"Системата минус 60"- тема №33

• 42 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Е  браво  бива ли да  пиша и да ми изчезне  всичко #Cussing out
cvetna77 когато сме стриктни трябва да има и резултати
gpym4e не знам каква работа  върши този  колан, но за такива като мен  дето  лятото ги  гони  мързела, поне изглаждам целулита. Гледам ти менюто, не съм много сигурна , но филия с  кашкавал вечер   не е системно, все пак нека да кажат  по старшите/имам спомен, че филиите са за сутринта и  в много редки случаи сухар или ръжен хляб на обяд/ newsm78
Момичета сега  съм се разшетала newsm79, че два дена голямо прелитане  newsm52беше по цял ден
Спорен ден на всички

# 526
  • Варна
bubka72 ами то си беше малка филийка черен хляб, без масло, така че запечена си става сухар:-)
В книгата е посочена тази комбинация и за вечеря - стр. 92 -пък и нямаше друго в хладилника... newsm78

А днес резултатът ми беше много добър - още един кг по - малко - дотук 3 кг за по - малко от 3 седмици!
Според мен не личи външно като свалиш само 3 кг, но 2 души вече ми казаха, че съм отслабнала?!  Thinking

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 13:59 от gpym4e

# 527
Аз днес няма какво да отчитам нито като килограми , нито като меню. Няма да съм системна този ден. Мъжо има РД и на вечеря сме на кръчма. Там ще хапна нещо на скара , но смятам да си позволя и една бира. Вечерята няма да е в режимно време.Но народът е казал: Прекален светец и Богу не е драг.От утре отново по канона!

# 528
Ехо, привет!
Днес кантарчето пак показа минус. Малък, но от сърце  Laughing
Доволна съм от себе си.

Меню:
з - кисело мляко с мюсли и доядох вчерашния чийз
о - агнешко с лапад и малко зелена салата
в - доядох зелената салата заедно с постни лозови сърми заляти с кисело мляко и копър

Желая приятна и прохладна вечер  Hug

# 529
  • Варна
savi_2210 Днес се  рових при " по-старите" участнички и теми и те видях през 2010 г. Оттогава ли спазваш режима? Какви са резултатите?

Това ме мотивира, че човек няма да се откаже след месец-два...

# 530
gpym4e, не, не съм от старите участнички. Запознах се със системата в началото на месеца и започнах на 10.06 от 75.500 кг. Целта ми е заветните 60 кг. Сега съм 71.500кг.

Много ме мотивират всички момичета тук, които споделят постигнати резултати и пускат снимки : преди и след.
Харесва ми, че се хапва и не се налага да гладувам, защото когато гладувам  съм изнервена и ставам ад за всички покрай мен.

За сега му е супер тук  Sunglasses

# 531
Меню за днес :
з : чаша прясно мляко,десерт от цедено мляко(fade) с 1с.л. нутела и шепа бадеми
о : печени картофки,салата от краставици и домати,грейпфрут
в : препечени филийки(3бр) ръжен хляб с 400гр кис.мляко

В процес на избор съм на един фитнес уред за вкъщи .Ще се похваля идните дни. Grinning

Последна редакция: пт, 29 юни 2012, 01:33 от Coquelicot

# 532
И аз да  сложа днешното меню:
З- както винаги 6:30ч./да не си  помислите, че часовник ме  буди аз съм си ранобудна/ - баница със сирене ГОЛЯМО парче, половин шоколад + кафето без захар
О- 13ч.- 3бр, кюфтенца на скара+ салата домати и краставици
В- 17:30ч. беше трябваше да се оправям ходих на балет - 3  бр.кюфтета от  обедните
водата май 1,5л.

# 533
  • Варна
Моето меню беше: Закуска-баничка и ДЗП, О - варени картофи и задушени зеленчуци, В- салата "Снежанка"

# 534
# 535
coquelicot , сподели после на какъв уред си се спряла.Аз имам в къщи велоергометър и ако е лошо времето и не мога да карам на вън колелото карам него.
Менюто ми за вчера:
З- 2 препечени фил. Тонус с чисто масло и шарена сол, чаша сок от ябълки
О- пилешко месо с кашкавал, малко горчица и домашна лютеница, кайсии
В- тиквички с кисело мляко и салата краставици
Днес имам минус и свалените ми килограми стават 4. Взеха да се получават нещата  Mr. Green

# 536

Здравейте и от мен!
Браво за сваленото на cvetna77, savi_2210, gpym4e  Peace Както казах при едни по-бързо, при други по-бавно, но всички отчитаме резултати!
Камчи , ЧРД на патерица на половинката ти!   bouquet Здраве и щастие Ви желая!  Heart Eyes
Днес:
з-една филийка с филе, 4-5 бисквитки с мюсли;
о-пиле с ориз, салата, сирене и диня;
в-диня със сирене;
Хубав уикенд от мен!  Hug

# 537
  • ВАРНА
Здравейте момичета!
Честит празник на всички именници днес!

Много се радвам на резултатите Ви.
За задържащите: Най-важното е да не губите търпението си. Е, естествено и да не прекалявате с грешките.  Wink
Аз менюта няма да отчитам, че имам грешки. Малки, но грешки, и въпреки това продължавам да свалям по мъничко. КантареВ тази сутрин отчете 59,5. Laughing А чакам и МЦ тези дни.

Хубав и системен ден   bouquet
тръгвам по задачки  Wink

# 538
  • България
Здравейте,момичета!
Не пиша,защото малката е болна,а като й е лошо на нея другите неща минават на заден план..Е,сега е по-добре,но сутрин още има гадене.Иначе съм системна,чакам МЦ и след това ще отчета месеца (но още сега знам,че няма да е повече от -3,което смятам за добър резултат Simple Smile Менюто днес:
З-Кекс,кафе с мляко
О-Телешко с зелен фасул
В-Диня (само,не мога да ям мляко с плодове-не ме харесва като комбинация)
Сега се връщам да чета,че доста сте изписали Grinning..

# 539
  • София
Здравейте момичета,
аз днес няма да съм много системна, че синът ми е именник и няма как. Каката иска торта и сигурно няма да ми се размине 1 парче
иначе до вечерта ще съм системна, ама после не много Simple Smile

juspar,бързо оздравяване на дъщеричката ти
Успешен ден от мен и приятен уикенд  Hug

Общи условия

Активация на акаунт