"Системата минус 60"- тема №33

• 42 223
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Здравейте!
Аз също Ви следя от две седмици, но чак сега имам смелост да се включа официално. Винаги съм била пълничка, но след следването си в Германия се върнах просто дебела...  Rolling Eyes Надявам се с тази система най - после да реша проблема, тъй като не мога да гладувам, както е при другите диети.Вашите резултати са впечатляващи!
Миналата година си купих книгата на Мириманова и дори 2 седмици през ноември спазвах системата. Свалих 4 кг, но после почнаха новогодишни празници, именни дни, Великден и какво ли не... Затова и сега искам да се присъединя към Вас, че да не се предам отново.

Иска ми се да попитам напредналите в отслабването дали спазват системата 1 към 1, в смисъл прилагате ли и другите принципи?
Например всеки ден спорт, скраб и мумио?

От 12.6. спазвам план - програма на Активия, който включва и 10 мин упражнения, и го препоръчвам на всеки, който като мен няма време да спортува през седмицата и не му се измислят менюта. Разбира се, при нужда менюто може да се видоизменя според системата. Вече свалих трайно 2 кг, а имах и спад 2 дена...
Вашето средно темпо на отслабване на месец колко е?

Успех на всички!

# 511
  • София
Поздравявам всички момичета с впечатляващите резултати, които сте постнали през последните дни  omm omm omm ! Няма как да не се възхитя на обновената визия, която имате от снимките "преди/след", особено като знам от личен опит какво търпение и постоянство се иска за това. Адмирации и огромно БРАВО!!!

Роца, специално към теб, (защото се видяхме миналата година лично) - ти си друг човек направо!

Жаси, благодаря ти за хубавите думи  Hug ! Едно е да те похвалят околните, но признанието от друга системка е много по-ценно и правдиво - поне според мен  Blush !

Иска ми се да попитам напредналите в отслабването дали спазват системата 1 към 1, в смисъл прилагате ли и другите принципи?
Например всеки ден спорт, скраб и мумио?
Вашето средно темпо на отслабване на месец колко е?

Здравей и добре дошла!
Отговарям ти по ред на въпросите.
Едва ли има човек, който да е на 100% стриктен, в който и да е режим. Винаги има нарушенийца, кривване от "правия път" за 1-2 дена или седмица и това е нормално - все пак сме живи хора, с емоции, слабости, добри и лоши периоди. Хубаво е да се спазват всички правила - спор няма! Но пък не е причина за отказване и ако не ги спазваме  Wink .
Лично аз тренирам два пъти в седмицата конен спорт. Писала съм и друг път в темата (да ме извинят редовните тук, че се повтарям), упражнения и фитнес за мен са най-скучните неща на света, а за да съм редовна в спортуването, то трябва да ми носи удоволствие. За съжаление не мога да си позволя (нито откъм време, нито откъм средства) да ходя всеки ден на тренировка по езда, но пък, когато го правя, това са едни пълноценни общо 80 мин. в седмицата, когато се чувствам изключително щастлива от това, което правя.
Скраб с кафе правя, когато се сетя, ако си взимам душ сутрин. Тази процедура ме тонизира изключително много и буквално ме събужда. Затова и не мога да я прилагам вечер. Иначе от нея се чувствам прекрасно, кожата ми също.
Мумиото - категорично НЕ!!! И не защото има нещо "гнило" в самата процедура, а просто това е продукт, който не понасям  Sick .
Средно свалените килограми на месец - при всеки е много индивидуално, а и в началото, (когато кг са много), се сваля по-бързо, отколкото по нататък или ако има малко излишни кг.
Аз стартирах Системата миналата година през юни от 103кг, досега съм с минус 25кг, като съм прекъсвала от време на време. Но средно по 2-3кг на месец е нормалното слабеене.
На 1-ва страничка от темата има линк към Актуална табличка - там можеш да разгледаш през месеците назад кой как е отслабвал.
Ако имаш други въпроси, питай смело - ние сме тук затова  Hug !

