Рим - шеста тема

• 101 712
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • София
mili , страхотно! Благодаря, че сподели!  bouquet

# 406
Малко снимки от римския битак - http://aspirinbg.com/viewtopic.php?f=429&t=2057&p=4746#p4746
Всеки луд - с номера си. Ние сме с цяла програма..... Joy

# 407
Малко снимки от римския битак - http://aspirinbg.com/viewtopic.php?f=429&t=2057&p=4746#p4746
Всеки луд - с номера си. Ние сме с цяла програма..... Joy

Това кога и къде се провежда?

# 408
  • тук-там
Това не е ли пазарът на Порта Портезе?

Оф, от 15 декември го дават само дъжд... ooooh!
Утре ще купувам дъждобрани! Mr. Green

# 409
Това не е ли пазарът на Порта Портезе?

Оф, от 15 декември го дават само дъжд... ooooh!
Утре ще купувам дъждобрани! Mr. Green
Да, Порта Портезе - всяка неделя от ранни зори. Не можахме да го разгледаме по-обстойно, защото закъснявахме за Месата на Папата и такова тичане му ударих. Като го обработя, ще пусна клипче с Папата.

# 410
mili , страхотно! Благодаря, че сподели!  bouquet

bouquet

# 411
Как се радвам, че ви хареса!   bouquet  bouquet  bouquet

И аз бях писала там, но сета погледнах, че ми няма поста. Няма значение -  smile3501

# 412
Към врелите и кипели в Рим.. дали по коледаи ще има работещи ресторанти?
Веднага и логичния 2 ри а къде ?
Препоръки, ние ще нощуваме  в района на Ватикана .
Места за хапване там,от първо лице?

bouquet

# 413
# 414
  • тук-там
Ако някой е ползвал дъждобрани в Рим, моля да пише какви и откъде... Mr. Green
Това чудо изобщо не присъства в гардеробите ни и ....не знам какво да купя, хем да са "компактни" в предвид ръчния багаж, хем да свършат работа. Rolling Eyes
Дали пък да не купя от там ако се наложи... newsm78

# 415
Това чудо изобщо не присъства в гардеробите ни и ....не знам какво да купя, хем да са "компактни" в предвид ръчния багаж, хем да свършат работа. Rolling Eyes

Ооо, там навсякъде има тъмни амбулатни търговци. Направо не можех да повярвам от къде си сменят толкова бързо асортимента...Като хлебарки са, навсякъде и важното е да се пазариш с тях!

# 416

Вземи си от Джъмбо или някоя квартална железария. За по-сигурно. А там онези са като хлебарки. Само да капне капка и изпълзяват. Аз не обичам чадъри и си ходих така. побъркаха ме от кандърми.

# 417
И аз се класирах за Рим за края на март. Харесах си нощувки от този сайт www.hostelsclub.com. Не съм го виждала преди и  искам да питам някой има ли опит с него. Че то вече да го е страх човек с тези фалшиви фирми.

# 418
  • Карлово
 Whistling
Ние си носихме от тези найлоновите по 1лв. Чудесна работа ни свършиха, понеже имаше и вятър, който обръщаше чадърите.

# 419
  • София

Ооо, там навсякъде има тъмни амбулатни търговци. Направо не можех да повярвам от къде си сменят толкова бързо асортимента...Като хлебарки са, навсякъде и важното е да се пазариш с тях!
Mr. Green Да, точно като хлебарки са.

Общи условия

Активация на акаунт