Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 009
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз съм на работа и позата е една  atwork

# 226
разбирам  Hug ако мога да те успокоя по-някакъв начин - моето, когато съм седнала никога не се бунтува  Mr. Green

но ако наистина те притеснява може да минеш през доки  Heart Eyes

# 227
При мен бебо почти през целия ден мърда.На работа повечето време прекарвам зад компа и седнала и тогава малката рибка бушува.Все още го усещам ниско долу,ахааа и ще излезе  LaughingИначе като вървя или съм излегната не усещам нищо.Явно като стоя го притискам ли ,и аз не знам newsm78.Но още ритници и шутове не усещам,по скоро е нещо като бълбукане.И най-интересното ,е че като се возя имам все едно някакво гумена топка ходи из корема ми  Laughing

# 228
Пробвам го това с неудобната поза,попринцип при мен баш като съм седнала и леко сгъната шава най-много.Сега нищо не усещам.Еми ще ида какво да правя.Чудя се само къде?Майчин дом като че ли ми е най-наблизо

# 229
Определено за 20 лв. не е от най-качествените, но със същите комплекти съм отгледала и двете си деца, и да са живи и здрави - големи порастнаха. Наистина всеки се простира според чергата си. В нашия град има магазин, който прави 10% отстъпка на всички покупки за бебето(дрехи и козметика), а и след това до 10годишна възраст.

# 230
  • София
Ние утре така или иначе сме на ФМ и ще го видим, но не мисля, че има повод за притеснение. Аз си усещам бълбукане, ама не съм убедена, че е той.

# 231
  • София
Аз съм на работа и позата е една  atwork

ХАХАХА моята поза е същата и май не им харесва на бебоците, като почнат да ме сбутват правя два тигела Wink

Milena_87 Я прескочи да те видят за 2 мин. Че то така не се живее.... в очакване. Пък и 3 дена не са малко време :s
После да ни кажеш какво е станало :*

# 232
Определено за 20 лв. не е от най-качествените, но със същите комплекти съм отгледала и двете си деца, и да са живи и здрави - големи порастнаха. Наистина всеки се простира според чергата си. В нашия град има магазин, който прави 10% отстъпка на всички покупки за бебето(дрехи и козметика), а и след това до 10годишна възраст.
не, не ме разбра  Hug разбира се, че всеки се простира според чергата си  Hug но сумата направо ми се стори невъзможна  newsm78 щом казваш, че  е толкова явно е така  Hug просто много се изненадах....а за  някакво качество не мисля че въобще може да става на въпрос при тази цена...щом като се изпере става да се ползва пак....и си изгледала двете си деца  Hug
Пък това с какво ще са облечени няма никакво значение колко ще порастнат или какви хора ще станат!  Simple Smile
Анхелка, аз за това не казвам много, много кое колко струва защото Simple Smile нали се сещаш защо  Mr. Green Дори и на моите родители не казвам винаги...че като чуят и  #Crazy се почват с едни коментари....
Ако искаш да не те мислят хората за разглезена или фръцла или и аз не знам каква....не казвай кое колко струва ако не те питат  Simple Smile Нали се сещаш как би изглеждал човек дето дава да кажем 250-300лв за възглавница а други работят цял месец за тях?  Повярвай колкото по малко казваш кое колко струва толкова ще си по приятна на хората в очите  Hug Както забелязваш този който има или може да даде на малко хора е драг.

# 233
ЕЕЕ eva_82 много тъпо изказване..   newsm11

# 234
  • София
Аз съм на мнение, че всеки сам си изкарва и харчи парите и затва  не обичам да питам и да казвам заплата. Иначе пък много обичам като си купя нещо хубаво и евтино да изтъкна колко е евтино.

# 235
ЕЕЕ eva_82 много тъпо изказване..   newsm11
Това е моето наблюдение  Simple Smile  Пък хората сме различни...няма как да мислим по един начин  Simple Smile
А и аз какви изказвания съм чела от теб... Tired

# 236
  • София
Здравейте и от мен  Hug Тези дни не пиша, но ви чета редовно. Просто нямам какво интересно да кажа.
eva_82 аз съм на мнение, че всеки сам преценява за кое колко пари да даде. Имам примери за хора с големи възможности, но купуващи предимно евтини и среден клас продукти и обратно някои се изхвърлят доста над възможностите си. Намирам за неуместно да сравняваш цените на храната и дрехите в България и Англия, защото размера на заплатите е в космическа разлика.  Heart Eyes

# 237
Аз съм много далеч от богатите, пък за купване на много висок клас неща също! Предполагам щото не живея в момента в Бг не бива и да пиша в тази тема ами само в чужбинската.....щото както бременността , така и всичко останало протича по съвсем различен начин. Като давах пример с цените беше за да кажа че ако в бг 12 лв за кило череши е много  за Бг  то и тук да си купиш кило череши също е скъпо и то точно за англииския стандарт! И разликата не е чак толкова космическа колкото си мислят някой.

# 238
Не се карайте, бийте се  Mr. Green  Hug

Шегата на страна, но всеки в крайна сметка се простира според чергата си  Peace
Ако изкарвахме с мъжо по 2000 хиляди лева на месец, щеше да е друго  Crazy. Естествено, че ако имам възможност ще предпочета по качествените неща, но когато човек няма чак такава възможност се задоволява и с по-малко и не мисля, че отстъпва пак на качеството, когато става въпрос за бебе. Просто трябва повече обикаляне, също така, както прави и Анхелчето - взема някой неща ВУ, но пак държи на качеството ... с две думи нека всеки сам си преценява. Важното е да сме живи и здрави и бебчетата ни да растат щастливи.  Hug

А и за това всички сме различни  Hug

П.П. На мен лично много от дрехите ще ми ги дадат приятелки. Смятам за голямо разхищение хвърлянето на куп пари за дрехи на бебе, което след един месец дрехите няма да му стават и трябва да се прибират по шкафовете - вместо да се вземе нещо па-важно /това е такова затваряне на пари/ Разбирам цените да са достъпни, но как може едни обувцичи да струват колкота моите например или едно костюмче - 30 лв напривер, колкото едни дънки  ooooh!

# 239
Момичета, знам, че на всички ни бушуват хормоните, но дайте да я караме малко по-кротко.
Събрали сме се тук,споделяме си и е толкова приятно, нека си остане така, моля ви. Hug
Няма абсолютно никакво значение кои колко пари е дал или ще даде за дадена покупка, това всеки си го решава сам за себе си/като се съобразява със бюджет и т.н./. 
Важното е, да сме живи и здрави ние и бебочетата ни, а не кой колко пари е готов да отдели.... Hug 

Общи условия

Активация на акаунт