Добре дошли на всички нови момичета  welcome  Hug !
На правилното място сте, да знаете  Wink !

# 512
Добро утро!

Днес съм в прекрасно настроение. След застоя на кантара покрай МЦ днес отчетох нови - 600 г. Не мога да ви опиша колко съм щастлива, че виждам резултати от системата и върху себе си.
За закуска си бях приготвила едно прилично парче класически чийз кейк. Отдавна ми се ядеше и о чудо .... не можах да изям и половината. Стана ми сладко и много. Не съм и вярвала, че ще се откажа от кейк. Преди щях да питам за още  Embarassed
Та закуската ми беше това, а за останалата част от деня и идея си нямам.

Желая лек и успешен ден!

# 513
Впечатлена съм от добрите резултати, които виждам по снимките  Money
Дездемонка, Роца, anito1232, страхотни снимки, добри резултати   и още по добра мотивация за нас, които тепърва започнахме newsm10
gpym4e , добре дошла сред нас  Hug Да ти отговоря и аз на въпросите  Laughing Скраб с кафе правя 2 или 3 пъти седмично, мумио не ползвам, защото нямам стрии (за сметка на целулита де  Twisted Evil), карам  30 мин.колело и правя 15 мин. бодифлекс от понеделник до петък.Събота и неделя почивам  Mr. Green Що се отнася за правилата относно храненето гледам да спазвам стрикно с изключение на сезонните плодове.Тях ги консумирам на обяд и вечеря, но в по умерени количества, защото повечето от тях ги няма в таблицата с разрешените продукти.Това е при мен, но аз съм още в началото на пътя  Simple Smile
Менюто ми:
З- 1 кремвирш, 2 с.л. овесени ядки накиснати в кисело мляко, 2 реда шоколад
О- салата от краставици, 2 сварени яйца
В- тиквички на фурна (без мазнина) с кисело мляко и копър без чесън, защото имам излизане довечера и да не фонтя на околните  Joy

# 514
Здравейте момичета! 
Добре дошли на новите попълнения!  Hug
аnito1232   bouquet
Снимките Ви са страхотен стимул... Peace
Както казва Kally May имаме пропуски, допускаме грешки, но вървим напред и това личи при всички  Heart Eyes
Вярно е, че колкото са повече кг, толкова по-лесно се "предават", но при всички има резултат.
Днес:
з-една пълнозърнеста филийка /само такъв хляб купувам/ с лютеничка и сирене, 3-4 хапки от една пастичка, кафе;
о-мусака с кайма и тиквички, салата, кайсии;
в-диня със сирене...най-вкусната вечеря!
Лек ден!  Hug

# 515
  • Варна
Благодаря на всички за отговорите!

Аз също съм забелязала, че намалявам сладкото и мога дълго време дори изобщо да не ям... /от малка душата си давах за сладкиши!/
Освен това, както е писала и Мириманова, започнах да се наспивам по - добре и за по- кратко време.
Вече не ми тежи от много ядене вечерта и може би затова, но започнах да ставам с един час по - рано!
Аз засега нямам много стрии, съвсем малко на бюста и няма да правя масажа с мумио, а с други продукти за този проблем. Надявам се, че ако се отслабва постепенно, няма да има големи поражения!

З : филия с крема сирене и малко парче ябълков пай
о: обикновено някаква супа
в: не знам още, може би салата, вчера ядох пилешка пържолка на скара

# 516
Вече знам какво ще се хапва днес:

както споменах по -рано:
з- чийз кейк
о- рибена супа и селска салата
в- свински флейки /печени/

Много се чудих за рибената супа /заради картофите в нея/, но много обичам и реших да си хапна

