Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 27 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Тя лампата колкото сол ръси като се пипа, можеш от нея да събереш и да слагаш на салатите  Mr. Green
Аз я купувам от магазин със здравословни храни. Има един в уличката на Еконт, зад цветята на Чаталджа.

Моята не ръси, имам я вече 4 години.
И аз купувам няколко пъти вече ягоди, хич не обичам да са гигантски; последния път много ароматни и сладки, и не бяха твърди. Посадила съм си на балкона три коренчета градински, да видим дали ще виреят.
За гъбичките да ви кажа, че и аз си го имам като проблем, и при първата бременност също ги имах, и си се появяваха след лечение пак. Д-рката каза, че се дължи на хормоните и няма оправия. Сега съм на хомеопатично лечение, и чакам резултати от него.

# 181
Stasy87, тук има малко за гъбичките:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465408.660
+ къпане и миене само с вода, почнеш ли да третираш с химикали, вече си нарушила естествената среда.

За стриите - аз съм ужасно несериозна с мазането, но ако се сетя мажа с бадемово масло, то има и малък слънцезащитен фактор. Най-доброто е какаово масло, но аз търся от около година /исках да си правя шоколад/ и не съм си намерила.

За защита от слънце днес си купих шапки с голяма периферия.

# 182
Sky, синът ти е уникално мило дете! Simple Smile Така сладко го е казало душицата! Да ви е честит дублирания резултат!   bouquet
Вярно е уникален, но те всички са си такива. Simple Smile
Благодаря на всички за поздравленията.
Фейт, така ми е било писано.. ссссссссссс afwitch
Щях да ви пиша за слънцезащитно. Ние ползваме сусамово масло. Първо бях много скептична, защото защитата му е 2+, но след време си промених отношението към слънцезащитните продукти. Считам че човек няма потребност от такъв голям слънцезащитен фактор, като 50. Когато Нико беше бебе го мажех с такъв и все едно слънце не беше виждал цяло лято. Дори разлика на банския нямаше. Със сусамовото масло получава приятен шоколадов загар. Никога не е почервенявал или изгарял, а си играе на слънце и във водата като всяко дете.
Важно е обаче да се спазват и няколко други правила. На плаж до 11ч и след 15ч. Мажа го често особено след излизане от водата или въргаляне в пясъка. На главата винаги има шапка с козирка. По принцип е беличък и русичък и ми беше трудно да се реша на тази стъпка, но след 2 лета съм по доволна от сусамовото масло за разлика от слънцезащитните кремове. Който е по смел да опита!

# 183
добро утро  Grinning на мен ми е все по-трудно да спя, сега забелязах, че в юлските вече има родени бебета, леле като се роди 1-во и в август съвсем ще ми затреперят краченцата  Crazy нещо ме хваща страх  Mr. Green

# 184
Добро,утро!Хайде на кафенцето и бегом на работа  Laughing.За тези,които работят де  Laughing
Ех,мамииии очертава се в средата на август братовчедка на мъжо да прави сватба.Аз май,май ще пропусна джумбарето,че да не родя на 300 км от Бургас Laughing.А как ми се друса едно хорцее...хихи
А да знаете каква грижа имам на главата,ще се пръсна от притеснение.Сигурно ще ме помислите за луда мравка,но не мога да не го мисля.Снощи на моето песче му стана нещо Sad.Явно нещо го наболява,все е омърлушен ,не е игрив.А нашия ветеринар почва  работа чак от 9 часа .Докато го закара мъжо ще полудея на работа #Crazy

# 185
danaya80, напълно те разбирам. Аз за нашите кучета много се притеснявам. Но нашите всички са ловци и сме изживели какво ли не. smile3518 Кураж, мила, вярвам, че всичко ще се оправи.  Hug

# 186
  • Бургас
Дами, It's a Boy!  bowuu

Mell.G чакам да прочета как мина твоя преглед.
  Peace Много ти е сладък малкия мъж, пу-пу:)))) Мерси отново за помощта, sky :* Всичко мина ок:) МъжОт ми вика на Балев "Имам надежда за едно малко, сладко момиченце", а Балев категоричен, гледайки бебето вика: "Ааааааааа, няма надежда, няма" Simple Smile)))) Момченце е:) Crazy Тъй де, очаквахме си го Simple Smile)))))

# 187
Хайде добро утро и от мен, в тоя дъждовен ден Simple Smile Ние днес от рано сме станали, бебетата явно се наспаха и почнаха да ме ръчкат стабилно Simple Smile Днес съм на ден на отворени врати в МД, та следобед ще вляза да споделя впечатления Peace
danaya80 , стискам палци, кучо да добре и скоро пак да маха весело с опашка, пиши ни какво става после Hug А за сватбата, споко, и аз пропускам една средата на септември, ама няма как... Confused
anghella ох, и мен скоро ще почнат да ми треперят шортите, искам да ги родя възможно най-късно мъниците, идеалният вариант при мен е около 38 седмица, хем има толкова време до тогава и вярвам, че всичко ще е е наред, хем ме хваща шубето Rolling Eyes
sky* , за сусамовото масло съм го чувала и от други мами, аз съм много скептична към високите фактори и най-вероятно ще пробвам този метод, хем е по-био... Peace За стриите аз мажа с Веледа маслото и съм доволна, като ме мързи мацам с Мустелата, че попива по-бързо....Но той корема тепърва почва да расте...И много странно моя расте сякаш напред, а не настрани, не знам защо така, явно разположение на бебетата Rolling Eyes
Ариел , добре дошла сред нас  bouquet
Честито на виделите щъркелчета  bouquet Утре и аз ще се похваля най-накрая Blush

# 188
Добро утро мами  Hug И аз да се отчета- снощи отидох на преглед ЖК. Всичко е ок. Бебока расте и все още е мъж  Laughing (видяхме му атрибутите) Наддала съм от началото на бременоста 4 кг. Расте си според седмиците, така че сме много щастливи. Само каката малко се мръщи и се надява до последно доки да е сгрешила с пола  Laughing Laughing Laughing Дано и при вас всичко е ок. Честито на виделите цвета на памперса   bouquet
Много усмихнат и успешен ден ви желаем  Heart Eyes

# 189
Melly.G, cassiopeia_vn, честити ви порвърдени щъркелчета Simple Smile
Ариел, добре дошла   bouquet
danaya80, спокойно, ще се оправи кученцето. Стискам палци Simple Smile
Моя син също иска братче, само че да се казва Хариет, ако може  Mr. Green (Хариет е сестричката на Франклин от поредица детски книжки...)

# 190
Добро утро и от мен в този дъждовен и мрачен ден  Crazy
Сутринта такъв дъжд се изсипа изведнъж чак ни събуди с мъжо ooooh! ... айде още малко и да се оправя вече - в събота го дават вече да спира  Praynig Hug

Данайче ... аз като видя или чуя нещо за животинка, особено куче и ми се свива душичката - дано с  вашия малчо всичко да е наред ... пиши после  Praynig Hug

danaeka Ти кога беше на ФМ, хайде чакам и от теб новина за щъркела  Hug

Анхелче ... да ти кажа, че аз нямам вече търпение да дойде август и да се почва същинското чакане  Heart Eyes

Ми май това исках да кажа .... хайде за сега  Hug

# 191
Момичета едвам ,едвам станах за работа  kaffeetrmker_2Пия второ кафе ,на работа съм и с нетърпение чакам да е утре ...  Praynig На ФМ съм в Св.Петка ако някой е ходил там да ми пише на ЛС имам въпрос ?
Честито на всички потвърдени  stork-boy stork-girl

# 192
По нова ТВ дават за дефицита на желязото  Peace

# 193
Добро утро момичета!
Относно слънцезащитните кремове. Зависи от кожата до голяма степен. Моята е много бяла и чувствителна, предразположена към образуването на лунички и бенки. Тъй като се занимавам с ветроходство от съвсем малка и съответно от ранна пролет до късна есен все бях изложена на слънце. (Тренировките често продължаваха цял ден.) Майка ми ме заведе на дерматолог. Това е било преди повече от 15 години. Тогава лекарката каза, че задължително трябва да се мажа с възможно най-високия слънцезащитен фактор. Тогава това беше 30. Освен това слънцето има и неблагоприятно въздействие върху кожата и това всъщност е целта на слънцезащитните кремове.
Лъки моето не е потвърдено, а променено щъркелче, но ние с таткото се радваме без значение какъв ще е пола. Това детенце е толкова чакано и обичано още от сега, че няма абсолютно никакво значение какво ще е. Важното е да е живо и здраво. Всяка от вас, ако беше на мое място нямаше изобщо да се тревожи какъв пол ще е мъничето.
Фейт права си за лентичката Simple Smile От емоции вчера не се сетих за нея. Днес ще се занимая обещавам.
Бебка вчера цял ден не се спря да ме бута, рита и т.н. като резултат вчера след прегледа ме боли коремчето. Тази сутрин още ме боли Sad
Е спирам, че стана много дълго  Hug
Приятен ден на всичко!

# 194
  • Варна
matzko това все пак е сол и няма как да не ръси. Нормално е.

Общи условия

Активация на акаунт