Тук са се събрали най-хубавите дами, които през СЕПТЕМВРИ ще са горди мами!

• 26 871
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Georgia  и аз утре съм на ФМ при Мерджанов. Вече нямам търпение. Ти си втората с положително мнение за него!

# 601
Хриси - моят списък започнах края на април - после всеки ден промени, промени - едно по едно ги мисля - ровя - и така намирам най-подходящо качество и цена

търсенето-(едно време ми викаха Гугълката - няма нещо, което не мога да намеря в нета  Mr. Green)

пишеш в търсачката например - шезлонг - виждам около 1000 броя - после пишеш шезлонг chicco - и ти излизат 6 броя - преглеждам всички и избирам - но не ходя на работа и имам много време  Mr. Green

термочанта - има малки размери - много симпатични - после ще слагаш вътре и 1-2 бурканчета за храна  Hug

http://prodavalnik.com/nova-termochanta-i5760271 - има и много други...

# 602
Фейтче, аз заради теб и други мами, все доволни от него, се насочих натам. Дори се чудя дали да не си преместя ЖК при него, малко ми е далече, но ако на моя пак не са му оправили ехографа, ще преживея пътя до другия край на града Simple Smile Може ли на лични да ми споделиш повече за ЖК при него - колко често ходиш, какво прави и т.н.  Hug

# 603
hrisik Списъкът наистина е много изчерпателен  Peace Съгласявам се със Скайчето за нещата посочени от нея и като дъполнение бих казала, че аз бих се въздържала и от какпките за колики на този етап. Може би първо ще се консултирам с педиатъра какви и най-вече дали ще се наложи. Whistling

*Georgia* ще ти пиша на лични  Wink

# 604
anghella   и аз въпросче за продавалника Simple Smile
 Сортираш ли ги по ново, много добро и т.н. или гледаш на снимката и описанието само?
 Много неща ми хващат окото от там, но все още не съм се престрашила. Simple Smile

# 605
Hrisik при мен идват доста майки и съм чувала какви ли не мнения за кошниците за кола. Ако не пътувате често извън града, наистина можеш да я избегнеш тази кошница. Повечто кошници са от 0-13 кг, нашите бебета ще са зимни и съответо ще са навлечени с по-дебели якета и дрехи, а и ако бебока е по-едър кошницата става тясна преди да е достигнало 13 кг. Можеш спокойно направо от да купиш кош за кола, коита става и за по-големи бебета и има седнало положение.

Дори и да не пътува често извън града, кошниците за кола са задължителни по закон. Не мисля, че е удачно също така да се купи по-голям стол, те затова си имат размери.Не зависимо колко е облечено детето пак ще му става. А и не са за кеф, а за безопасност на децата ни, но всеки сам си решава в крайна сметка  Peace

Фейтче, ние сме няма и седмица разлика долу горе, така че ни гоните, едни 700гр. например  Heart Eyes

# 606
Дори и да не пътува често извън града, кошниците за кола са задължителни по закон. Не мисля, че е удачно също така да се купи по-голям стол, те затова си имат размери.Не зависимо колко е облечено детето пак ще му става. А и не са за кеф, а за безопасност на децата ни, но всеки сам си решава в крайна сметка  Peace
newsm10 Именно! Аз това имах предвид като казах още от болницата, че е нужно. Има неща, от които може да се лишите за да влезете в по-нисък бюджет, и такива които са задължителни във времето, в което живеем. Няма да давам горчиви примери от черната хроника. Всеки може да ги изчете сам. Но сигурността на детето е най-важна.

# 607
Ева - старателно преглеждам, някой път като пиша в търсачката - пиша нов ...и така..много е индивидуално - ако имаш съмнения дали да купиш или не - то пиши на продавача съобщение - колко време е ползвано, наистина ли е ново, от къде е купено, какви са размерите, защо го продавате.... и така ще решиш най-правилно  Heart Eyes но е хубаво поне 1 ден да премисляш покупка - защото на следващия ден може да искаш да купиш нещо друго  Grinning

# 608
и аз смятам,че тук е мястото да си споделяме,не всичко в жовота е розово и покупки и възклицания Naughty в тези моменти всеки има нужда да споделя добро и лошо,а ако е лошо то точно ние като сме на тази вълна можем да се подкрепим най-добре и да си дадем съвет,а не някоя приятелка например,която и е съвсем друго в главата и от съпричастност и уважение ни слуша и въздиша Tired ама всъщност не разбира наистина какво ни е Hug извинете ,че така се изразявам и толкова на дълго ама винаги съм така обстоятелствена Blush Blush Blush

# 609
hrisik  ... аз бих се въздържала и от какпките за колики на този етап. Може би първо ще се консултирам с педиатъра какви и най-вече дали ще се наложи. Whistling

Фейтче, имай предвид, че малките момчета реагират на болка също като големите момчета Mr. Green и коликите ги тормозят много повече отколкото момиченцата  Laughing Разбира се това са личните ми наблюдения от позицията на мъжка мама   Hug

# 610
Видях теглото на бебето къде го пише.. 341гр е моето. Гледах в табличката - идеално!
Коликите - ние ползвахме Инфакол. Многосъм доволна. Комшийчето нищо не му действа и рева до 6м от колики. Другото комшийче не разбра какво са колики въобще.. Тъй че момичета момчета всичко е индивидуално.

# 611
Hrisik, прави са другите мами - незаконно е! И с кошница е по-безопасно да се вози, отколкото в коша за новородено! Сама трябва да си решиш

# 612
Да,съгласна съм и аз за коликите-дъщеря ми имаше до към 5-я месец колики,пили сме и Саб,Еспумизан ........тогава това се изписваше/преди 5год./Но при всички положения след консултация с педиатър.Сега слушам,че предписвали Инфакол и Бийогайя.Но и на всяко дете различни му помагат.Ще видим кака ще е,като се родят.

# 613
ОООХ  в голяма дилема съм хахахха моля за помощ Laughing
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=3860 тук ако отидете почти в края на страницата долу има от модела количка,която съм харесла още цветове,и не мога да реша коя да е!!!! ooooh! Laughing

# 614
аз понеже имам вече овлажнител - озн, че ми трябваше и термометър, който мери влага - по принцип са скъпи - едвам намерих нов за 9лв (стаен, влага и часовник - че и с малки размери) - чаках 20 дена продавача да ми приеме офертата -  Hug - защото не влизаше в сайта - но после така доволна.... hahaha

Astral - най-ми хареса - тъмносинята - но това е мое мнение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт