Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 911
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • При моите мъже...
Василена, аз съм на ЛКК във вторник в Майчин дом, след изтичане на 14 дневния болничен от АГ-то. Казаха ми, че преценяват индивидуално дали да вкарат някой в болница за 3 дни. Една приятелка с два спонтанни аборта, постоянни контракции, серклаж, на факсипарин ходеше на комисия все там и не са искали да я хоспитализират. Надявам се, че няма да ми се случи баш на мен, че няма кой да гледа баткото Crazy

# 496
Момичета, първа да се похваля - днес бяхме на ФМ и видяхме най-накрая пола - момиченце  newsm44!!!
Много съм щастлива !!!  Само дето не съм много доволна от самия преглед - доц. Малинова в Селена, при първата ми бременност прегледа беше много подробен, а сега малко ни претупаха.  
А относно кръвта от носа - и на мен ми се случва от вр на вр и като си измеря кръвното ми е напълно нормално. И с първата бременност бях така, от вр на вр ми тече но според мен причината е в капилярите.  

# 497
На мен Аг директно ми издаде 30 дневен болничен и вече 3ти такъв ми тече,на самия болничен пише режим :постелен или нещо такова.Отивам ,взимам го готов и заверен от другите доктори,минавам през регистратурата и си тръгвам.Не плащам нищо.

# 498
Хайде честито  stork-girl unforgiven, а на Смайли, кога се появиха женски щъркелчета, май съм пропуснала да прочета  Party

харесва ми момиченцата да водят в групата  Mr. Green

Мариела - честито момиченце и на теб Grinning

# 499
Аз цял ден проверявам за Смайли и новини от ФМ и все няма няма. Пък Анхелка видя Simple Smile Някой знае ли дали всичко е минало добре  Rolling Eyes

# 500
И аз го бях пропуснала нейния пост.Писала е ,че чака 2 девойки ,но едната изоставала със седмица,някакъв Т-синдром.
Смайли миличка,няма да плачеш!Нямам никаква идея какво значи това ,но съм сигурна че ще се изравнят с времето и всичко ще бъде наред с принцеските. Hug Hug Hug

# 501
момичета, аз не намерих поста на Смайли, а видях на 1-ва страничка, не знам какъв е този синдром - но това намерих в нета http://kenguru.bg/%D0%A2+%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0 … FirMpWLQtiLcZmnYh

дано всичко да е наред, аз не съм док и нищо не разбирам...

тук има пример с майка с подобен проблем - и накрая всичко е било наред...

# 502
Смайлс, няма да се отчайваш. Ти си силно момиче! Търси още едно мнение. Ако се потвърди все пак, има и успешно родени близнаци въпреки Т-синдрома. Горе главата. Нищо не е приключило.

# 503
И аз това четях.Долу в интервютата пише за лекарски грешки при поставянето на тази диагноза и добри финални резултати.Смайли отивай на друг доктор въъзможно най-скоро. Praynig

# 504
# 505
аз ходих в спешния на Тина Киркова Embarassed
първо кученцето ми го изведох на разходка и изака милото  кръв Cry от там по пижама на лекар с него милия ми оказаха се язвички по червото и айде на инжекции,и като ме стегна коремааа....лелелел за това куче мога да умра ужас...и от там в Тина Киркова-прегледаха ме обстойно бебето е много ниско милинкото с крачета надолу и много чувствителна матка Confused каза да пия 3х1 нош па до края Thinking изрита 2-3 пъти доктора и той много се смп,вика добрее оставям мама

смайлииии,мила тази неделя ще се помоля за теб и принцесите ти в манастира,където ходя,имай вяра аз вярвам,че всичко ще ти е наред с бебенцата Hug Hug Hug Hug Hug

# 506
  • Бургас
Смайли Praynig Hug

# 507
смайли Hug всичко ще е наред!

# 508
velviamo да не би да приемаш аспирин протект или фраксипарин?
Къде го прочетохте това за Смайли аз рових рових и нищо не видях?!?

# 509
ооох и аз не мога да намеря поста на смайли Cry

Общи условия

Активация на акаунт