# 517
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
добре дошли на новите момичета  Hug
анито 1232, това на последната снимка ти ли си  Shocked направо не е истина. Браво на теб. отличен резултат.
Каlly May, и аз съм скарана с фитнес и гимнастики, обаче вчерашната зумба е друго нещо. Там танцуваш и се забавляваш и покрай това си правиш и страхотна тренировка. Много съм доволна. В началото видях зор докато схвана движенията и ритъма, но към средата свикнах. Хубавото е, че е като танци, а аз едно време много обичах да ходя по дискотеки и не съм спирала по 3 часа да танцувам. Пускат латино, реге, кънтри, поп и нови летни хитове, т.е. наблегнато е на танца и веселбата, което супер много ми харесва. За съжаление ще мога да ходя само един път седмично. Ама вчера се изморих за цяла седмица занапред. Та препорчъвам зумбата с 2 ръце.
Менюто ми за днес:
з. препечена филийка с масло + домат и айран и към 10ч. бисквитка с кафе
о. домати и краставици със сирене
в. таратор

Успешен ден от мен  Hug

# 518
Напълно подкрепям sofy за зумбата...Аз в началото започнах с посещения във фитнеса три пъти седмично за по 40мин, обаче ми беше мнооого скучно. После открих зумбата - съчетана със системата -това е най-бързия и ефективен начин за отслабване...
Сега отивам да изям една голяяяяяма ябълка.  Laughing
Успешен ден на всички  Hug

# 519
Здравейте!
 Поизгубих се тези дни, но малкият  е болен и нямах време.
Системствам и имам минуси, макар , че вчера на обяд от напрежение изядох един кроасан  към стандартното си  меню  от месо със зеленчуци.Вечерята беше само няколко полукисели джанки и въпреки всичко днес съм с минус от  300 грама. Вече съм 68.1. започнах на 1 юни с тегло 71.9кг.Доволна съм. Системата работи и при мен.По снимки и отчети разбирам колко много този начин на хранене стопява излишната маса.
Роца, anito1232, Страхотни резултати! Изглеждате великолепно, момичета!

Днес ще съм 100 % по правилата:

З. 3 бисквитки "Траяна"
О. Купичка зрял боб
В. 2 кюфтета на скара

# 520
  • София
Здравейте  Simple Smile

Да дам отчет и аз за деня до момента:

З - кифла със шоколад
О - 150 гр шунка + половин краставица

За вечерята имам въпрос - ръжен сухар + малко кашкавал системно ли е?  В таблицата пише, че може всякакво сирене newsm78

# 521
  • Варна
mijjjjka да, системно е. В книгата е упоменато като комбинация, но с най-много 50 гр. кашкавал

# 522
Без малко да забравя отчета.
З- 6:30ч.беше царска: филия с масло и  салам, кроасан, 2 реда натурален шоколад+ кафе  без захар
ами за обяда какво да кажа, мина с 1 кафе с мляко в движения и 1л. вода  и така обяда  беше пропуснат, но след голямото плюскане сутринта не  усетих глад
В- 18ч. - салата домати и краставици със сирене. и още 1л. вода
За спортуването - на мен работата  ми е свързана с танците и лятото почивам - трудно ми се  мърда в този период, но пък  много вървя, коремни преси и всеки ден вибро колан докато чета  книжка.
Да си призная два дена от тичане напред назад , не ми  останало време за  книжка, но утре да не се каня няма да  му простя. smile3524 Лека вечер!

# 523
  • Варна
bubka72 Мислех, че тези вибро-колани едва ли имат някакъв ефект, освен че правят хубав масаж Simple Smile Ти как се чустваш?

Иначе вчера промених първоначалното меню
З филия с сирене-крема+ парченце ябълков пай
О ориз с маслини
В запечена филия с кашкавал

# 524
Добро утро
Ето го имоето меню:
З - 1 кремвирш, 2 с.л. овесени ядки накиснати в кисело мляко, 2 реда шоколад
О - Дюканска палачинка, салата от краставици, кайсии
В - пилешки дробчета с лук
плюса ми вече е почти стопен  smile3521 Остават ми само 200 гр. и продължавам да съм стриктна, защото тогава имам добри резултати  smile3505

Общи условия

Активация на акаунт