказът - макар и малко различен, ще ви хареса. А ако някой иска да му препоръчам апартамента, преди бях пускала линк, но винаги мога да го направя отново на лични съобщения. Ето разказът ми за Рим  Hug

http://solunska16.blogspot.com/2012/11/blog-post_7348.html

По едно време сме били и даже сме били на близо. И нашия апартамент беше в близост до Мария Маджоре. Страхотен разказ!   bouquet

# 401
  • Burgas, Bulgaria
Мили,върна ме отново в Рим,благодаря ти!!!

# 402
mili    bouquet  bouquet  bouquet

# 403
Как се радвам, че ви хареса!   bouquet  bouquet  bouquet

# 404
  • София
Здравейте! Благодарение на всички вас имаме самолетни билети и резервиран хотел за януари  Grinning
А освен това успях и да съставя първоначален вариант на програмата - пак базирана на всичко прочетено тук  smile3525 Е, остава да я доискусуря ( с помощта на два пътеводителя  Wink ), но нищо от това нямаше да е факт без тази тема  smile3521 ....
Та още веднъж - благодаря на всички писали в 6-те теми!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт