На море в Гърция - 7

• 144 784
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Предпочитам изпитаните сайтове и особено Букинком ,още повече, че там има опция за безплатно анулиране до седмица преди пътуването, ако, не дай Боже, нещо провали плановете ни Peace
Уффф, действам на същия принцип! Whistling Парични преводи току-тъй не правя. Дано има начин през агенция. Hug

# 61
адимар, именно ти ме насочи да погледна по-подробно това студио.  Simple Smile Цената му е много поносима. Дано да има свободни стаи в последния момент.

pipilota_m от другата страна на Тасос аз не видях хубав плаж. В Рахони е каменисто и има таралежи. Хареса ми плажа в Потос, въпреки че бях прочела негативи за него. А Алики, наистина много красив залив, но ужасно претъпкан в средата на септември. Беше ми неприятно. На нашто море има повече простор, отколкото там.

# 62
Здравейте! Някой може ли да сподели скорошни впечатления от този хотел http://www.possidi-holidays.gr/ Мерси!

# 63
В booking не откривам възможност за резервация за Хотел Сакис ? Можете ли да ми кажете как резервирате? Hug

Фран
, много хотели и къщи за гости нямат регистрация в букинг... Разбира се, ако не те устройва директно да превеждаш капаро на банкова сметка, избираш от другите.

Миленита, лекар от тип общопрактикуващ има най-близо в Неос Мармарас, на 22 км от Торони. Работят до късно вечерта (10 и по-късно) или отговарят на телефон, който е изписан на табелата. Медицински център има в Агиос Николаос, а истинска болница, да не дава Господ - в Полигирос (не е на морето, но е по-близо от Солун).
По принцип в една от къщите на главната в Торони през лятото живее лекар, който изглежда и практикува, по показания на местните - но единствения път, когато ми е потрябвал, беше септември и си беше заминал.

# 64
Не знам дали е обсъждан, но случайно намерих този Хотел Никос в Никити и ми се стори много приятен, а и отзивите са добри.  Peace

И още един хотел Никос, но този път в Родос, за който има път на там. На мен лично ми допада  Mr. Green, но едва ли ще отида някога...
Усеща се влиянието на Сюлейман Великолепни и сякаш си в Турция, а не в Гърция..
п.п. Мястото ме озадачи и продължих да търся. Намерих оферта, която си заслужава доста според мен и се оказва, че летуването в Родос може да не бъде мираж, т.е. не е толкова скъпо, колкото си го представях.. Остава ми да дебна за догодина.

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 01:09 от СКО

# 65
Благодаря Параход  Simple Smile Аз вярвам, че няма да ми потрябва, но съм по-спокойна, когато съм имформирана

# 66
  • София
Оф, не ме шашкайте сега с тия преводи, че аз вече платих Confused
Лулумба, къде ще ходите вие? Аз доста търсих за Керамоти, но все ми даваха някакви високи цени Rolling Eyes Да разкажеш после, че ми е сред избраните дестинации! За там знам, че е някакво зверско спокойствие и се почива истински.

# 67
СКО, за Родос пускаха чартърна програма с чартър от София. Цените са добри, както на чартърната програма за Крит, много популярна напоследък. Може да се следи за ласт минит оферти, такива имаше мин. година.
Офертата, която си дала, е евтина, но за сметка на 10-часовото пътуване.

# 68
  • В светлината на слънцето
belinda, на мен точно спокойствието ми хареса и затова го избрахме. Ще почиваме в средата на юни, така че ще споделя после отзиви. Избрахме си едни къщички близо до пясъчната ивица - http://holidaysinkeramoti.com/accommodation_bg.html, които са собственост на българско семейство. Те разумно са си открили сметка в българска банка, та поне за превода няма проблем. Всъщност в банка само се капарира, а останалото се плаща на място. Дано останем доволни.

# 69
  • у дома
Здравейте, момичета! Тъй като имаше доста положителни отзиви за хотел "Сакис" - моля тези от вас, които са го посетили - дайте някакви ориентировъчни цени за храната в ресторанта  Praynig

# 70
  • софия
Здравейте, момичета! Тъй като имаше доста положителни отзиви за хотел "Сакис" - моля тези от вас, които са го посетили - дайте някакви ориентировъчни цени за храната в ресторанта  Praynig
Както в бг, но в евро. Ядене за 2 възрастни и дете с бира, салата, основно - около 30-35 евро. Много вкусно и прясно приготвена храна.
Напр. октопод на скара, мисля, беше около 10 евро, супата около 3, салатата и тя около 3 до 5.

# 71
belinda, на мен точно спокойствието ми хареса и затова го избрахме. Ще почиваме в средата на юни, така че ще споделя после отзиви. Избрахме си едни къщички близо до пясъчната ивица - http://holidaysinkeramoti.com/accommodation_bg.html, които са собственост на българско семейство. Те разумно са си открили сметка в българска банка, та поне за превода няма проблем. Всъщност в банка само се капарира, а останалото се плаща на място. Дано останем доволни.

За тези съм чела отрицателни отзиви. А и някой тук беше казал, че никой в селото не уважавал отстъпките, които уж давали за магазини и т.н. Направо им се смеели в очите. А и цените им ми се виждат доста височки.

# 72
Аз за нощувки в Керамоти в нета почти нищо не намирам. Чудя се и се лашкам още между Тасос, Халкидики и Керамоти... И все нещо не ми достига, а ако всичко ми хареса - няма места  Rolling Eyes

# 73
  • София
Аз пък съм доволна от Belle vue. На нас бяха забравили да ни дадат картонче за отстъпки, пък и не сме се натискали да си го получим. Цените са по-високи, но апартаментите са по-големи и съвсем нови. Ние бяхме в апартамент с 2 спални, хол и 2 тераси - едната, от които огромна. На терасата има барбекю, комарник, чадър (вече имат май сенници). По стечение на обстоятелствата се събрахме 4 възрастни и 2 деца в апартамента. В края на селото се намират, но центърът не е далеч.

# 74
И аз бях в голяма чуденка между Керамоти и Торони, но след съвет на съфорумка, избрах хотел Нестор в Торони Peace А бях резервирала преди това за Керамоти - хотел Афродити Hug

Общи условия

Активация на акаунт