"Системата минус 60"- тема №33

• 42 249
  • 744
  •   1
Отговори
# 465
  • ВАРНА
Здравейте.
Нямам никакво време, плажът ме зове.
Отговарям много на бързо, по-късно повече Simple Smile
Зелена фея, 19 кг. свалих за 8 месеца, от април до ноември вкл., от декември до сега преборих следващите 8, които са ми на линийката. Общо 27, за 1 година и 2 месеца, чудесно, нали  Wink.

sisitons, радвам се, че съм ти пример  Hug.

# 466
Дездемонка, шапка ти свалям! Ти си ни най- вълнуващият стимул! Дори ни мога да си представя! Това са си почти 30 кила надолу.Имаш ли снимки преди и след?

Аз днес съм с плюс от 200 грама, но вчерашното ми освинване с 5 кюфтета на обяд не можеше да не остане ненаказано.Прощавам си - все пак съм в МЦ , а по това време на месеца не съм себе си.

Днес:

З. парче кекс, кафе
О. мусака с тиквички вместо картофи
В. шопска салата или круши с кисело мляко.

# 467
de3demonka, браво, шапка ти свалям!   bouquet

Настигна ме и ме задмина, почнали сме от почти еднакви килограми, като гледам (моите бяха 89), но аз все още съм далече от 60-те, в момента съм 68. Така е, който е постоянен, има резултат, който не е - седи си дебел.  Crossing Arms

Днес видях и Келимей, направо се е стопила!! И тя е смъкнала 25 кг.

Браво, момичета!!

Аз не пиша напоследък че съвсем му отпуснах края, а другата седмица заминаваме и на море, та хептен няма да системствам. Пожелавам ви весело лято, хубаво настроение и много успехи в борбата с излишните тлъстинки!  Hug

# 468
  • ВАРНА
Камчи, имам снимки. По-късно мога да пусна.
Жасмин, когато започнах системата стимулът ми бяхте ти /тогава беше на - 20кг./; Стелету - /на минус 30кг./, Нес в млякото също ми е била пример.
Спомням си колко надъхващо ми действаше да чета постовете Ви, и как се нахъсвах, че и аз мога. И ето резултатите са вече тук и аз съм адски доволна от себе си.

Днес не бях съвсем системна.
з: кроасан с шоколад, 1/2 кисело мляко, 1 пак. кашкавалени солети
о: към 14ч. таратор, череши
малко по-късно малко пържена трицона
в: почти в 19ч. купичка череши и хапка кашкавал

Отразих страхотно плажче, от 12 до 18ч., вероятно довечера ще спя на закачалката, но пък скоро ще съм черна Wink

Хубава вечер   bouquet

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 19:41 от de3demonka

# 469
Жасмин, когато започнах системата стимулът ми бяхте ти /тогава беше на - 20кг./

То и сега съм на минус 20.  Confused  Бяха минус 25, но като не съм последователна - спрях системата и качих 5 кг. Така че, задържането е мисия, ако не по-трудна, то еднакво трудна със свалянето. Много се пазете да не върнете пак килата - след диета се качва много лесно!

# 470
Привет и от мен!  Hug
Добре дошли на новите момичета и успех!  Heart Eyes
Отличен за de3demonka   bouquet, чакаме снимки!
Жасмин , приятна почивка.  Simple Smile
При мен голямо тичане тези дни-първо имах гости /семейството на сестра ми/, а след това пък свекър ми се наложи да влезе в болница и стана страшно... Shocked
Имам само едно прегрешение и си го признавам-снощи вечерях по-късно и изпих две чаши бира... Embarassed Но каквото било, било...сега напред... Simple Smile
з-няколко хапки месен пастет с хляб, парче малинова торта...правих я за гостите и стана супер  Peace , кафе;
о-пиле с ориз, салата, череши;
в-две чушки, пълнени с яйца и сирене, един домат.
Прохладна вечер от мен!  Hug

# 471
  • ВАРНА
Жасмин, мерси за съвета. Аз не мисля да приключвам със Системата. Просто вече няма да гоня минуси в килограмите. Целта ми е да се постегна малко и може би няма да се втелясвам много ако прегреша с нещо.  Peace
Ето Ви една снимка за стимул.  Peace
Ето и малко цифри.

бюст                        -18 см.
талия                       -19 см.
паласки и корем     -26 см.
ханш                       -17 см.
бедро                     -14 см.
над коляно              - 8 см.
прасец                    - 6 см.
бицепс                    - 7 см.
килограми              -26 кг.

