"Системата минус 60"- тема №33

• 42 259
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Да се отчета , че няма да имам време после.

МЦ ме споходи вчера след обяд - 5 дни по - рано, с което ще ми обърка сметките за морето. Thinking Днес съм със застой.Това ме радва , тъй като вчера вечерта наруших с чаша бира. Оправдание имам: беше ми паднало кръвното от жегите  и МЦ и много ми се виеше свят. Предпочетох бира  пред кола/поне няма толкова захар/ и ми подейства много добре. Направо ми светна пред очите. Crazy

Днес:

З. 4 малки бисквитки, редче млечен шоколад , кафе
О. печено пиле , салата
В. салата със сирене

Зелена фея, браво за постигнатото! Добре дошла и успех със системата!

# 451
  • пак на Рив Гош
Добро утро, момичета!

Зелена фея, добре дошла и браво за постигнатия досега резултат! Като ти гледах менюто, ми се струва, че нямаш много протеини (освен от млечните). Ти си знаеш, де, но слагай и малко протеин, за балансирано хранене (освен Системно)  Peace. Според мен, ако направиш обяда малко по-стабилен, по-лесно ще издържиш до вечерята.

Евридика, само кисело мляко за вечеря не е по Системата  Peace. Сложи някой плод или зеленчук от разрешените от таблицата на 1ва страница и ще е супер!
Иначе ограничения в количествата по принцип няма, но, както Cvetna писа, с времето порциите намаляват. Аз лично, не се ограничавам. Не изяждам препълнени чинии, но не хапвам и само десертни  Grinning

Моето меню вчера:
З - франзела с масло и мармалад, портокалов сок, кафе с мляко
О - пуешка пържола, салата от домати и краставци плюс още една, на базата на арабски кус-кус, ама не ми хареса, та хапнах 2-3 хапки и я оставих, ананас, обезмаслено кисело мляко
В - домати със сирене, кисело мляко
... по-късно, понеже поогладнях, пих един чай ройбос със стевия

# 452
Добрютро  Mr. Green
Зелена фея, добре дошла при нас  Hug Няма да то хваля системата.Ти сама ще се убедиш в нейната ефективност.С този начин на хранене се превъпитават лошите хранителни навици.Нещата не стават като с магическа пръчка, но стават без голям стрес за организма.
Менюто ще го пиша довечераа, че за сега то е пълна мъгла  Laughing
Камчи, бъди сигурна, че слем МЦ ще сепохвалиш с минус и намален апетит.И аз съм в очакване на това знатно събитие, но за сега не се давам на лакомията в мен.Удържам фронта  Wink

# 453
Роца, ей сега прочетох че само кисело мляко не било по Системата. Аз се заблудих, защото четох че не е нужно да изяждаме всичко, което е изброено във вариантите, а само това, което ни се яде. Значи втори ден и още не мога да съм системна Mr. Green
Днес менюто:
з- кроасан с портокал и кафе с кафява захар
о- кюфтета със салатка
в- нямам никаква идея.
Забелязвам, че вече не ми се яде вечерно време, което е странно, защото преди това ми беше основното ядене newsm78
Хубав ден на всички Hug

# 454
Като ти гледах менюто, ми се струва, че нямаш много протеини (освен от млечните). Ти си знаеш, де, но слагай и малко протеин, за балансирано хранене (освен Системно)  Peace. Според мен, ако направиш обяда малко по-стабилен, по-лесно ще издържиш до вечерята.

Знам, права си, но напоследък хич не ми се хапва месо, не знам защо е така, но като не ми се яде, по-добре да не си насилвам организма. Затова гледам повече млечни да има в менюто, а и яйца ще включа тия дни в режима.

За днес:
З - малко баничка, кайсии с кис. мляко и кафенце
Обяда и вечерята не съм ги измислила още.

Спорен ден на всички!   Simple Smile

# 455
Зелена фея   bouquet и продължавай с това темпо!
cvetna77 ще ходя на арома масаж с акцент на кръста и гърба.
Днес:
з- две филийки хляб Бонус с лютеничка и сирене...ммм... вкусно, половин черен шоколад и кафе;
о-порция пиле с ориз и зеленчуци, салата, череши;
в-пържола...ще имам гости и дано не прекаля много... Embarassed
Лек ден!  Hug

# 456
Добра вечер , момичета!
Зелена Фея , добре дошла Hug
При мен нищо ново , още топя плюса Mr. Green. За днес:
З-сандвич с масло, кафе
О- шопска салата, малко филе
В-ами нямаше такава, обяда беше в 3 след обяд
Лека вечер на всички Hug

# 457
Добро утро и от мен.Аз вече съм в МЦ  ooooh! най после апетита ще се нормализира.
Менюто ми :
З- 50/60 гр. бирени фъстъци, банан, локумена вафла и няколко череши (типичо меню за МЦ  Mr. Green )
О- салата от краставици, варено яйце, черници
В- печено ярешко
Валя3, много добре ми звучи този масаж

