Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите покупки за бебето?
Как да се справя с подуването на краката и ръцете по време на бременност?
Кои са най-добрите албуми за бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите покупки за бебето?
-
Как да се справя с подуването на краката и ръцете по време на бременност?
-
Кои са най-добрите албуми за бебета?
-
Какво е скарлатина и какви са рисковете за бебето?
-
Какви мерки могат да се предприемат за предотвратяване на стрии?

Може ли на лични да ми споделиш повече за ЖК при него - колко често ходиш, какво прави и т.н.
Съгласявам се със Скайчето за нещата посочени от нея и като дъполнение бих казала, че аз бих се въздържала и от какпките за колики на този етап. Може би първо ще се консултирам с педиатъра какви и най-вече дали ще се наложи. 

Именно! Аз това имах предвид като казах още от болницата, че е нужно. Има неща, от които може да се лишите за да влезете в по-нисък бюджет, и такива които са задължителни във времето, в което живеем. Няма да давам горчиви примери от черната хроника. Всеки може да ги изчете сам. Но сигурността на детето е най-важна.
в тези моменти всеки има нужда да споделя добро и лошо,а ако е лошо то точно ние като сме на тази вълна можем да се подкрепим най-добре и да си дадем съвет,а не някоя приятелка например,която и е съвсем друго в главата и от съпричастност и уважение ни слуша и въздиша
ама всъщност не разбира наистина какво ни е