Британците, британците! По заместване. - Тема 54

• 18 209
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • в морето до колене
Ееее, Бенедикт що се е разревал - той нали спечели театрална награда тази година.

Между другото - въпросната пиеса "Франкенщайн" е част от програмата на National Theater Live и в нашето ново кино (иеййй! имаме си вече кино) ще я излъчват на 6 юли  newsm44 newsm44 newsm44

Няма ли други желаещи да гледат - ето ви датите и за другите градове в България - Варна са още тази седмица
Варна (3 юни), София (8,18, 20 юни), Пловдив (29 юни), Русе (13 юли), Стара Загора (20 юли)

# 676
След мащабна анкета по случай 60 години Нейно Величество, в Англия са избрали топ 10 на най- великите филми за последните 60 години. Класацията е:
Аз само Shaun Of The Dead не съм гледала.

# 677
  • срещу двата комина :)))
Ееее, Бенедикт що се е разревал - той нали спечели театрална награда тази година.

Между другото - въпросната пиеса "Франкенщайн" е част от програмата на National Theater Live и в нашето ново кино (иеййй! имаме си вече кино) ще я излъчват на 6 юли  newsm44 newsm44 newsm44

Няма ли други желаещи да гледат - ето ви датите и за другите градове в България - Варна са още тази седмица
Варна (3 юни), София (8,18, 20 юни), Пловдив (29 юни), Русе (13 юли), Стара Загора (20 юли)
аз имам голямо, но за 8-ми вече няма места, а за другите дати още не можеш да запазваш  ooooh!

# 678
  • Ænima/Albuquerque
След мащабна анкета по случай 60 години Нейно Величество, в Англия са избрали топ 10 на най- великите филми за последните 60 години. Класацията е:
Аз само Shaun Of The Dead не съм гледала.

Голяма дебилия!  hahaha

# 679
я, да почерпя, че моя пич Доминик Уест е спечелил БАФТА

ай, наздраве  cheers

# 680
Мячик, ша подпираме ко трябва, да избуташ месеца.  Hug

Ся, аз съм филмов невежа и не съм гледала сичките десет филма, но питам - как може ТРИ от десет да са Харита?!  Shocked ТРИ!  Stop

# 681
  • Ænima/Albuquerque
Скивайте скрития постер на "The Dark Knight Rises"! Явно има полза от т'ва коет върша тука.  hahaha

http://www.thedarkknightrises.com/catwomanbig.jpg

# 682
Скивайте скрития постер на "The Dark Knight Rises"! Явно има полза от т'ва коет върша тука.  hahaha

http://www.thedarkknightrises.com/catwomanbig.jpg

мнооооооого як

# 683
Ъъъ, а защо скрит? Много е хубав, да.

# 684
  • на кого му пука
Ако имаше още един Х под ботушчето ,като нищо някой може да реши че става въпрос за филм за възрастни.

# 685
  • Ænima/Albuquerque
Скрили са го в този, под формата на QR код и при сканиране е изкочила Жената-котка.

Все още съм в търсене на смотания код.  Crossing Arms

# 686
  • в морето до колене
я, да почерпя, че моя пич Доминик Уест е спечелил БАФТА

Ами да му е честито.
Абе да играеш серийни убийци си е печеливша стратегия  Mr. Green
Но филма ще си го дръпна - прекалено много БАФТА/и, за да го пренебрегна.

Обаче и моето британско готварско реалити също е спечелило гледам ... хихихи, аз доволен. Grinning

# 687
Скрили са го в този, под формата на QR код и при сканиране е изкочила Жената-котка.

Ааа, яко! Sunglasses

Аз след малко изчезвам, да знаете, ако ви нападне среднощна логорея.  Laughing

# 688
  • в сърцето на един мъж...
Ване, и аз тая сутрин се събудих, щото сънувах земетресение Confused

# 689
ехоооооо, я вижте кой срещнах тая вечер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт