"Системата минус 60"- тема №33

• 42 231
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
de3demonka, и аз благодаря за снимките и изнесените факти от твоята промяна. Много ме надъха. Четейки ви все повече вярвам в системата, въпреки че тези дни кантара не мърда. Заковала съм на 72.500 кг. и това си е.
Вчера менюто беше:
з - кроасан с масло, айран и 5 кубчета млечен шоколад с бадеми
о - салата домати
в - шопска салата и чаша червено вино

Ходих на комбинирана гимнастика и си направих голяма разходка пеш

Днес:
з - ръжено криспи с варена пуешка шунка, малко овче сирене и два домата с малко зехтин
о - суши
в - ако остане от сушито ще си го доизям, ако не ще си нарежа два домата с малко сирене

Успешна седмица newsm10

# 481
Здравейте Hug
Аз да се похваля, че вече имам резултати от системата - 800 гр. не е много, но все пак е резултат само от 5 дни.
Вчера нямаше кога да обядвам, а и ми беше много топло и не ми се ядеше. За сметка на това вечерта изпих една бира и изядох 5-6 пържени картофа и сега много ме е яд на мене си Embarassed

менюто за днес:
з- кроасан с портокал + кафе
о- пилешка пържола + слата
в- печени тиквички с кисело мляко

За съжаление не ми остава никакво време за упражнения, само тичам след детето (то това си е цял фитнес Laughing), гледам след работа да ходя повече пеша Wink
de3demonka, благодаря за споделеното. Радвам се че има такива хора, които да ме вдъхновяват и да ме карат да не се отказвам.

# 482
Дездемонка, браво! Страхотна си станала!  newsm10

# 483
И днес да се разпиша:
з-парче торта, кафе;
о-един кремвирш, салата, сирене;
в-2-3 парчета риба.
Няма промяна този понеделник, кг са си -7.  Sad
Лек ден!  Heart Eyes

# 484
Не мога да видя снимките на Дездемонка,но цифрите са категорични.Моите адмирации.
Днес кантара отчете - 0.6кг.Дали от малкото кг за сваляне(3),губя тегло бавно....досадно бавно.Последните дни не бях режимна и след снощната пица в 9,минусът беше абсолютна изненада.
От днес отново системна.
З - настъргана ябълка,орехи,бисквити,канела поляти с бита сметана и стевиа (любима закуска)
о - омлет със зелен лук,ягоди
в - зеленчуци на пара,парче сирене

Последна редакция: пн, 25 юни 2012, 19:58 от Coquelicot

# 485
Дездемонка, браво за страхотните резултати.

Днес вече мога да се похваля, че след триста зора и мъки видях 6-ца като първа цифра на кантара. А в числа резултатът до сега е от 94 до 69.8, пожелавам си скоро да стигна 60.

Аз не пиша менюта, понеже няма време да измислям и си признавам най-чистосърдечно, че крада идеи от вас.

Иначе почнах да правя и коремни преси от скоро, че то слабея, ама едно коремче все остава да си стърчи напред .

# 486
Здравей те момичета,аз не пиша много често,но ви чета.От миналата седмица нямам промяна все съм си 55.200кг.иначе се усещам,че и на см съм свалила,но колко нз..Дездемонка,браво немога да не ти сваля шапка. smile3501.
Трябва и аз да кача снимки,да видите и моята промяна. Simple Smile
Изчезвам сега,пак ще пиша.Лека вечер на всички. Hug

# 487
Да се отчета за днес, че ако имам някъде  грешки да поправяте:
З- 7:30- мюсли с плодове и прясно мляко+кафе/чисто без захар/
Днес голямо бягане беше по задачи, че в 14:30ч. успях да се пльосна в едно заведение да  хапна
О- пилешки дробчета и  овчарска салата+ едно кафе с мляко/без захар/
В18:00ч,- мислех да е салата, но  като  погледнах  часовника викам няма време за салата, че трябваше да  ходя и до магазина и вечерята  беше 1/2 домат малко сирене около 0,050гр. и чаша кисело мляко
водата  ми  около 2л.
de3demonka  bouquet безмълвна останах днес успях да  видя снимките. страхотна си!

# 488
  • пак на Рив Гош
Здравейте и от мен!

Дездемонка, не успях да отворя снимката, но си спомням, че преди време пак беше пускала и промяната е наистина огромна! Браво за резултата!  smile3501

Бенджолина, Евридика, браво и на вас!  Hug

Коклико, според мен сваляш бавно, заради малкото килограми. Важното е, че сваляш надолу Simple Smile.
Бубка, според мен менюто ти е режимно  Peace.

Моето меню:
З -  филия с масло и мармалад, сок мултивитамин, кафе с мляко
О - наденица на фурна със задушени тиквички, обезмаслено кисело мляко, ананас
В - портокали, кайсии, обезмаслено прясно сирене

Давам и обещания годишен отчет Simple Smile.
Така, преди година, след като изчетох всички материали за Системата и книгите на Мириманова, се включих в стройните й редици  Grinning. Голям стимул ми бяха Жаси  Hug, Лебед  Hug и Стелету  Hug с техните резултати.

