На море в Гърция - 7

• 144 897
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Някой ако е ходил на остров Самос ,моля да сподели впечатления...

# 526
  • София
Насочих се към Ситония, а почивката ни с моя приятел си представям така:
Хотел на плажа, (не държа да е All Inclusive), може да е със закуска и вечеря, хотела да е приличен, не държа да е супер лукс........

Да са ни е подсигурени закуската и вечерята, а през деня  да обикаляме плажовете  в района и да се храним навън с прясна риба, ароматен хляб и .........(размечтах се).

Ще пътуваме с личен транспорт, така че това няма да е проблем. Искам да е в някакъв курорт или село,  да има ресторанти, магазини, барове...за да има какво да правим вечер.

Дайте ми съвет правилно ли съм се насочила към този ръкав за почивката която си представям?
Кои курорти или градчета или села ( не знам и аз как да ги нарека) ще ми препоръчате?
Кои хотели?
Искаме да пътуваме края на август – началото на септември, как е времето тогава, как са цените?
Подходящо ли е за почивка на двойка без деца ?

Много погрешно си се насочила към Ситония. Там е диво и красиво, но в никакъв случай няма  такива оживени курорти, с барове, ресторанти и нощен живот. Според мен, за това, което искаш в Халкидики, подходящо място е Калитеа на Касандра и хотелите в близост до нея. Хотели не мога да препоръчам, но в нета има достатъчно информация и отзиви. Peace

# 527
  • В светлината на слънцето
Момичета, ще се включа отново следващата седмица, че преди малко адаптора ми даде фира и компа вече издиша на мизерен остатък батерия. Ако има още питания за Керамоти, тогава ще пиша. Hug

# 528
Здравейте, четох, четох за Гърция, сега ще питам, защото тук повечето явно имате поглед върху нещата. За почивка в Гърция се реших след като разгледах албумите на моя позната и тя ми разказа за природата, спокойните плажове и спокойствието, което намират по време на почивките си там.

Насочих се към Ситония, а почивката ни с моя приятел си представям така:

Герито, моите уважения, ама наистина ще трябва да попрочетеш. То тези теми са за това. Mr. Green

# 529
ок paterki2002 дай ми ги и аз ще се опитам да се оправя. Макар че незнам гръцки, ще опитам на английски (макар че и него не го знам много добре).

# 530
  • Варна
ок paterki2002 дай ми ги и аз ще се опитам да се оправя. Макар че незнам гръцки, ще опитам на английски (макар че и него не го знам много добре).

http://www.e-camping.net/ru/country/18.html
на този сайт има 73 къмпинга в Северна Гърция
Ние днес за вас ще проверим в Паралиа Кониони-отиваме там на плаж
Като си изберете къмпинг помолете някой да позвъни на гръцки иначе шанса ви е почти нулев.Тук сме в голям туристически център в голямо хотелче с 40 стаи и пак половината персонал включително чорбаджийката и двама от администраторитене знаят и грам друг език освен гръцки:)Simple SmileSimple Smile тук има мами които живеят в Гр-помоли тях,тел. е савсем евтин:)

тук във форума има мами които знаят

# 531
  • Ирландия
Отзиви за Ханиоти,Халкидики? Praynig

# 532
Ханиоти е много приятно селище с чудесен плаж,мисля,че устройва и GERITO.Писала съм по-напред за него и за хотела,в който сме почивали

# 533
  • София
Питам отново за Кефалоня, момичета   bouquet

Препоръчвам да вземете ферибот от Астакос, защото са големи и не се влияят от време, вятър.
Може и през Василики /о.Лефкада/ - Фискардо. По-кратко е, но може да бъде отменен.
Не разчитайте много на ферибота от Василики (о-в Лефкада) до Фискардо, освен ако не сте в разгара на сезона. Миналата година около 20.09. вече не функционираше, а и преди това не намерих никаква информация в нета за разписанието му и докога действа. По-точно намерих, но се оказа невярна (там беше обявена по-късна дата за спирането му).

# 534
Самсара, наясно съм, че форума не е туроператор! Просто  повечето въпроси тук са за конкретни места и хотели, а аз нямам никаква представа за Гърция като цяло, така че няма как да се ориентирам по това кой какво е написал за даден хотел и населено място, при положение, че дори не знам кое къде е.

СКО – бих ви отговорила, както отговорих на Самсара.

Идеята ми беше да ме насочите като цяло за населени места поне, но явно се хванахте за това как си представям мястото на което отивам ( въпреки, че реших да опиша, за да е по-лесно за някой който вече е бил по тези места да ме ориентира). Все пак благодаря!

Medlab, благодаря, ще погледна отзивите ви за там.

Bibi_2, Благодаря за отговора, ще потърся инфо из нета за това място.

# 535
Самсара, наясно съм, че форума не е туроператор! Просто  повечето въпроси тук са за конкретни места и хотели, а аз нямам никаква представа за Гърция като цяло, така че няма как да се ориентирам по това кой какво е написал за даден хотел и населено място, при положение, че дори не знам кое къде е.

СКО – бих ви отговорила, както отговорих на Самсара.

Идеята ми беше да ме насочите като цяло за населени места поне, но явно се хванахте за това как си представям мястото на което отивам ( въпреки, че реших да опиша, за да е по-лесно за някой който вече е бил по тези места да ме ориентира). Все пак благодаря!

Medlab, благодаря, ще погледна отзивите ви за там.

Bibi_2, Благодаря за отговора, ще потърся инфо из нета за това място.

Виж, не се сърди. Гърция е необятна и места като това в представите ти колкото искаш. Няма как ние да ти препоръчаме нещо конкретно. Трябва да попрочетеш в нета разни пътеписи и описания на страната, регионите й и сама да избереш. От там нататък ако имаш конкретни въпроси тук ще ти отговорят или ще ти препоръчат места за настаняване.

# 536
Днес пристигнахме в Никити. Водата е чай. Незнам колко градуса е, но е много приятна  Simple Smile Още се ориентираме в обстановката, нищо не сме разгледали, но има време  Simple Smile

# 537
millenitta, чудесни новини  Grinning Ние утре заминаваме за Вурвуру  travel    grinning039

# 538
  • София
Ееееее как благородно ви завиждам. Така ми се ходи вече на моренце в тази жега, но ще се пържа тук в Софето чаааак до 20 Август.

Mur  чудесна, безоблачна и спокойна почивка пожелавам. Съберете слънчице и за нас.   Hug

И да споделиш после, може и със снимков материал.

# 539
  • София
Ние на 24 заминаваме за Керамоти. Но нещо няма много места из нета.... или пък ми дават нощувка в къща 70 евро, което за мен е малко множко  Crazy /сравнено с други места/. Решихме че няма да запазваме предварително. Ще пристигаме рано сутринта там и се надявам, че ще си намерим нещо, което не е толкова скъпо.
Само не можах да си обясня, защо в Керамоти е 2 пъти по-скъпо от Аспровалта, Тасос, Никити, Сарти и всички в този дух..... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт