Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 041
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
sky*, честити сини гащи отново  stork-boy
Как мина прегледа? Обстойно, доволно?...

# 166
Нормално, като всеки път. Видя си каквото си видя, аз гледах в една точка и четох надписа на лампата да не изкукуригам, докато види всичко. После продума - "всичко е наред". 3 дни разлика в термин от сега и преди, което е в рамките на нормалното разминаване. Другото радост и вълнения покрай пола на бебето.
Ще взема да взема хималайска сол и аз. Какво и е полезното?
А Барбера за каква лампа говориш? Анхела да не е купила и някаква лампа и да не съм видяла.

# 167
  • Варна
Ето Скай http://www.byalataorlitsa.com/produkti/lampi/content . Лампа, свети като нощна. Йонизирала, пречиствала....

# 168
Момичета да ви се похваля, че бебчето е ОК. Доки каза, че всичко му е наред и ще си имаме МОМА!
Фейт слагай розовия щъркел. Ще слагаме рокли и панделки живот и здраве  Simple Smile
Уж щеше да е момче, а изведнъж бубата изчезна хахахаха
Ама през цялото време не спря да мърда. В началото си беше сложила пред лицето двете ръце и единия крак  hahaha не искаше да я снимат явно. Та поради тази причина записчето, което ни дадоха е много кратичко.
От толкова мърдане си е увила пъпна връв около вратлето и на всичкото отгоре е и седалишно. За сега не е проблем, че е с дупето надолу защото до септември може да си се завърти. Доки обаче каза, че няма шанс да се освободи от пъпната връв. Все пак каза, че е още рано и да не го мисля. Като наближи момента на срещата ни с бебка тогава ще му мислим как ще се ражда.
Сега се връщам да ви чета.

# 169
Е как пък да няма шанс.. време има и то много. Тази лампа не е за мен. Само сол ще си взема. От къде се купува?

# 170
  • Варна
Тя лампата колкото сол ръси като се пипа, можеш от нея да събереш и да слагаш на салатите  Mr. Green
Аз я купувам от магазин със здравословни храни. Има един в уличката на Еконт, зад цветята на Чаталджа.

# 171
Скай, честити сини гащи!
Аз пък много се изкефих по време на ФМ, защото имаше специален монитор за мен  Wink
Проблема беше, че бебка не се спря през цялото време Simple Smile

# 172
Скай, Каси честити щъркелчета  Mr. Green  Heart Eyes браво

лампата още не съм я купила  Mr. Green , най-евтино съм я виждала в сайта на Хеликон 23лв - но аз ще си я купя от Укр.  Grinning

ето и най-новата придобивка, ако на някой му е интересно, шалтенцето с калъфките

# 173
Sky  честито ти момченце Simple Smile
Каси и на теб честита мацка:))

# 174
Здравейте!

Стига само съм ви чела - време е и аз да се запиша, за да знаете че има още една мама в Септемврийския отбор.
Термина ми е на 02.09. - чакаме девойка
Години 26, София, първа бременност

няма да откажа и парола за албумчето  Embarassed

Много ме радва това, че от всичките коментари, които съм ви изчела лъха толкова позитивизъм. Нека е винаги така. Вече от 6-7 седмици малката си ме подритва всеки ден и ми пълни сърцето. И аз си хапвам плодове - вече има градински ягоди на пазара. Не се лишавам от нищо - щом на мен ми доставя удоволствие и на бебето му е хубаво  Heart Eyes
Продължавам да ви следя и от днес ще се включвам и с коментари, където имам какво да кажа
Поздрави

# 175
Скайче ... ще си два пъти свекърва  Mr. Green ... честито мила  Hug

Каси честито и на теб ... трябва да сменяш и цвета на лентичката  Wink Hug

Ариел Добре дошла миличка ... лека и безпроблемна  Hug

# 176
ехее честити щъркелчета момичета Hug Hug Hug мноого се радвам за вас Heart Eyes
едвам очаквам моята ФМ лелелле като знам как се вижда при докито ми все едно ми е пред мен бебчо newsm44 едвам чакам Whistling другата седмица аз ще разказвам Hug

# 177
Sky, синът ти е уникално мило дете! Simple Smile Така сладко го е казало душицата! Да ви е честит дублирания резултат!   bouquet
Аз имам чувството, че коремът ми расте с всеки изминал ден и вече все по-трудно дишам в сгънато положение и все по-малко количество храна мога да хапна на едно ядене.  ooooh!
За подуването и отичането - аз профилактично ям сушени кайсии - по 3-4 на ден и за сега не отичам.
За гъбичките - при мен много добре подейства Gyno-pevaril, естествено по лекарско предписание. Като ходих да си купувам лекарството и аптекарката тактично ми промърморва: "Партньорът също трябва да се лекува", при което мен ме напушва на смях и изтресох: "Ми, ще му кажа да си купи нещо от Малайзия"  Joy

# 178
  • shumen
Момичета как сте?Аз съм ОК.Днеска ходих и си пуснах и стерилната урина и в сряда ще видим резултата какъв е.
Честито на виделите цвета на гащите.
Аз утре си отивам на Шумен до неделя,но пак ще се включвам когато мога.
Днеска да Ви кажа чистих паркета след боядисването и бебчо така ме рита,че нямам думи.

# 179
sky*, честити сини гащи.  

cassiopeia_vn, честито и на теб.  

Ариел, добре дошла - лека и безпроблемна до финала.

Общи условия

Активация на акаунт