"Системата минус 60"- тема №33

• 42 225
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък от няколко дни не мога да ям на вечеря, знам че трябва да се яде, но не мога да се насилвам. Сутрин хапвам добре, на обяд също и вечер не ми се яде. Вчера изядох една праскова само и то в 19:00... дали трябва да ям насила според вас. Може пък да е само период и да отмине newsm78
Мнооого ви се радвам на резултатите Hug Ще пусна и аз някоя снимка, нищо че не съм свалила със Системата, пак да се похваля Mr. Green

# 496
Добро утро!
в - ще си направя шопска салата, но без сирене
Не може шопска салата без млечни Hug, няма вариант само зеленчуци трябва с млечни, или със зърнени, или с плодове  виж първа страничка Hug

Ами това което съм разбрала от прочетеното на първа страница е: че се избира вариант, но не е задължително да се яде всичко от него, което според мен означава, че може зеленчуци без млечни  newsm78 , а може и да се комбинират

# 497
savi_2210, аз също така го разбирам. Не знам дали е правилно, но пише че не е нужо да се изяжда всичко, което е изброено. Само това, което ни се яде Wink
Все пак съм нова и не съм много в час, другите момичета знаят по-добре Peace

# 498
Еха, колко сте изписали... Heart Eyes
Отличен за Роца  bouquet, страхотна промяна...   Peace
Бенджолина , та това са 24кг, браво...  bouquet
Е момичета, страхотни сме... Heart Eyes
Супер е диетата, лека полека нещата се получават. При едни по-бързо, при други по-бавно, но СТАВА... Peace
Днес:
з-една филийка с филе, 4-5 бисквитки, кафе;
о-супа от лапад, салата, череши;
в-диня и сирене!
Усмихнат ден от мен!  Heart Eyes

# 499
  • София
Здравейте, момичета  Grinning

Реших да се "запиша" във вашата темичка, тъй като така или иначе я следя от няколко дни.
Имам да свалям 2-3 "зимни" килца, които са се "закучили" и не щат да се махат  Laughing
Надявам се с тази система да успея да ги махна за 2-3 седмици  Simple Smile

Имам въпросче - чушки бюрек за обяд е ОК, нали?

Менюто ми за вчера беше:

З - кифла с течен шоколад - днес също това закусвах
О - 2 чушки бюрек - същото мисля да е и за днес
В - тук оплесках работата  Embarassed Хапнах шопска салата + месо

Следобяда хапнах и около 300-400 гр череши.
Нямам промяна в теглото

Хубав ден на всички   bouquet

# 500
  • София
Здравейте момичета,
ние се завърнахме от морето и както се предполагаше там не бях много режимна, имайки предвид, че сядахме за вечеря към 21ч., когато хапвах обикновено някоя салатка с айран, но предвид късната вечеря е ясно...
Тази седмица започвам с нови сили и днес вечерта даже съм на зумба за първи път, да видим как ще ми подейства Simple Smile
Менюто ми за днес:
З. варено просо със сирене и лютеница + айран
о. парче месо с домати
в. таратор
Много се надявам до август да съм свалила оставащите 3-4 килца, пък да видим  Thinking
Успешен ден от мен  Hug

# 501
mijjjka, не съм убедена, че чушка бюрек е добре. Предвид факта, че се приготвя, като се пържи. Пърженото не е добре, за която и да е диета и система и не е особено здравословна храна.
Все пак аз от скоро следвам системата и може да не съм права  Thinking

sofy ще ми е интересно да разкажеш за зумба/та. Много слушам напоследък, но се чудя дали ще мога да вляза в ритъма на този вид танц. Колко са сложни движенията.

# 502
 savi_2210 , Evridika , идеята тук е да се спазва системата, и да не се чудим , ако нямаме резултати,прочетете внимателно първа страница има линк и към книгата. Да ,не да изядете всичко от изброеното , но варианта е зеленчуци със зърнени , това не значи да се яде и ориз и елда , но значи че трябва да има зеленчуци и зърно, същото важи за зеленчуци със млечни. Такава е системата,така я е описала Мириманова , самата тя казва , че е действала на системата проба-грешка, не търсете обяснение и по-добре питайте и не се сърдете,когато ви поправят. И да грешка е, Evridika да  не се вечеря и аз не знам защо, но не се ли спазва ситемата, няма резултати , това е,  казвам го от собствен опит, а вие можете да си я интерпретирате както искате и тогава не се чудете , че няма да свалите Hug.
П.П. На първа страница в правилата за обяд пише; НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ–ВСЯКАКЪВ БЕЗ ПЪРЖЕНЕ Peace

# 503
sisitons благодаря за разяснението. Не се сърдя, явно не съм разбрала добре. Именно поради тази причина се включих в темата. Търся съвети и съдействие. Това е.

# 504
Аз не се сърдя, за това споменах, че съм нова и вие знаете по-добре от мен. Знам че не е добре да не се вечеря, но предпочитам така, докато отмине този период. Мириманова казва, че е против всякакви издевателства над организма, затова реших че е по-добре за мен да не ям насила. После ще вляза пак в системата, а резултати съм сигурна че ще има...моля, не ми убивайте ентусиазма Laughing Hug
Менюто днес:
з- кренвиршка + едно "барни"+ кафе
о- миш-маш (не пържен, питах и ми казаха че го правят във фурна)+таратор
в- още не знам

# 505
  • София
Благодаря ви за отговорите  Hug
Аз по принцип винаги чета преди да питам, но ето че това за пърженето ми е убягнало...  Thinking
Както и да е, това прави нещата малко по-сложни при мен, тъй като около офиса ми няма кой знае какъв избор  Rolling Eyes

За обяд днес хапнах 1 краставица+2 пържени кюфтета

# 506
Един бърз въпрос, за ориза... Само с кафяв ориз ли готвите, че нещо не ми е много по вкуса?!  Sad

# 507
Здравейте и от мен!Аз съм на системата от ноември миналата година - да е жива и здрава приятелката дето ми я каза -  до момента съм -18кг.  newsm44 newsm44 newsm44 Първите 10кг. ги свалих за около три месеца само от факта,че спрях да ям след18ч. / и малко спорт естествено  wavey /  Това с вечерята ми беше най-трудно като се има в предвид,че обикновено се хранех след 22ч като заспи малката... Сега  си позволявам някой прегрешения, но поне вече знам,че ИМА НАЧИН! Хиляди благодарности за това,че ви има Hug  Ето и снимчици: http://bukcho.snimka.bg/sports/sistema-minus-60.686089 Успех на всички и мнооого минусчета за напред  Heart Eyes

# 508
anito1232 ,   bouquet, браво- днес направо ме разбихте с добри резултати Hug Hug

# 509
Оле, най сетне да поседна и аз.
РоцаHug много добър  резултат БРАВО, коренно  различен човек си
 Viliianka- аз готвих  кафяв ориз с тиквички, но  става много по бавно от  белия и то пишеше на опаковката, че трябва да се  накисне преди това, но кой да чете и пак  ми остана  твърд, иначе на вкус го харесвам
anito1232 newsm74 ти ме  разби, много добър резултат
 sisitons -   bouquet здравето е на първо място, но предупреждавай кое не е  по системата, че аз много  копирам от  менютата тука.
Evridika - да и на мен не ми се яде вечер, но системата  го казва и хапвам малко понякога, но при мен си е на  моменти това.
Менюто ми за днес:
Ха, снощи  нали  хапнах  колкото да се каже, че съм яла/поради липса на зеленчуци в хладилника/ И  рано зарана закусвах
З- 6:15/ако бъда точна/ - филия с салам и масло, половин купичка  мюсли на дъщеря ми+ кафе без захар
О- 12:30ч. -бях освирепяла пак бях на вън - шопска салата /не беше превъзходна/ и задушени воденички и сърца+ виенско кафе и вода
В- 18:00ч. - 4 малки нектарини с половин кофичка кисело мляко
водата  днес май е по малко около 1,5 не повече.
 newsm46 smile3524 лека нощ, дами!

Общи условия

Активация на акаунт