Рим - шеста тема

• 100 369
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Локацията му е супер! Другото ти си избираш по вкус и възможност.  Peace

Близко е до много забележителности пеша, както и до метро за останалите.

# 661
Здравейте, как ви се струва този хотел? http://www.booking.com/hotel/it/el-dorado-colosseum.bg.html?aid= … 431f925f8e44619X1 Вече станах разногледа и аз не знам какво да гледам  ooooh!
Имаш спирка на метрото, на 30 минути пешеходно разстояние си от площад Венеция. Според мен, ако те устройва цената, резервирай Peace

# 662
Благодаря ви! Запазихме, за 5 нощувки каквото такова  Mr. Green

# 663
И аз си отдъхнах: запазихме го.

Ето малко снимки, ако ви е интересно  Embarassed
http://www.romecityapartments.com/apartments/Agrippina_det_327.htm

Само не можах да разбера нещичко -- включиха и някаква такса, ОСВЕН задължителната city tax 4 EUR per person.  Rolling Eyes Но здраве да е, харесахме си го и просто нямахме нерви и време за повече гледане  Hug

Приятно прекарване на всички заминаващи и огромно благодаря за темата -- много ми помогна -- но вероятно пак ще наминаваме (аз и моята вечна трескава параноя)  Embarassed

# 664
Само не можах да разбера нещичко -- включиха и някаква такса, ОСВЕН задължителната city tax 4 EUR per person.  Rolling Eyes

Да не е това: "An additional 5 Euro per night is requested for the use of air conditioning, if avaiable in the apartment(check the "endowments" box)."?

# 665
Не, нито това сме избирали, нито чистене сме request-вали, нито се застъпва с празник/неделя.  Rolling Eyes Може би е някаква такса на агенцията - 6% = взе си още 24 евро.

Иначе агенцията им е на хубаво централно място (малко над Термини), комуникирахме си с тях по мейл и бяха отзивчиви, надявам се да няма никакви проблеми.  Hug

# 666
  • Варна
Не, нито това сме избирали, нито чистене сме request-вали, нито се застъпва с празник/неделя.  Rolling Eyes Може би е някаква такса на агенцията - 6% = взе си още 24 евро.

Иначе агенцията им е на хубаво централно място (малко над Термини), комуникирахме си с тях по мейл и бяха отзивчиви, надявам се да няма никакви проблеми.  Hug
Апартамента изглежда много добре, но защо няма никакви мнения и адреси на предлаганите апартаменти ?

# 667
Ами адресът е даден на City Area > Map... а за отзивите, ех, убих се да търся, но нищо не намерих. Grinning После ще давам, а ако не изглежда така като на снимките, ще падат глави!  Laughing

# 668
Запазихме и ние апартамент най-после  ooooh!
 Адресът е Via Labicana 80. До Колизеума. Локацията...каквато такава, изморих се да търся. Де що сайтове има не остана ни един не преровен. Бръмна ми главата  Laughing

Последна редакция: пн, 04 фев 2013, 21:35 от Дикси

# 669
  • Пловдив
Здравейте,
Честито на резервиралите! Ха дано е късмет с местата  Simple Smile И ние резервирахме, в този хотел http://www.hotelrex.net/directions.htm , мисля, че горе-долу е добре и се избягват гадните типове точно до гарата, е, не е на испанските стъпки, но ... И на мене ми писна да търся, признавам си. И понеже имаме познати семейство тур оператор, та ходих при тях, е, там се занимавахме 3 часа и това открихме. Преценявам, че за нещо по-добро /има/ ще трябва да отделя още два пъти по толкова време, а през тур оператор цената ми идва с 30% по-евтина от тази в буукинг /те гледат в поне 4 резервационни системи/. Понеже много се чудех, говорих с мъжа ми, той каза, че за него няма голямо значение къде се намира хотела, та ... няма да чакам повече. Сигурно е обаче, че има изгодни оферти, просто човек трябва да следи нещата. Сега започвам да се образовам за програмата   bouquet , и много се радвам, че информацията тук е много изчерпателна и подробна. Лека вечер   bouquet

# 670
Люба,агенцията по-ниски цени ли ти даде от тези в сайта на хотела?

# 671
Аз в няколко теми съм писала, че си харесвам няколко хотела в booking-a и после правя запитване за тях в наша агенция-по-евтито излиза  Peace

# 672
  • Пловдив
Мила еликсирче /много те харесвам от готварския  и съм абонирана за публилациите ти /, категорично да! На рецепция е най-скъпо,от там на сетне са буукинг и варианти с агенция. Агрнциите работят с много рез системи, които /по думите на моите познати/извиват ръцете на хотелиерите, та едновременно дават различни оферти. По това, коет проверихме, винаги имаше по-ниски цени от тези в буукинг. Единственото неудобство за някой би било тоеа, че се плаща цялата сумА в рамките на юримерно една седмица,не е кТо в буукинг да платиш там на място. Това за нас не е проблем обаче,напротив! И другото е , че все си мисля,че имаш някаква защита./поне така се надявам,де/. Късмет!

# 673
Мила еликсирче /много те харесвам от готварския  и съм абонирана за публилациите ти /, категорично да! На рецепция е най-скъпо,от там на сетне са буукинг и варианти с агенция. Агрнциите работят с много рез системи, които /по думите на моите познати/извиват ръцете на хотелиерите, та едновременно дават различни оферти. По това, коет проверихме, винаги имаше по-ниски цени от тези в буукинг. Единственото неудобство за някой би било тоеа, че се плаща цялата сумА в рамките на юримерно една седмица,не е кТо в буукинг да платиш там на място. Това за нас не е проблем обаче,напротив! И другото е , че все си мисля,че имаш някаква защита./поне така се надявам,де/. Късмет!
Аз си резервирах хотела в началото на януари, не съм платила нищо все още, първата нощувка ще ми е на 17.03, трябва да платя в агенцията до към 10.03.

# 674
luba_rizova, хубаво споделяш за цени през агенции, но аз забелязвам, че там работят ваши познати и просто ви правят услуга.
Не ползвате ли тези отстъпки поради тази причина. Те просто не печелят от вас.
И всъщност за каква разлика става въпрос за двойна стая на нощувка - това от любопитство.

Общи условия

Активация на акаунт