Грозна кашлица

• 1 417
  • 4
  •   1
Отговори
  • гр. Шумен
Щом пиша тука, значи съм напълно изчерпала всичко, което ми предложиха медиците. Антибиотици, сиропи, алабала. Продължавам да я дъня тая грозна кашлица - суха, обаче сякаш ще си изхвърля дробовете. НЕ пуша от 7 години, кашлицата осезаемо ме нападна преди около месец и половина, когато трябваше да помагам при зареждането на прясно разбичени дъски (талаш) после един път боледувах от някакво вирусно заболяване, което допълнително я активира. И в момента бухам като за световно. МОже ли идеи за билколечение. САмо не подбел - вече го пробвах, файда нихт!

# 1
Вземи нещо противоалергично. Но трябва с рецепта.

# 2
Точно. Но може и без рецепта, най-добре Зиртек.
Знам я тази кашлица, получавам я почки всеки път след по-сериозен вирус или бронхит. Лекарите казват, че се води нещо като слаба алергична астма, активирана след вирусно заболяване. Било много често срещано и честотата се увеличавала с възрастта. Хич не им повярвах в началото, но факт е, че Зиртека ми помага да изчезне.
Взима се поне 10-14 дни.

# 3
Сесили, допреди две седмици и аз бях така като усложнение от прекаран вирус. Душата ми излезе от кашляне. 14 дена антибиотик Аугментин. Задължително вземи нещо противоалергично и то за по-дълго време защото сега е и период на цъфтене. Моят лекар ми изписа Зодак,но по две на ден,нищо че на листовката пише по едно. Много ми помогна и Геломиртол-без рецепта е,някакви етерични масла съдържа и доста облекчава. Бързо оздравяване.

# 4
  • гр. Шумен
Сесили, допреди две седмици и аз бях така като усложнение от прекаран вирус. Душата ми излезе от кашляне. 14 дена антибиотик Аугментин. Задължително вземи нещо противоалергично и то за по-дълго време защото сега е и период на цъфтене. Моят лекар ми изписа Зодак,но по две на ден,нищо че на листовката пише по едно. Много ми помогна и Геломиртол-без рецепта е,някакви етерични масла съдържа и доста облекчава. Бързо оздравяване.
ЕВа, благодаря! Това Геломитрол задължително ще го потърся!
Точно. Но може и без рецепта, най-добре Зиртек.
Знам я тази кашлица, получавам я почки всеки път след по-сериозен вирус или бронхит. Лекарите казват, че се води нещо като слаба алергична астма, активирана след вирусно заболяване. Било много често срещано и честотата се увеличавала с възрастта. Хич не им повярвах в началото, но факт е, че Зиртека ми помага да изчезне.
Взима се поне 10-14 дни.
И за това благодаря. То понякога трябва да ги поразпиташ докторите...

Общи условия

Активация на акаунт