Оттогава насам се разделих (надявам се, завинаги  Wink) с:
19 кг
12 см от гръдната обиколка
16 см от талията
19 см от ханша

Доказателствения материал  Wink (бая зор беше да намеря моя снимка отпреди системата) :
Април 2011 - 3 месеца преди да се кача на кантара и да си кажа, че така не може да продължава
Средата на юли 2011 - вече смъкнати 3 кг, юхууу  Laughing
Тази сутрин, преди да тръгна за работа - в правия път съм  Laughing

Резултата го постигнах с вечеря в 19ч, 50 минути пеша на ден и около час велоергометър седмично (понеже съм мързел  Mr. Green). Бях спряла Системата за около 4 месеца : по 2 седмици миналото лято, Коледа, Великден и около рождените ни дни с Роцев, както и от средата на февруари до края на март, когато покрай работа, стрес и умора просто не ми се занимаваше с диета, да не говорим, че ми окапа и голяма част от косата...
Остават ми още 10-12 кг, но не бързам. Важното е да ги смъкна така, че да не кача обратно (с което имам горчив опит).
Хубава вечер, момичета!

# 489
Здравейте момичета.От 3 месеца съм на Системата.Имам въпрос:динята е към  разрешените плодове,но не ми е ясно какво се има предвид под 2 парчета....Два резена от динята или две парчета от резена?Питам,щото динята ми е любим плод и да не прекалявам,а искам да спазвам системата...

# 490
Добро утро, момичета! Роца, Дездемонка  bouquet. Невероятна промяна, БРАВО, вие сте ми пример как се прави Hug
ilka70 , мисля , че са две парчета от резен Mr. Green, но по принцип при системата няма ограничения в количеството, така  че прецени сама.
При мен няма никакво раздвижване два килограма до линийката и това е , но вчера ме боля корем и много се уплаших и не съм спазвала никаква система. Притесних се да нямам някое усложнение от операцията и мисля да го карам малко по-лежерно, най -добре е да се възстановя пък после килограмите. И докторката така казва поне 6 месеца трябва да минат за да изчезнат всички вътрешни конци . Ще си пиша менютата, но няма да си давам зор, така че новичките момичета аз не съм ви пример Hug. менюто ще го пиша по-късно  Hug
Засега лек ден и от мен!

# 491
Роца, браво.Голям напредък и изглеждаш много добре.Резултата е очевиден.Особено в лице ми прави впечатление, че при смъкнати килограми човек сякаш се подмладява  Flutter Още веднъж адмирации  Peace
ilka70 , лично аз винаги съм го разбирала 2 парчета от резена, но никога не съм го спазвала  Mr. Green Аз дори съм и в нарушение заради сезонните плодове, но и така си смъквам.Просто гледам, когато ги ям за вечеря да не наблягам повече на тях ами на другото, с което ги комбинирам.Например ако вечерям череши с кисело мляко ще хапна по малко череши и ще наблегна повече на млякото.
bubka72 , менюто си ти е ок
Бенджолина , чесстите ти 6  Hug За колко време ги смъкна тези килограми и със системата ли?
Половината от гадния ми плюс го няма вече  newsm44 Днес съм минус 800 гр. То верно, че бързо качени кг е равно и на бързосвалени, но да ми е за урок  Embarassed
Менюто:
З - 2 и 1/2 препечени ф. Вита с чисто масло.Вече 3 ми идват много.Започвам лека полека да намалявам храната.Харесвами, когато нещата стават естествено  Heart Eyes 40 гр. шоколад и няколко кайсии
О- леща, кайсии (сезонни плодове)
В- таратор

# 492
Роца, браво!! И ти си постигнала страхотен резултат!  smile3501
Успех и занапред!

ilka70, динята е почти само вода - хич не я мисли, а си я яж на воля. Сега е моментът да се ядат плодове, не зимата. 2 парчета, 2 резена, всичко е относително - както от парче до парче има разлика, така и от резен до резен. Да не издребняваме - точно от диня няма как да се напълнее, трябва да ги мислим другите храни, пакетираните снаксове, сладки, тестени, мазни, панирани - там е проблемът.  Peace

А преди малко прочетох нещо, което идеално пасва като лайтмотив на Системата:
"Принципът - кралска закуска, обед на богаташ, вечеря на бедняк"

Хареса ми, реших да го споделя. Хубав ден на всички!  Hug

# 493
Добро утро!
Бенджолина, честита шестица. Аз съм със същата цел. Да видя пустата шестица след вече три години.
Роца много добри резултати, надявам се, че след година и аз ще се похваля с подобни снимки.

Малко съм притеснена, защото началото стартирах добре и за десетина дни свалих 2.500 кг, но сега кантарът не мърда надолу. Храня се по системата и не прегрешавам след 18:00 часа. Иначе се чувствам по лека и като че свалям сантиметри от ханша, бедрата и ръцете, но не се сетих да се премеря като започнах. Сега като чета отчетите, ще взема довечера да се мерна, пък да видим.

Днес
з - половин кофичка кисело мляко с кайсии. отделно две кайсии, сладолед /ескимо класик/
о - ще се доверя на обедното меню в близкия ресторант, но планирам да е месце с зеленчуци
в - ще си направя шопска салата, но без сирене

# 494
Добро утро!
в - ще си направя шопска салата, но без сирене
Не може шопска салата без млечни Hug, няма вариант само зеленчуци трябва с млечни, или със зърнени, или с плодове  виж първа страничка Hug

Общи условия

Активация на акаунт