Британците, британците! По заместване. - Тема 54

• 18 646
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • КиТ
Все повече ме радва партньорството на Раян с Ема Стоун. Четох, че авторите на Crazy, Stupid, Love имат нов проект, специално за тях двамата  Sunglasses

А ето и диалога им от трейлъра:
“You gonna take me away from all this?”
“No ma’am, I was just hopin’ to take you to bed.”  hahaha
“He’ll kill you if he finds out, ya know.”

И мен така Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,да се вземат младите викам аз,кво тръгна Ема с тоя Спайдърмен  Crossing Arms

# 91
  • в морето до колене
Все повече ме радва партньорството на Раян с Ема Стоун.

И мен така Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,да се вземат младите викам аз

Млада е за него. Раян си пада по кугърки  Mr. Green
Даже Рейчъл е с 2 години по-голяма от него...

# 92
  • срещу двата комина :)))
кат ви е стар Фаса, остаете го на мене  Mr. Green

# 93
Млада е за него. Раян си пада по кугърки  Mr. Green
Даже Рейчъл е с 2 години по-голяма от него...
Идеален за мен, какво ви казвам.  newsm03

Все повече ме радва партньорството на Раян с Ема Стоун. Четох, че авторите на Crazy, Stupid, Love имат нов проект, специално за тях двамата  Sunglasses
Чудесна новина!

Прекрасен е Крейг и на 50.  Heart Eyes

# 94
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Злате, не си единствемната кугърка тук, не се изпреварвай, моля Joy

# 95
  • в сърцето на един мъж...
Ау, а кога се очаква тоя гангстерския филм?

# 96
  • в морето до колене
Вчера разпространителите най-после обявиха датата - 7 септември.

# 97
Ясно, мерси. Значи пак ще го чакам да се появи някъде Confused

# 98
  • в морето до колене
А ти се надяваше да го гледаш на кино, докато си в България ли?
Ееее, никога не е имало такъв шанс. От година някъде насам се очакваше есенна премиера. Даже аз лично очаквах да е още по-късно есенна с оглед надеждата за шансове в наградния сезон.
Но май разпространителите му нямат особена вяра за такива възможности...
Въпреки гигантския каст, вероятно няма да се окаже шедьовър...  Rolling Eyes

# 99
Я да ви поздравим с нещо канадско Heart Eyes

И към Мячик въпрос, че е най-осведомена- какво се очаква интересно на започващия Кан?

# 100
  • в морето до колене
Ами аз се канех да пиша списъка за май... и покрай него да кажа няколко думи за Кан.
Може би довечера по-подробно, а сега само да нахвърлям.

Току що видях, че моят "любим блогър" вече е пуснал ревюто на филма, с който се открива фестивала - Moonrise Kingdom на Уес Андерсън. И оценката му е А-, което си е направо перфектно. Той пълно А дава на не повече от 2-3 филма на година и те трябва да са абсолютни "убийци"  Sunglasses

И още - ще ги изброявам без някакъв особен ред, не мислете, че вървят във "възходяща посока"...
Like Someone In Love (dir. Abbas Kiarostami);
Cosmopolis (dir. David Cronenberg); Antiviral (dir. Brandon Cronenberg); - не знам дали двамата имат някаква роднинска връзка, за втория филм прочетох съвсем наскоро...
още Mud (dir. Jeff Nichols) - доколкото знам, Джеф Никълс го е писал направо за Матю МакКонъхи;
Maniac (dir. Franck Khalfoun) - вариация на тема Джак Изкормвача с Илайджа Ууудс;
Hemingway & Gellhorn (dir. Philip Kaufman) - това е поводът за съвместната фото-сесия на Никол и Клайв, филмът е на НВО и те ще го излъчат премиерно в САЩ три дни след премиерата в Кан - на 28 май;
Beasts of the Southern Wild (dir. Benh Zeitlin) - филмът беше изключително харесан в Сънданс и оттогава май не съм видяла лош отзив;
On the Road (dir. Walter Salles) - хм, това е "котка в чувал";
The Paperboy (dir. Lee Daniels) - аз май бих го гледала само заради Никол Кидман;
Me and You (Io e Te) (dir. Bernardo Bertolucci) - някой от вас помни ли, откога Бертолучи не е правил нов филм... щото аз не помня;
7 Days in Havana (7 Dias en la Habana) (dir. Laurent Cantet, Benicio Del Toro, Julio Medem, Gaspar Noe, Elia Suleiman, Juan Carlos Tabio and Pablo Trapero) - това за мен е заглавие от списъка на задължителните, 7 новели от изброените 7 имена... какво повече да казвам;
Beyond the Hills (dir. Cristian Mungiu) - румънците продължават да държат здраво фронта, кога ли ще ги "стигнем" и ние...;
Reality (dir. Matteo Garrone) - вместо "черен трилър" след Gomorrah, ни се предлага "черна комедия" за един италианец, който смята да участва в Биг Брадър;
Laurence Anyways (dir. Xavier Dolan) - аз харесвам и двата придишни режисьорски филма на Ксавие, така че този се надявам също да е на ниво;
Gangs of Wasseypur (dir. Anurag Kashyap) - нищо не знам, освен, че е от две части с обща продължителност почти 5 часа...
Lawless (dir. John Hillcoat) - този е по-смилаем и с доста познати имена, да се надяваме, че ще оправдае жеста на Терънс Малик, който им отстъпи заглавието си;
Killing Them Softly (dir. Andrew Dominik) - филмът е на  Харви... през последните две-три години това означава сигурен марш към славата + Брат Пит, какво да искам още;
Love (Amour) (dir. Michael Haneke) - аз не съм фен на Ханеке, но филмът е от очакваните ...;
Rust & Bone (dir. Jacques Audiard) - все още не съм гледала A Prophet, но този поне на книга изглежда тотално различен.

Ами май това е...
Хич не е лоша подборката. Очаквам да изскочат няколко диаманта...

ЕТА: Ми увлякох се, какво ти "нахвърляне", направо вестникарски подлистник Grinning

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:48 от mia4ik

# 101
Благодаря за инфото Hug Абе надявах се да дръпна с филмите на голям екран, но няма да стане явно Confused  Тук ми е кошмар ходенето на кино, понеже трудно се намира не дублиран филм Sad

# 102
Мячик, златна си Hug Hug Hug. Още съм прегледала само половината, и вече си набелязах две-три заглавия, за Макконъхи мисля няма нужда да подчерватам Heart Eyes
Бертолучи не е снимал от "Мечтатели" насам.
И филм с Мелвил, мале, малеее  smile3544 smile3544 smile3544

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 17:53 от joy_r

# 103
  • в морето до колене
Мда, има някои истински съкровища, нали.
Дано не ни разочароват.

Уф, днес доста съм се разписала.
Работя активно в посока 1000 поста, ама май няма да успея до рождения си ден...
Ще трябва да почна да казвам ДУ всяка сутрин  hahaha

# 104
О, да, казвай, казвай, за предпочитане в американската със снимка на Джоузи Mr. Green. Което ме подсеща, че и аз съм приготвила няколко Simple Smile

И Тилда в Кан:

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 18:16 от joy_r

Общи условия

Активация на акаунт