# 472
de3demonka , и  на мен си ми стимул, поздравления за зашеметяващият резултат! На мен обаче не ми се отваря снимката.. Sad  , но си представям каква страхотна разлика имаш !  На път съм пак да подхвана системата...преди я  започнах , ама нещо не я продължих.. Blush 
Прекрасни резултати имате всички тука! Браво,   bouquet

# 473
Дез, това е изумително!   bouquetКолко много ни загрозяват тия килограми... Без тях си толкова нежна и красива!

Аз днес ще съм системна до обяд , на вечерята не обещавам , че сме на рожден ден. Ще се постарая, ако сгреша да е само чаша вино или , ако няма вино, една бира.

Усмихнат ден, момичета!

# 474
  • София
de3demonka, страхотни резултати!
Аз нямам проблеми с диетата, по-скоро ме гони параноята че след като сваля килограми ще си ги върна обратно. Вече ми се случи веднъж - с Дюканската диета, надявам се да не повторя грешката си отново. #2gunfire
Иначе системата върви добре - за 10дни режимна съм свалила 2,5кг. Остават по-малко от 10, пък може и повече - кой знае.... Mr. Green

# 475
de3demonka   bouquet, ти си "наполовина"...изглеждаш и надявам се чувстваш супер!  Heart Eyes
Днес:
з-филийка с лютеничка и сирене, парче торта, кафе;
о-супа от спанак, една чушка с яйце и сирене, салата, череши;
в-плодове с кисело мляко.
 Hug

# 476
Леле, ДЕЗ, ти си неузнаваема, не си на половина , а си три пъти по-малка, маправо не мога да повярвам  bouquet. Изглеждаш отлично и искрено ти завиждам, искам и аз такива резултати  Hug. Днес, менюто ми :
З-2 сухи пасти и едно десетртче Embarassed
О-2 чушки с извара и яйце , пълнени, шопска салата
В-таратор
Лека вечер!

# 477
de3demonka, едно голямо БРАВО от мен  Hug ! Страхотни резултати си постигнала, поста ти ми подейства много мотивиращо, а предполагам и не само на мен  Peace
Днес менюто беше:

З - голямо оливане, признавам си  Blush - 3 принцеси с яйце и сирене и наденица, 2 бонбона, 4-5 бисквити Траяна - после ми стана мноого лошо, ама пуста лакомия  ooooh!
О - 2 кюфтета с бял сос, малко таратор
В - диня и извара

# 478
Дез, страхотна си.Резултата, който си постигнала е умопомрачителен  Shocked Хубаво е ,че сподели с нас снимките си, за да се осъзная колко много съм пропуснала, че не съм постоянна.Днес съм с огромен плюс - 1,500.Вчера не се спрях цял ден нещо тъпках  Embarassed Ще си сложа линийка, че да ми е по видим резултата или по точно нерезултата и да се захващам да съм по стриктна.Никой не може да отслабне вместо мен и ако не се дисциплинирам ще си ходя цял живот дебела и депресирана  ooooh! Жаси е права, че освен отслабването задържането също  не е лесно.Аз съм жив пример за това.Бях свалила 33 кг. но вече те са само спомен в историята за мое съжаление.
Менюто ми за днес:
З- 3 фил. Вита с чисто масло и луканка, 40 гр. шоколад с бадеми, 1 чаша сок от сливи.
О- леща, салата от краставици
В- таратор, доматена салата

# 479
Здравейте момичета иска ми се да се впиша във вашите редици, от  един месец  следя всичко как се  развива при вас освен, че изчетох  всичко за  системата.
За  мен -  и аз като някой от  вас бях на Дюкан свалих 17кг. с него  доста  време вървях +3-4кг. след него, но сега  станаха 8кг., в пробите си  да не качвам минах през всякакви  експерименти -  диета с Елда/след нея ефекта е йо-йо след 2-3дена още/, миналото  лято Байкова/ същото нещо е и с нея/, 90-дневната/ да добре хареса ми, но при  нея големи схеми голямо нещо и пак се качват след това/, от  един месец се опитвам, да  бъда системна като  имам нарушения понякога  два дена подред , както и скоро се  върнах  от  два дена в балкана, а там  апетита  се отваря.
Ще се тегля в понеделник само  и  така  като днес е денят  тръгвам с 68,200кг. това е  преди  цикъл, но колкото толкова - ще се почувствам добре когато  стигна 62 , а най - добре 60кг. От  това, което  прочетох - това не е диета , а начин на хранене, така , че когато достигнем желаните  килограми  ако почнем да правим  системни и   продължителни нарушение естествено е да  качим, така, че мисля това да  е моя начин на хранене , а не моята  диета.
Менюто ми за вчера:
З- 7:30 - сандвич с салам и кашкавал -  Embarassed не беше 1, а цели два , кафе 1бр чисто и  1бр, кафе с мляко.
О - 13:00ч. - бъркани яйца с шунка и  кашкавал/ей тук не съм сигурна дали е правилно/, салата домати и краставици
В - 18:00ч. -  салата домати и краставици  със сирене и  2-3лъжици  кисело  мляко
водата  ми  около  2л.

Общи условия

Активация на акаунт