"Системата минус 60"- тема №33

• 42 253
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета!
Големи горещини, само за море е времето...За месец юли прогнозата е още по-гореща! Много са неприятни и трудни за дечицата тези летни болести и температури... Sad Нищо, че вече е голям и сина ми е на антибиотик 3 дни-много червено гърло и запушен нос...Отначало започна като алергия и какво стана  Rolling Eyes Да минават тези гадни болести...
Днес:
з-един кроасан, кафе;
о-зеле с месо, салата, плод;
в-диня със сирене.
Лек и усмихнат ден!  Hug

# 556
Evridika, важното е че няма + като влезеш в ритъм, минусите пак ще се появят

Камчи, това е прекрасен резултат за един месец. Явно целта ти е много близо Simple Smile само на месец от теб.

gabiplus привет. Системата е чудесна. Пожелавам бързо да свикнеш с нея и да започнеш отчитане на прекрасни резултати  newsm10

valya3 бързо възстановяване. Дано наистина минат тези летни вируси, че в тези жеги и температура е ад.

Аз тези дни малко ще ви изоставя, защото наминах до детокси-мамите. Пълнолунието е във вторник и реших да пречистя организма, за да може да съм по ефективна със системата. Обичам детоксикациите. Като преродена съм след това. Ще се завърна в сряда.

# 557
  • Варна
Здравейте и от мен!
В събота  вечер бяхме на гости и наистина пих вино, но другото не беше съвсем по системата - месо и салата... Но пък вчера се поразтоварих и днес кантарът си ми показа нивото от събота сутрин!
Вчера менюто беше:

9.00 - малка попара
12.00 - един плод
15.00 - втори обяд - малка порция пиле с ориз

Между другото вчера водещи лекари коментираха по телевизията новите вируси и как е добре човек да спазва режим на хранене без тесто, сладко и пържено, така че ние тук ще се справим много добре с летните неразположения!   bouquet

Имам едни въпрос... На някоя случвало ли и се е да си промени цикъла след почването на режима? На мен ми закъснява 1 седмица и почнах да се притеснявам, защото по принцип ми е многоредовно! Но може би е от новия режим на хранене, не знам. Praynig

# 558
# 559
gpym4e, не мисля , че закъснението се дължи на режима. По - скоро,ако си свалила много килограми в последно време, цикълът може да спре. За неговото закъснение може да има и ред други причини. Най- точно ще ти каже лекар.

valya3, и моята щерка е на антибиотик след като направи гнойна ангина.Вече е добре , но трябва да завършим антибиотичния курс. пожелавам бързо възстановяване на сина ти.

savi_2210, и аз точно това си мислех , че съм на крачка от първоначалната ми цел. За този 1 месец съм имала и  нарушения и много дни с леко плодово зеленчуково меню. Като цяло аз бързо качвам , но и бързо свалям.

# 560
Здравейте момичета

мисля от днес да се пробвам на тази система
но нещо не ми е ясно

за вечеря какво от това което имам мога да вечерям
1.огретен с тиквички,сирене, яйца и чесън.
2.пълнени тиквички с ориз
3. ориз със сирене
4. боб чорба
5. таратор

п.п. може ли филийка препечен хляб към обяда и вечерята или само сутрин се разрешава

извинете че питам но немога да се ориентирам по табличката

# 561
sun4e, така като гледам за вечеря само тараторът е "системен". Хляб може на обяд, само ръжен и то само в краен случай, като не трябва да се смесва с месо. За вечеря има в един от дните ръжен сухар с млечни и сирена ако не се лъжа, но пак не трябва да се прекалява Peace

# 562
Значи може ориз но без сирене?
и защо не може тиквички с ориз като 5 вариант е зеленчуци със зърнени?

# 563
Може, но пък пише че не става бял ориз, а ти предполагам че си сготвила с такъв. Ако не е така, извини ме - значи е О.К. и можеш да го хапваш Peace

# 564
по принцип предпочитам да готвя с бланширан
  bouquet

# 565
gpym4e и аз мисля, че не може да е от режима  закъснението  на  цикъла.
 valya3 и Камчи да оздравяват  бързо децата, че когато децата  ни не са добре и ние не сме.
Нали днес е понеделник, кукнах се рано -зарана да ме пита  някой - защо, но сутринта в 4ч. се теглих бях с 400гр. повече 68,600 до два дена трябва да  ме сполети МЦ и да се  надяваме, че е задържани течности, че бюста ми върви 5 мин. преди мен.
Менюто днес
З- естествено в 4:30ч. - палачинка със сладко, от мини вафличките 5-6+ кафе
О- 13ч. - брокули във фурна с яйца и сирене+ салата домати и краставици
14ч. виенско кафе и вода
В  - 18ч. - 4 нектарини с половин кофичка кисело мляко.
водата още  не е станала 2л.

# 566
Браво на Камчи,4кг за 1 месец са чуден резултат.Аз свалих 2 за същото време.
Каквото и да си говорим,колкото повече кг има човек за сваляне,толкова по-бързо му се получава.

В събота не бях системна,останалите дни съм ок.
Менюто днес :
з - мляко със сириъл
о - сьомга на тиган с малко зехтин,400гр червено цвекло на пара,1 зелен банан
в - тиквички на пара,кисело мляко

Купих си фитнес уреда и сериозно си го ползвам.Днес,45минс тренировка - 400калории.Довечера още  20-на минути. http://www.amazon.com/Livestrong-Fitness-HEP0335-01-Livestrong%C … cal/dp/B0065MSKGS

# 567
  • Варна
sun4e 0 варива като боб и леща и картофи можеш само на обяд

# 568
sun4e 0 варива като боб и леща и картофи можеш само на обяд

благодаря
значи за утре обеда ми е решен боб чорба
трябва да измисля вечерята Simple Smile
може ли за вечеря салата домати краставици и марулка  със сирене?

# 569
sun4e, може слатка със сирене, това е 4-ти вариянт "зеленчуци с млечни" Peace

Общи условия

Активация на акаунт