# 458
Добро утро, дами! Моля, да ме приемете в стройните си редици  Grinning

Крайно време е да стопя килцата, които трупнах от бременността. До сега се заблуждавах, че ще стане хей така, ама не.
Преди повече от две години излязох от родилния дом със 75 кг. и до днес все така си седят.
От известно време чета темата. Купих си и книгите на Мириманова. Те и вие ми подействахте много мотивиращо. Започнах да влизам в системата от 10.06 - 75.500 кг. и днес съм 72.400 кг /като съм и втори ден МЦ, което предполага задържане/ Надявам се след това за продължа по-ефективно  Praynig

Всеки ден карам колело. Така се придвижвам до работа и обратно, а три пъти в седмицата ходя на гимнастика /комбинирана/
Чувствам се прекрасно, а вие много мотивирате. Благодаря   bouquet

# 459
Много намалена активност. На втора страничка сме . Я всички пред строя за отчет!

Аз днес стопих плюса от Мц, но пък  един апетит ми се отворил. Да се чуди човек откъде в тия жеги.

З. няколко бисквити "Траяна", кафе
О. 5 кюфтета Embarassed, салата
В. Джанки и мляко

savi_2210, Добре дошла!

# 460
  • ВАРНА
Здравейте момичета!
savi_2210, добре дошла! Hug

Нямам много време, затова се отчитам на бързо. Изкарах една много напрегната служебна седмица. Всичко обаче приключи успешно. Днес след обяд разтоварих с двучасово плажче. Утре мисля да повторя. Храненето ми беше много  оскъдно, не 100% системно, но въпреки това още в сряда достигнах заветните 60кг. Не мисля обаче да се отказвам от системата, продължавам с вас, може и още някой килограм да сваля. От тук нататък основната ми задача е да се постегна малко, защото имам нужда.
Променям си линийката с резултата от сутринта. Преди час кантарев показа 60,1.  Wink

Отлитам на рожден ден, вечерта сигурно няма да е системна, но това не ме тревожи.
Хубава вечер на всички и до утре.   bouquet

# 461
savi_2210 , успех със системата, мила   bouquet
de3demonka, поздравления за чудесния резултат  Hug , за колко време свали 19 кг. със системата?

Днес съм така:
З - филийка ръжен хляб с хайвер, 4 шоколадови бонбона и кафе
О - 1 белтък, пилешко месце и зеленчукова салата
В - диня и извара

# 462
de3demonka, браво  Hug
Аз тази вечер бях на РД и не бях системна.Вече трета седмица имам издънки  #2gunfire Така не бива да правя.Верно, че нямам плюс, но нямам и минус.Самокритикувам се пред строя и дано да се засрамя  Embarassed и да се взема в ръце

# 463
Добро съботно утро!

Ето и моя вчерашен системен ден:)

з- ръжени сухари с пуешко филе /варено/, овче сирене и две кубчета млечен шоколад с бадеми
о - гаспачо и ориз със зеленчуци и миди
в - доядох си обяда, защото бяха големи порции и ми остана

може би вечерята не беше от най-системните, но след това ходих на спининг и мисля, че си простих.

Днес менюто ще е:

з- макарони със масло и сирене
о - шопска салата без сирене и телешки шишчета
в - таратор и чушки със сирене на фурна

Един въпрос:
има едни пълнозърнести криспи /сухари/или оризови , които продават на дитичните щандове. Мислите ли че са подходящи за системата?

Приятни почивни дни  Sunglasses

Последна редакция: сб, 23 юни 2012, 07:58 от savi_2210

# 464
Добро утро, момичета! Плюса си ми стои, но не се отчайвам. Вчера не бях системна, закуска нямаше ядох само обяд и смесих хляб и филе със салата и вечеря нямаше  #Cussing out. Много се ядосвам на себе си, ама ще трябва да си простя . Вече е крайно време да се взема в ръце че може да съм килограм и нещо над линийката , ама и под нея не съм вече от колко време. То вярно че са минали само 3 месеца от операцията и още съм в болнични , но е крайно време да се стегна Peace.
savi_2210 , успех със системата  Hug Мисля , че само ръжените криспи са разрешени , за след 12 часа де , аз обаче си позволявах домашен хляб пълнозърнест и пак свалях, ако всичко друго е наред, но то си зависи от тебе пробвай как ще ти действа.
Дездемонка, ти си ми пример на мене и Роца , браво на вас момичета  bouquet, а аз съм се отпуснала като пача Mr. Green. Та за днес мисля да е:
З-едно варено яйце и сандвич, кафе без захар
О-салата шопска , айрян
В-таратор
Лек ден на всички системки Hug

Общи условия

Активация на акаунт